Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hiç yaşanmamış kabul ediyorum, aldığım geceyi tam hatırlamıyorum fazla kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 korunarak oynuyorum, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Arkadaşın hesabından oynadığım için alma yani para verme pişmanlığını yaşamadım. Tabii bıraktığımıda pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Pişman değilim aksine mutluyum oynayacak oyun var işte daha ne .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aldım 1.5 ay kadar oynadım su an oynamıyorum. pişman mıyım? evet sayılır. sonucta devamını getirmeyecegim bi oyuna 1.5 zaman ayırmıs oldum. kaybolan zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 leveltr'den 69 liraya aldım. 10 gün oynayıp bıraktım. o paraya da pişman oldum. o parayla 2-3 ay Rift oynardım ben eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Lvl 14 yaptım zorla daha da ellemedim. Sanırım Ocak'ın 2'si 3'ü gibiydi son oynadığımda. Geçenlerde ödeme zamanı gelince, tabii para çekememişler hesaptan, mail yollamışlar "Companion'un seni özledi, geri dönmeni bekliyor" gibisinden, koca bir nah çektim ekran başında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hayret hala "niye oyunu kötüleyip kafamızı bulandırıyoruz" diyenler yok ortada. Şaşırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 patatespresi said: korunarak oynuyorum, pişman değilim. ahah bittim yoruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 115 verdim ama oynamıyorum. Pişman mıyım? Asla pok gibi para var bende çıkan tüm mmoları alıp bir kenara paçavra gibi atıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kullanıp atarım diyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Exodous said: Hayret hala "niye oyunu kötüleyip kafamızı bulandırıyoruz" diyenler yok ortada. Şaşırdım... Kendi haline bıraktı herkes birbirini, sevenlerde sevmeyenlerde yoruldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 120 tl ye aldım 5 gün oynayıp 90 a sattım. Satamasaydım pişman olabilirdim baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 pişman değilim aksine mutlu mesut oyunumu oynuyorum :) Oyundan yüksek beklentileri olan birisi zaten değildim belkide ondan dolayı hayal kırıklığı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çok berbat diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 satabilseydim ben de pişman olmazdım eheh origin acc'a link olunca patladı elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ne bileyim swtor benim için şey gibi oldu! hani çok beğendiğin bir ayakkabıyı alırsın da böyle bir hafta sonra önü,sağı solu falan açılır,sonra içini bir pişmanlık kaplar. aynı hisleri verdi bana bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 aldigima pisman degilim oncelikle mukemmel bir kac insanla tanistim bu oyun sayesinde slkllana kadar gayet guzel eglendim oyunun hem pve hemde pvp yonunu sonuna kadar zorlayip bitirdim sonucta full battlemaster ve rakata gearli karakterim var belli bi sure sonra bayan bi oyun ama oynanabilirligi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bu oyunun wowdan n eksiği var allasen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 süründürmediği bilgisayar yok spec'ten bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bir age of conan kadar değil ki 4 sene oldu çıkalı conan,ama conan kasmıyor bu kasıyor arkadaş,o yüzden bıraktım bide skyrim oynarım daha iyi,en azından skyrimde daha az yalnız hissediyo adam kendini sdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 eğlenerek oynuyoruz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar