Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Beşiktaş - Bursaspor @15.01.12 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır ilk defa rüyamda futbol maçı gördüm, ve işin komik tarafı bu hafta bursa-bjk maçı olduğunu bile bilmiyoken bu maçı gördüm rüyamda. gerçi garip bi maçtı, maçı buz pistinde oynuyolardı futbol sahası yerine, ama 4-2 veya 5-2 bursa kazanıyodu. başta bjk öne geçiyodu sonra bursa coşuyodu.

bu da böyle bi rüyamdır :p
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yıllardır ilk defa rüyamda futbol maçı gördüm, ve işin komik tarafı bu hafta bursa-bjk maçı olduğunu bile bilmiyoken bu maçı gördüm rüyamda. gerçi garip bi maçtı, maçı buz pistinde oynuyolardı futbol sahası yerine, ama 4-2 veya 5-2 bursa kazanıyodu. başta bjk öne geçiyodu sonra bursa coşuyodu.

bu da böyle bi rüyamdır :p

Rüyalar ters çıkar rewe:P amin inş.
Sosyal ağlarda paylaş

bursa'da toparlanma belirtileri var, bizim takım halen aynı beşiktaş

çıkıp yarın 5-0'da yenebilir, 0-5'te yenilebilir. Çok iyi performans gösterirse bu kadroyla daha ne bekliyorsun dersin, kötü oynarsak yine zaten halimiz bu deriz asdfas

lakin ankaragücü maçındaki puan kaybı ağır oldu. Antep Belediye'de gereksiz bir biçimde çok zorlandık. Beşiktaş istikrarsızda olsa üç maç üst üste berbat oynamaz. Berbat oynasa bile bir şekilde puanı kazanır, bireysel yetenekler ön plana çıkacaktır.

Lakin Bursa galibiyetini ağır görüyorum herşeye rağmen, tahminen bu maç berabere bitmez. Umarım bitmez. Umarım Beşiktaş kazanır ama :)

Böyle işte, çok ortada asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...