Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Çok zor maç, takım formsuz gol de atamıyoruz. 1-0 olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 beklenen derbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Yıllardır ilk defa rüyamda futbol maçı gördüm, ve işin komik tarafı bu hafta bursa-bjk maçı olduğunu bile bilmiyoken bu maçı gördüm rüyamda. gerçi garip bi maçtı, maçı buz pistinde oynuyolardı futbol sahası yerine, ama 4-2 veya 5-2 bursa kazanıyodu. başta bjk öne geçiyodu sonra bursa coşuyodu. bu da böyle bi rüyamdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 açık kalmıştır inş bi yerin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Cok harikasin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Rewendor said: Yıllardır ilk defa rüyamda futbol maçı gördüm, ve işin komik tarafı bu hafta bursa-bjk maçı olduğunu bile bilmiyoken bu maçı gördüm rüyamda. gerçi garip bi maçtı, maçı buz pistinde oynuyolardı futbol sahası yerine, ama 4-2 veya 5-2 bursa kazanıyodu. başta bjk öne geçiyodu sonra bursa coşuyodu. bu da böyle bi rüyamdır :p Rüyalar ters çıkar rewe:P amin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bursa'da toparlanma belirtileri var, bizim takım halen aynı beşiktaş çıkıp yarın 5-0'da yenebilir, 0-5'te yenilebilir. Çok iyi performans gösterirse bu kadroyla daha ne bekliyorsun dersin, kötü oynarsak yine zaten halimiz bu deriz asdfas lakin ankaragücü maçındaki puan kaybı ağır oldu. Antep Belediye'de gereksiz bir biçimde çok zorlandık. Beşiktaş istikrarsızda olsa üç maç üst üste berbat oynamaz. Berbat oynasa bile bir şekilde puanı kazanır, bireysel yetenekler ön plana çıkacaktır. Lakin Bursa galibiyetini ağır görüyorum herşeye rağmen, tahminen bu maç berabere bitmez. Umarım bitmez. Umarım Beşiktaş kazanır ama :) Böyle işte, çok ortada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bursa rahat kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Büyük maçlara çok iyi motive oluyor beşiktaş. bursa toparlanmaya başlasa da eski bursa değil. farklı yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Gol veya goller arıyoruz. Sahaya iyi yayılmamız lazım. Beklemediğimiz bir gol yedik. Önümüzdeki maçlara bakıcaz. Tamam ben 2 takım adına da gerekli açıklamaları yaptım, dağılabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bursa bu sene çok kötü. iki denk takımın mücadelesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mustafa Denizli dönemindeki futbola döndük şuan, tek fark oyuncular daha kaliteli. Yani bu kadar defansif oyuncu ile kimseden 5 yemeyiz TR'de. Bizdeki sorun gol atamıyoruz. Q7 lazım o iş için. Birde orta göbeğe bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 2-1 bitecek de kim kazanır bilemedim. öyle doğdu lan içime bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 1*1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 gol olmuş bile yeni açtım maçı.bursa acaip bi gol kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Necip ne ortalar kesiyor.Kanat oynasa fena asist yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bursa çok kötü.beşiktaş 3-4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ne güzel ofsayt verdi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 o ofsayt cok iyiydi sdfs bursa attı.son dakkalarda çok durdu beşiktaş. bide bu edu kim lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oha ya edu kim dedim uyuyan adam gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu nasıl gol ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 besiktasin bursanin hakki yendi. https://p.twimg.com/AjN9wZnCQAAQn3i.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bir yerde okudum Rüştü topu içeri almış ama Beşiktaş'ın hakkı yenmiş, ne oldu gören varsa bir anlatsın? Edit: Cevabı aynı anda almışım meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar