Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Küçükken seyretmiştim hayal meyal hatırlıyorum, Coşkun Aral ve ekibi güneydoğu asyada biryere gidiyorlardı, orada bir kabile şamanı sadece ellerini kullanarak insanları ameliyat edip sonra yine elleriyle yarayı kapatıyordu geriye iz kalmıyordu falan. Bir de bu İslami dervişler falan var belki bilirsiniz, adamlar ayinlerinde dillerine şiş sokuyolar, kafalarına çivi çakıyolar ama hiçbişey olmuyo, ne bi iz ne kan hiçbişey yok.. Nasıl oluyor bu iş? Hadi birincisi aklımda küçüklükten kalma birşey, tamamen uçmuş olabilirim ama ya ikincisi ney? Adamlar ilüzyon mu yapıyor yoksa insan vücudunun tetiklenebilen süper hızlı rejenerasyon gibi özellikleri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 caferi tarikatı var şiş miş sokuyorlarç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Nigger_of_the_sand said: ne bi iz ne kan hiçbişey yok.. Nasıl oluyor bu iş? http://i.imgur.com/aJlbW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kabuk yapana kadar manasız biçimde şişleri sürekli sokup çıkartıyorlardır. Kafanın denk gelen kısmı beyin hasarı geçirmiştir felçlenmiştir falan filan. Özetle saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu şiş geçirip de nasıl kanamıyor vb soruları soran hatta kendi üstünde deneyen bi adamın belgeseli vardı. yanaktan şiş geçirmeyle pek bir şey olmuyor cidden ve her insan için geçerli öyle şuna buna inandım şöyle oldu lafları hikaye. o amca uzun uzun anlatıyordu nasıl oluyor niye az kan cıkıyor delik belli olmuyor filan ama pek hatırlamıyorum. ama aklımda kalanlar ve mantıkla birleştirince fazla kan cıkmıyor cünkü cok fazla damar yok iz belli olmuyor cünkü yanak gergin degil delik olsa bile yanagın kendine has yapısı onu belli etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 habercideki olayın illüzyon olduğu ortaya çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ceferi değil şiş sokanlar,rifai denilen bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sivilceden bile deli gibi kan çıkıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Adam sadece ellerini kullanarak demiş siz şiş kebap demişsiniz heuaeae.. Hacı senin bahsettiğin bölüm mü bilmiyorum ama şöyle bi bölüm izlemiştim : Bu hoca-şaman-doktor artık ne ise; herkesi iyileştiriyor, kansız mansız götürüyor parayı. Neyse Coşkun Aral'ın kameramanı zamanında savaş muhabirliği yaparken bomba patlaması sonucu yüzüne cam kırıkları girmiş ve hangi doktora gittiyse çare bulamamışlar, çıkaramamışlar cam kırıklarını adamın alnının içinden. Coşkun Aralla gezinirken Haberci programı için bu adama denk geliyorlar, bizim kameramanda kaybedicek bi şeyim yok diyor ve tedavi görüyor bu şaman tarafından. Yaa işte böyle bi anı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Şamanlar çocuğun otizmini iyileştiriyorlar, ailesi belgesel yapıyor. http://www.imdb.com/title/tt1333668/ Tamamen iyileşmiyor tabii ama çok daha iyi bi hale geliyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu bi enerji olayı ercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Nigger_of_the_sand said: Küçükken seyretmiştim hayal meyal hatırlıyorum, Coşkun Aral ve ekibi güneydoğu asyada biryere gidiyorlardı, orada bir kabile şamanı sadece ellerini kullanarak insanları ameliyat edip sonra yine elleriyle yarayı kapatıyordu geriye iz kalmıyordu falan. Bir de bu İslami dervişler falan var belki bilirsiniz, adamlar ayinlerinde dillerine şiş sokuyolar, kafalarına çivi çakıyolar ama hiçbişey olmuyo, ne bi iz ne kan hiçbişey yok.. Nasıl oluyor bu iş? Hadi birincisi aklımda küçüklükten kalma birşey, tamamen uçmuş olabilirim ama ya ikincisi ney? Adamlar ilüzyon mu yapıyor yoksa insan vücudunun tetiklenebilen süper hızlı rejenerasyon gibi özellikleri mi var? birinciyi geçenlerde de gördüm ben belgeselde sanırım var öyle elleriyle yarayı açıp ameliyat ediyorlar falan. tam net hatırlamıyorum ama özel otları var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 fede said: bu bi enerji olayı ercan http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/257/993/43b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ahaha adamim bu herif, ancient aliens daki kacik tipleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ameliyat işi direk hikaye, el çabukluğu marifet o tip gösteriler yapanlar var; ama hepsi o kadar. o şiş mevzusu bildiğim kadarıyla tam açıklanabilmiş bir konu değil. çok az kan gelmesi normal bazı noktalardan; ama dediğin gibi çok çok ufak izler hariç birşey kalmıyor geriye. varsa bir açıklaması ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Yalan bu olaylar, Jim Carrey'nin Aydaki Adam filminde vardı kanser tedavisi için bunlara gidip olayı çakıyordu, ahanda videosu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sapıklık bu insalığın geldiği kıyametin kopacağı günlerin yakınlığına bir delalet ,siz kurtuluşa inananlardan olun birde megan foxa ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hindistanda turistik bir olay bu. Bizim televizyonlara da çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 İnsanın böyle bir gücü var. Bazı insanlar bu güçlerini diğer insanlarada aktarabilme yetenekleri kazanıyor. Aktarılan şey enerjidir. Her kültürde adı var bunun kozmik enerji diyorlar çi diyorlar prana diyorlar. İlgini çekerse spiritual reality dvdsini izlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Süt içenler bu enerjiden mahrum kalıyor ama, bu işin mana potionu kefir arkadalar dikkat edelim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bu icindeki enerjiyi ortaya cikartma konusunda var mi kitaplar filan? Bakarsin bi boka yararim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 karnına falan sokuyorlar lan. midesi kaldırmaya izlemesin http://www.youtube.com/watch?v=tz8f_eMtE68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar