Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Freemoon said: Mevcut mmo'ları bile oynamaktan bunalan "ya D3 çıksada tek başıma ortalığı temizlesem, sıkılınca 2 kişi, hadi olmadı 3 kişi girsek en fazla inforno farmlasak, yorulunca direk çıksam gitsem" modunda adam kaynıyor ortalık. 10 man yapıyoruz, online adam sayısı 25 olacakta 25 man gidecez diye ödü kopan, oyundan soğuyan adamlar var grupta. Haksızda değiller düşününce, kimse kimsenin kahrını çekmek istemiyor artık. MMO dediğimiz şey 5-6 kişi, hadi olmadı max 7-8 kişi çevresinde dönsün isteyen milyonlarca adam var. Adamları guilde sokamıyorsun, ben kafam esince oyuna girmek, kafam esince pvp - pve yapmak istiyorum modunda insan kaynıyor ortalık. Bunun en büyük nedeni, bence, senelerdir aynı şeylerin yeni kaplamalar ile önümüzde sunulması. Farklı ama DÜZGÜN alternatifler (lagsiz, crashsiz, dengeli mass open world pvp üzerine kurulu MMO mesela) olsa, emin ol MMO kavramı tekrar eski haline dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Halls of origination firelandsden daha iyi raid lan sdf. Ne güzel olurdu uldum'a öyle mısırlı, mistik, orient raid yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Umarim farkindasinizdir, PvP ile PvE'yi ortada karisik tartisiyorsunuz. Kalabalik PvP isteyen cok var ama PvE icin ayni durum soz konusu degil. Eskisi gibi 40 kisilik gruplar falan gorecegimizi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 40 kişilik BWL raidlerinden veya 40 kişilik 4 - 5 saat süren AQ raidlerden aldığım zevki başka hiçbir instanceta almadım. Çok da rahat idare ediliyordu, kimse boşuna bahane etmesin. İşini bilen guild yönetimleri, güzel sign-up sistemi ve dkp sistemleri ile baya rahat hallediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 40 kişilik raidler çok şamataydı da 5-10 kişisi followa bırakıp gitse anlamıyordun bwl, mc vs gibi nispeten low raidlerde. şimdi bir kişi biraz yanlış oynasa anında şut ve gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizz şu şehirlere gömdüğünden beridir oyun bok. oyuna gir instance a ak oyundan çık pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 EmenikeNiangSow said: http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2008/08/motivator9497250.jpg forumun ezici çoğunluğu hala blizzort'un sarsılmaz destekçisi ve hayatlarında oyunlara harcadıkları paranın %95'ini blizzort'a vermişken, koticik faktörünü esgeçip böyle polarize bir anketle kendini ayağından vurmuşsun. ara bir şık koysan hate %5-10'larda kalırdı. öte yandan sadece BİR TEK başlıkta blizzort laf yedi diye koşup böyle bir başlık açmak da cidden fedailik ölçeğini bile kırmış geçirmiş. ha ama şunu da koymam lazım, buraya daha iyi gider: http://a.images.memegenerator.net/instances/400x/14574440.jpg forumda benden başka da kotick öncesi dönemde blizzort eleştiren hatırlamıyorum, yani blizzort'tan ziyade "koticik'e maşa olan blizzort"u sevmeyenler bugün eleştirenler hep. tatlısu haterları! MADA MADA! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizzard net iyi şirket.. wow fanboi falan da değilim. tek karakterim vardı level 60 yapıp sattım. bi daha da oynamadım. 6 yıl önce falandı bu olayda. ama diğer tüm oyunları net çok iyi. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Çok hisli yazmışsın Sam. Ağlattın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bence hater'lık overreaction'dan başka bir şey değil. sektörün boku çıkmışken blizzard'ın bakire kalmnasını beklemek niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kanuni said: elle tutulan arguman mi simdi seninkisi :D sahsi gorusum blizzardin kalitesinde veya durumunda negatif bir dusus olmadigina dair, activision ve kotick konusunda da umrumda degilin en kaba tarifini alabilirsiniz :) benden bu kadar. baştan fail oldun abi diyecek birsey yok baska :) ben gayet somut seyler soylemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sparkcaster said: yoo hayır, sizin guildiniz öyle diye herkes öyle değil. şahsen ben oyun ve motoru kaldırsa da şöyle kalabalık mantıklı savaşlar dönse diye bekliyorum warhammerdaki gibi warhammer gibi sorunlu bile olsa en son çıkmış olan düzgün pvp oyununun yapımcıları bile appeal to a larger audience boku yüzünden çoluk çocuk için pvp yapmışlar Emin ol çok küçük bir azınlığız oyunu kalabalık oynamak isteyen, kalan insanlar için durum hiç öyle değil. Olayın bizim guildle falan alakası yok yani, 2 farklı serverda hem aly hem horde olarak bulunduk son 2 yıldır ve guildi 25 man yapmaya devam edecek halde tutmak için 50 den fazla guildle diyaloğum oldu. Sırf son 5 ayda twisting nether'da 200-300 kişi ile bire bir konuştum. Guildi 10 manden 25 mane çıkarmaya uğraşıyorum. Bizle birlikte ya da pug kurarak dışardan raidlere birlikte girdiğim gelen en az 20 adam var friend listemde. Ve bir şekilde diyalog kurduğum insanların %95'i yukarda yazdığım kafada. Zamanında hard mode yapandan tutta, sürekli casual takılanlara kadar kim var kim yok "bana dokunmayan yılan bin yaşasın, beni kendi halime bırak, o kadar adamın ağız kokusunu çekemem, ben canım isteyince oyuna girip istemesse 2 hafta off takılmak istiyorum" modundalar. Hep beraber D3 çıksada takılsak kafamıza göre hayali ile yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Blizzardı su anda sevmiyorum,çünkü para için warcraft dünyasının içine ettiler.(lore tabii ki)Herkes zamanında abi illidan geliyor efsane falan derken geldi 2 günde piç ettiler.Expansioun ugruna naxxaramas ı aynı sekilde piç ettiler.Arthas ortada tauren paladin falan varmıs en son bilemiyorum.Yoksa adamların cıkardıkları oyunların oynanabilirligine kimse laf edemez kanımca.Yeterince para kazanmalarına lakin doyumsuz gözükmeleri antipati yarattı hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 inek paladin konusunda blizze ben de cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 siz d&d'de kalmışsınız, adamın kendi lore'u istediği gibi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oynasin tabi cocuklar da, kirmadan bozmadan oynasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tamam biz oyuncular olarak lore'daki bazı seyleri gereksiz yada sacma bulabiliyoruz.. ki tauren paladinler gelmeden aylar önce npc'ler konusuyordu azeroth'da bu olayi.. ama adamin zaten kendi yazdgi senaryoyu böyle dallandrdi diye blizz hateri olmak da komikmiş be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sanırım o yazımdan cıkarlıcak en son sey tauren paladin var blizzardan nefret(!) ettigimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 applev0dka said: ama adamin zaten kendi yazdgi senaryoyu böyle dallandrdi diye blizz hateri olmak da komikmiş be.. hamburger helper gay şepırd yazınca nasıl hem o hem onu çalıştıran bioware yerden yere vuruluyorsa, be & inek paladin ve dıraynay retcon mucidi chris yetemetzen & blizzort de öyle yerden yere vurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 haterlik baska bisey. altinda blizz imzasi olan oyunu alirken bi saniye tereddut etmem. guzel zaman gecirticegi bellidir. en azindan bir sure icin. ama ortada cok guzel bi hikaye varken , sirf oyuna biseyler eklemek icin yok uzaylilar geldi uzay gemisi dustu, yok inekler bi anda paladin olmaya karar verdi diye sacmalarsa da cok guzel oldu mu diycez? bokum gibi oldu blizz. bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi nasıl bi kafalardasınız ya? kotick önce blizz hater'ı bi bendim demek nasıl bi bünyenin ürünüdür? bayılıyorum lan herkesin kendisini en iyi en aklı başında zannettiği şu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 öyle bişi diyen kim ki topicte? sam'i kastediyorsan adam sadece forumda ciddi ciddi bir "blizzard haterı" olmadığını, illa bir haterlık mevzusu olcaksa eskiden beri blizzard karşıtı olduğu için kendisi olabileceğini ifade etmiş. yani bizi savunmuş orda bi nevi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizzard israile yardım yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bütün konuyu ciddi ciddi okudum son mesaja yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar