aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben sırayla tüm deliklere kürdan sokup içinde kırıyordum kürdanları deliksiz, mükemmel sızdırmayan tuzluk yaratıp kalkıyordum masadan, ilk okul çağlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı. DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜLER Sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece kulübüne gitti! Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler. aga bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Nargilecide yaşanan günah dolu gece >_> Daha lame bir şey hayal edemedim bir an. Karısının yanındaki sevgilisi olayı da ne kadar aptal bir yaşantı olduğunu gösteriyor zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Rerore said: Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı. DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜLER Sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece kulübüne gitti! Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler. aga bu nedir vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 küçükken kardeşime al bak sana çok güzel kar topladım deyip, çeşitli pislikle doldurduğum kar öbeğini yedirmiştim. Gerçekten iğrenç şeylerdi, ağıza bile alınmayacak şeyler. Sonra yine aynı kardeşime misafirliğe gittiğimiz bir evde bak şu ipin ucuna oyuncak asmışlar deyip, kandırarak 7. kattan bir muhabbet kuşunun yere düşmesine sebep oldum. yine aynı kardeşime matruşka bebeğimin en küçük olanını verip, bunu yedirip beslersen büyür dedim, en büyüğü kendime aldım. Yine aynı kardeşim ve kuzenimin kafasını bir güzel yağlı nivea el kremine bulayıp, birazdan saçlarınız çok uzun olacak diye kandırmıştım. Küçükken pisliğin tekiydim galiba, birileri dediklerimi yapmayınca intihar ederim bak deyip tehdit savurmuşluğum bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ağır psikopatmışsın elif. sibling envy falan olması daha muhtemel gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 eheheh. Muhtemelen öyle çünkü kardeşimle aramızda 1,5 yaş var. Daha 1,5 yaşındayken hayatımı altüst etmiş biri var karşımda, tabii ki zalimleşmem normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416919_10150616007557419_226953242418_11589981_1016327919_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 1,5 yaş az. 7 yaş var bizim aramızda, ikimiz de gayet mutluyuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 elif tam bi pislik çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 az önce annemle web cam'de konuşuyorum. bende web cam yok, onda var. ben yazıyorum, o konuşuyor. benim elektrikli soba bozulmuştu. havalar soğuk mu diye sordu, soğuk dedim. ev soğuk mu diye sordu, "teneke buldum onu yakıyorum" dedim inandı. biraz daha geliştirdim, tenekenin üstünü kesip su borusu bağladığımı söyledim, onu da yedi. kar yağıyor odun kalmadı, oduna aramaya çıkacağım dedim; ona da inandı. :D bayağı bir eğlendim ama ben... HEPSİ YALANDI. teneke yaktığım falan yok. oduna falan da gitmiyorum. kar yağmıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 aahahaahahtapot naaptın sen abi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bugüne kadar hiç denize işemedim. Çok ciddiyim. İşeyemiyorum denizde. İnsanların bundan bahsettiğini hep duyarım ama bir kere bile becerebilmiş değilim. Bir keresinde acaba yapabilir miyim diye denemiştim bile ama başarılı olamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bende sakız yutamıyorum niyeyse. deniyorum ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yedi sene sürüyormuş onun çıkması. friends'ten duymuştum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 öyleyse çok sağlıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bazen oyunlarda ragequit atıp, insanlara internet kesildi kusura bakmayın diyorum. nadiren ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 zamaninda kablo cekerdik dota oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Evde şu beyaz plastik sandalyelerden birini, çok sinirlendiğim bir vakit yere vurarak kırmıştım (lise zamanıydı herhal), ahanda annem kafamı kıracak korkusu ile sandalyeyi iyice parçalara ayırıp dev çöp poşetine koydum ve dolabımın içne sakladım, bir ara çöpe atarım diye. Fakat annem tabi dolapda poşeti ve içinde parçalara ayrılmış sandalyeyi görünce şaşırdı önce, hemen suçu daha evvel bize gelen ve evde kaza ile başka kırmızı plastikden başka bir sandalye kıran arkadaşa attım, bu olayda ilginçfir arkadaş kilolu ve iridir, sandalyeye oturur oturmaz çat diye kırılmıştı. NEyse annem inandı olaya çocuğa sinirlendi ne istiyor evdeki sandalyelerden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 altımda ritim gitar çalanan çocuğa msn'den http://youtu.be/hnsF3DSPLrY?t=2m59s şu kısmı f2 ile kaydedip dinletmiştim. ardından kendim çaldığımı söylemiştim. boss'un boss bs-1 isimli bir pedal yaptığını ve gitardan bağlama sesi aldığımızı anlatmıştım. bs-1'in açılımı olarak da baglama simulator 1 demiştim. çocuk inanmıştı. YALANDI HEPSİ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bende sakız yutamıyorum niyeyse. deniyorum ama olmuyor ben de yutamıyordum, bi kere denedim başardım asla yapmam bi daha. burdan sakız yutmayan, yutamayanlara sesleniyorum, denemeyin lan! böyle yemek borumdan inişini mideme düşüşünü falan hissettim resmen, iki-üç dakika kusmakla kusmamak arasındaki ince çizgide gezdim (hani şu aşırık tükürük salgılanan zaman dilimi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahtapot saglam palavraci cıkti bu ne ya sdfshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 destekli yaratıcı kurmaca konusunda iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 topiğin yarısından çoğu onun mesajı zaten itiraf ede ede bitiremedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar