Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf etmek istedikleriniz

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı.
DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜLER

Sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece kulübüne gitti! Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler.

aga bu nedir
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

Karısı Günay Musayeva ve sevgilisiyle Harbiye'deki bardan, aynı anda çıkarken görüntülenen Tolga Karel, gecenin devamında inanılmaz şeyler yaptı.
DUDAK DUDAĞA ÖPÜŞTÜLER

Sevgilisinin yanında tartıştığı karısını Etiler'de arabadan indirip, taksiyle eve gönderdi. Sevgilisiyle Ortaköy'de bir başka gece kulübüne gitti! Ve yasak aşkın kahramanları, sabahın ilk ışıklarında Tophane'deki meşhur nargileciden el ele çıktılar, sarılıp, dudak dudağa öpüştüler.

aga bu nedir

vay anasını
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken kardeşime al bak sana çok güzel kar topladım deyip, çeşitli pislikle doldurduğum kar öbeğini yedirmiştim. Gerçekten iğrenç şeylerdi, ağıza bile alınmayacak şeyler.

Sonra yine aynı kardeşime misafirliğe gittiğimiz bir evde bak şu ipin ucuna oyuncak asmışlar deyip, kandırarak 7. kattan bir muhabbet kuşunun yere düşmesine sebep oldum.

yine aynı kardeşime matruşka bebeğimin en küçük olanını verip, bunu yedirip beslersen büyür dedim, en büyüğü kendime aldım.

Yine aynı kardeşim ve kuzenimin kafasını bir güzel yağlı nivea el kremine bulayıp, birazdan saçlarınız çok uzun olacak diye kandırmıştım.

Küçükken pisliğin tekiydim galiba, birileri dediklerimi yapmayınca intihar ederim bak deyip tehdit savurmuşluğum bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
az önce annemle web cam'de konuşuyorum. bende web cam yok, onda var. ben yazıyorum, o konuşuyor.

benim elektrikli soba bozulmuştu. havalar soğuk mu diye sordu, soğuk dedim. ev soğuk mu diye sordu, "teneke buldum onu yakıyorum" dedim inandı. biraz daha geliştirdim, tenekenin üstünü kesip su borusu bağladığımı söyledim, onu da yedi. kar yağıyor odun kalmadı, oduna aramaya çıkacağım dedim; ona da inandı.

:D bayağı bir eğlendim ama ben...

HEPSİ YALANDI. teneke yaktığım falan yok. oduna falan da gitmiyorum. kar yağmıyor ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Evde şu beyaz plastik sandalyelerden birini, çok sinirlendiğim bir vakit yere vurarak kırmıştım (lise zamanıydı herhal), ahanda annem kafamı kıracak korkusu ile sandalyeyi iyice parçalara ayırıp dev çöp poşetine koydum ve dolabımın içne sakladım, bir ara çöpe atarım diye.

Fakat annem tabi dolapda poşeti ve içinde parçalara ayrılmış sandalyeyi görünce şaşırdı önce, hemen suçu daha evvel bize gelen ve evde kaza ile başka kırmızı plastikden başka bir sandalye kıran arkadaşa attım, bu olayda ilginçfir arkadaş kilolu ve iridir, sandalyeye oturur oturmaz çat diye kırılmıştı.

NEyse annem inandı olaya çocuğa sinirlendi ne istiyor evdeki sandalyelerden diye.
Sosyal ağlarda paylaş

altımda ritim gitar çalanan çocuğa msn'den http://youtu.be/hnsF3DSPLrY?t=2m59s şu kısmı f2 ile kaydedip dinletmiştim. ardından kendim çaldığımı söylemiştim.

boss'un boss bs-1 isimli bir pedal yaptığını ve gitardan bağlama sesi aldığımızı anlatmıştım. bs-1'in açılımı olarak da baglama simulator 1 demiştim. çocuk inanmıştı.

YALANDI HEPSİ LAN.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

bende sakız yutamıyorum niyeyse. deniyorum ama olmuyor

ben de yutamıyordum, bi kere denedim başardım asla yapmam bi daha. burdan sakız yutmayan, yutamayanlara sesleniyorum, denemeyin lan! böyle yemek borumdan inişini mideme düşüşünü falan hissettim resmen, iki-üç dakika kusmakla kusmamak arasındaki ince çizgide gezdim (hani şu aşırık tükürük salgılanan zaman dilimi).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...