Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.1

mono

Öne çıkan mesajlar

17.30-21.30 arası. http://www.swtor.com/systemalerts

UPDATED: Please be advised that the servers will be unavailable from 9:30AM CST (7:30AM PST/ 10:30AM EST/ 2:30PM GMT/ 4:30PM CET) for a new patch. This deployment will fix a few high priority issues in the game. We expect the service to be available again by 1:30PM CST (11:30AM PST/ 2:30PM EST/ 7:30PM GMT/ 8:30PM CET). Please watch this forum thread for updates and information as they become available. To view the status of your server, please visit the Server Status Page.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.1 patchde gelen flashpointi cok begendim.Ortam falan bayaa iyiydi heroici cok kolay yapmışlar ama bazen hakkaten tırsttım mekanda...şu oyunun tek iyi yanı arkadaşlarla yapılan heroic flashpointler. ops. demedim dikkatinizi çekerim sadece flashpointler. bioware olsam pvp ye bakan herkezi kovar flashpointleri hazırlayanlara veririm pvp işini.Gerçi artık çok geç
Sosyal ağlarda paylaş

serhater said:

ben 1.1 patchde gelen flashpointi cok begendim.Ortam falan bayaa iyiydi heroici cok kolay yapmışlar ama bazen hakkaten tırsttım mekanda...şu oyunun tek iyi yanı arkadaşlarla yapılan heroic flashpointler. ops. demedim dikkatinizi çekerim sadece flashpointler. bioware olsam pvp ye bakan herkezi kovar flashpointleri hazırlayanlara veririm pvp işini.Gerçi artık çok geç

speed runlardan mı bahsediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...