Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'yi bir musevi temsil edecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://habervaktim.com/haber/219227/turkiyeyi_bir_musevi_temsil_edecek.html

lol

said:
1 oluruz kesin
sertap erener kazandiginda piramit ve goz isareti yaptida kazandi bu da ne yapar bilmiyorum ama 1. olur kesin turkleri temsil etmesini aceba hangi turk(!) karar verdi ?
Mesaj tarihi:
Valla adamlar söylemese haberim bile olmayacaktı Can Bonomo'nun musevi olduğundan. Gereksiz baltalayacaklar adamı şimdi.

Bir de bu habervaktim.com'a ne zaman girsem Türkçe karakterler sorunlu. Başka öyle gören var mı?

said:
Böyle gaflet olmaz bu kararý alanlar hesap vermelidir derhal cezalandýrýlmalýdýr bunlar bir musevi hangi hakla ülkemiz e temsil görevi veriyor bunlarýn utanmasý yok.

sanki Birleşmiş Milletler'e elçi gönderiyoruz adamı anasını satayım
Mesaj tarihi:
Sam said:

elçi de göndeririz musevi ne olacak, bu utanmazların dilinin kemiği yok. isterse budist, isterse ateist olsun.

gaza gelme olm hemen gece gece , Eurovision'un dandikliğine olan bir laftı o:D. Giden elçinin dininden bana ne isterse copy paste'e tapsın.
Mesaj tarihi:
Sam said:

elçi de göndeririz musevi ne olacak, bu utanmazların dilinin kemiği yok. isterse budist, isterse ateist olsun.

aynen
sanki nuh'un gemisine türk bindiriyoruz da %100 türk olacak KATIKSIZ
Mesaj tarihi:
Aslında Musevilikteki gariplik, dinden çok ırk olarak algılanması. Zaten saçmalık Musevi Türk, Hristiyan Türk ne abi. Türk işte. Türk'lerin racial trait'i Müslümanlık fix'le mi geliyor. Adamlar dini bile vatanla birleştiriyorlar. Müslüman TÜRK!birbir!!!.

Kaldı ki Türk dediğin nedir. Hepimiz dünya insanıyız.
Mesaj tarihi:
yahudi başka, musevi başka zaten. musevi türkler de var, müslümanlığa geçilmeden önce dahi.

israil'le sorunumuz oldu diye buradaki kendi musevi vatandaşımızı böyle dışlamak çok yanlış.
Mesaj tarihi:
Türkiyede yaşadığım çoğu musevinin şu ülkenin gleceğini tanıdğım çopu türkten daha fazla önemsiyor olmasının getirdiği ironi gülümsetti beni hafiften.
Mesaj tarihi:
bilemiyorum yani göz işareti piramit işareti yani
artık anlayan anladı, anlamayan onu seçen türk tarafından aklı televizyona çıkıp açık açık eurovisiona katılanları birer birer.
Mesaj tarihi:
onu bunu bilmem ticaret yapan yahudiler ticaret yapan türklerden daha delikanlı. ticaret dışındaki konularda biraz kıl olabiliyolar o ayrı. şarkıcının da musevisi delikanlı olabilir bu sebeple. zaten izmirliymiş bu da onu ülkenin %90'ından daha kaliteli yapıyor.

bi de şu kafalar şahaneymiş

said:
Oha
çüşşş

said:
BU NE DELALET BU NE GAF BÖYLE?
Böyle gaflet olmaz bu kararı alanlar hesap vermelidir derhal cezalandırılmalıdır bunlar bir musevi hangi hakla ülkemiz e temsil görevi veriyor bunların utanması yok.
Mesaj tarihi:
bu haber başlı başına bi fiyasko zaten de, vakit gazetesinin herhangi bir diğer haberine kıyasla çok normal kalıyor, ona tepki gösterilmiyor artık. vakit gazetesi işte. geçen gün otobüste okuyan bi adam görmüştüm bunu.
  • Yeni Oluştur...