barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://habervaktim.com/haber/219227/turkiyeyi_bir_musevi_temsil_edecek.html lol said: 1 oluruz kesin sertap erener kazandiginda piramit ve goz isareti yaptida kazandi bu da ne yapar bilmiyorum ama 1. olur kesin turkleri temsil etmesini aceba hangi turk(!) karar verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Valla adamlar söylemese haberim bile olmayacaktı Can Bonomo'nun musevi olduğundan. Gereksiz baltalayacaklar adamı şimdi. Bir de bu habervaktim.com'a ne zaman girsem Türkçe karakterler sorunlu. Başka öyle gören var mı? said: Böyle gaflet olmaz bu kararý alanlar hesap vermelidir derhal cezalandýrýlmalýdýr bunlar bir musevi hangi hakla ülkemiz e temsil görevi veriyor bunlarýn utanmasý yok. sanki Birleşmiş Milletler'e elçi gönderiyoruz adamı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yahudiyse oyun yunanistana gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 elçi de göndeririz musevi ne olacak, bu utanmazların dilinin kemiği yok. isterse budist, isterse ateist olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 budiste ateiste lafım yok lafım yahudilere benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 aynen sorunlu turkce karakterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Sam said: elçi de göndeririz musevi ne olacak, bu utanmazların dilinin kemiği yok. isterse budist, isterse ateist olsun. gaza gelme olm hemen gece gece , Eurovision'un dandikliğine olan bir laftı o:D. Giden elçinin dininden bana ne isterse copy paste'e tapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 burdaki yorumlara yönelik demedim zaten, o alıntılardakilere yönelikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 turkiyeyi bir turkiye cumhuriyet vatandasi temsil ediyor, garip bisey yok. vatandas di mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://images.memegenerator.net/instances/500x/9663169.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Sam said: elçi de göndeririz musevi ne olacak, bu utanmazların dilinin kemiği yok. isterse budist, isterse ateist olsun. aynen sanki nuh'un gemisine türk bindiriyoruz da %100 türk olacak KATIKSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Aslında Musevilikteki gariplik, dinden çok ırk olarak algılanması. Zaten saçmalık Musevi Türk, Hristiyan Türk ne abi. Türk işte. Türk'lerin racial trait'i Müslümanlık fix'le mi geliyor. Adamlar dini bile vatanla birleştiriyorlar. Müslüman TÜRK!birbir!!!. Kaldı ki Türk dediğin nedir. Hepimiz dünya insanıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yahudi başka, musevi başka zaten. musevi türkler de var, müslümanlığa geçilmeden önce dahi. israil'le sorunumuz oldu diye buradaki kendi musevi vatandaşımızı böyle dışlamak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Türkiyede yaşadığım çoğu musevinin şu ülkenin gleceğini tanıdğım çopu türkten daha fazla önemsiyor olmasının getirdiği ironi gülümsetti beni hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bilemiyorum yani göz işareti piramit işareti yani artık anlayan anladı, anlamayan onu seçen türk tarafından aklı televizyona çıkıp açık açık eurovisiona katılanları birer birer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 onu bunu bilmem ticaret yapan yahudiler ticaret yapan türklerden daha delikanlı. ticaret dışındaki konularda biraz kıl olabiliyolar o ayrı. şarkıcının da musevisi delikanlı olabilir bu sebeple. zaten izmirliymiş bu da onu ülkenin %90'ından daha kaliteli yapıyor. bi de şu kafalar şahaneymiş said: Oha çüşşş said: BU NE DELALET BU NE GAF BÖYLE? Böyle gaflet olmaz bu kararı alanlar hesap vermelidir derhal cezalandırılmalıdır bunlar bir musevi hangi hakla ülkemiz e temsil görevi veriyor bunların utanması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konu haline gelmesi bile ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu haber başlı başına bi fiyasko zaten de, vakit gazetesinin herhangi bir diğer haberine kıyasla çok normal kalıyor, ona tepki gösterilmiyor artık. vakit gazetesi işte. geçen gün otobüste okuyan bi adam görmüştüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 türk diyeni dövesim geliyor artık ya. ne türklükmüş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: Konu haline gelmesi bile ırkçılık.+1 yaymayin boyle nefret soylemlerini gereksiz muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Soludukları havaya yazık... Umarım başarılı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bölemiyecekler bu vatanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Tersten bakinca da yillarca musevi bi adami turkler temsil etmis oluyor. Simdi sira onda iste ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şarkının ortasında isyan edip bayrak açıcakmış "eeh eytere be!" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar