Creative Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Bugün oyunu gördüm 140 lira geldimburaya baktım herkes pişman gibi gözüküyor o zaman bu kadar pahalıya niye satıyor bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 almadığıma hiç pişman diilim. tersin tersi mantığı iş görüyosa benim görüşüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yeni oyun olduğu için 140'a satıyorlar, insanlar ayıla bayıla oynadıkları için değil. fiyat politikasını oyunun beğenilme oranı belirlemez, şirketler belirler. bioware-ea zaten oyunlarını gittikçe pahalıya satmaya başladı, aral da üstüne bindiriyor, türkiye'de 140'a satılıyor bu oyun. bu oyunu aldığıma pişman mıyım? değilim. çünkü zaten kötü oyun olcağını biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Bi 140 tl'm daha olsa bi tane daha alirim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 100 lira verdim paramı geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Evet pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben daha almadan pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aldigima pisman degilim ama oynamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Kojiroh said: Evet pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben böyle olacağını biliyordum,o yüzden pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o değilde gıcıklığına fake hesap alıp trollemeye çalışıyolar sanki sürekli aynı muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 acaip pismanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben satmiyorum abey kullaniyorum, iciciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bole salak sacma olcağını bilerek aldım. Pişman değilim gene olsa gene yaparım. Maksat sw mmosu cıkmıs alalım hatıra olarak kalsın olayıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aynen betadan vs bilerek alindi beklenti cok buyuk degildi amac icimizdeki sw ruhunu biraz yenilemekti o kadar. ama buyuk mmo olacak umutlariyla alan arkadaslar adina uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pişman değilim hakim bey, evet aldım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 perişanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 değilim. elemanı havaya kaldırıp, force push la ileriye gönderip peşinden ışın kılıcını savurmak paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bone said: yeni oyun olduğu için 140'a satıyorlar, insanlar ayıla bayıla oynadıkları için değil. fiyat politikasını oyunun beğenilme oranı belirlemez, şirketler belirler. bioware-ea zaten oyunlarını gittikçe pahalıya satmaya başladı, aral da üstüne bindiriyor, türkiye'de 140'a satılıyor bu oyun. bu oyunu aldığıma pişman mıyım? değilim. çünkü zaten kötü oyun olcağını biliyordum. ahahaha bone tam bir; http://media.comicvine.com/uploads/0/77/819027-brainy_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 daha ziyade huysuz şirin benimkisi http://i.imgur.com/wtTA4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 pişman diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ağır tahrik vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 son pişmanlık neye yarar herşeyin beedelii var olmadı yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Pişman değilim çünkü nasılsa günün birinde alacaktım hiç değilse ilk gün aldım oynadım beğenmedim ve bir süre ara verdim aklım rahat. Sürekli acaba alıp oynasam mı insanların dediğikleri doğru mu kuşkusu yok içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 almıcaktım çünkü beklentim düşüktü zaten, ama betada lightsaber ve bounty hunterları görünce dayanamadım. hevesim geçti şimdilik duruyor öyle. pişman mıyım, galiba evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar