dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 AscAnsio kutlarım fail sıralamasın rra ya bir adım daha yaklaştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu para yiye reviewercıları Yüce Türk Yargısına intikal ettirmek lazım. insanların parasını cep ediyorlar neticede yanlış yönlendirmelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abi nerde bu maintenance sdfds, açıklama yok bişi yok, böylesini de hiç görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 saat 5 te değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Review sitesi bioware oyununa 8/10 altında bir puan verirse bir sonraki oyunun early kopyasını alamıyor o yüzden mesela swtor reviewlarinda eurogamermi gtmi yerden yere vurmasına rağmen 8/10 civarı puan verdi sırf mass effect 3 yüzünden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 buraların en büyük patiboyu bu sefer alan yetkilisi olamadı diye fena içerlemiş. saldırıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Meanwhile at Bioware: Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 heh iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Saat değişmiş yanlış anlamadıysam saat 6.30 ile 10.30 arasında maint, ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 17.30-21.30 arası. http://www.swtor.com/systemalerts UPDATED: Please be advised that the servers will be unavailable from 9:30AM CST (7:30AM PST/ 10:30AM EST/ 2:30PM GMT/ 4:30PM CET) for a new patch. This deployment will fix a few high priority issues in the game. We expect the service to be available again by 1:30PM CST (11:30AM PST/ 2:30PM EST/ 7:30PM GMT/ 8:30PM CET). Please watch this forum thread for updates and information as they become available. To view the status of your server, please visit the Server Status Page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Xenus said: Meanwhile at Bioware: Ahahaha ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=198324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Fair EU maintenance times diye millet yıkıyordu forumları, sonunda duymuşlar seslerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben 1.1 patchde gelen flashpointi cok begendim.Ortam falan bayaa iyiydi heroici cok kolay yapmışlar ama bazen hakkaten tırsttım mekanda...şu oyunun tek iyi yanı arkadaşlarla yapılan heroic flashpointler. ops. demedim dikkatinizi çekerim sadece flashpointler. bioware olsam pvp ye bakan herkezi kovar flashpointleri hazırlayanlara veririm pvp işini.Gerçi artık çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DA2019 said: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=198324 bende launcher ı yeniden açınca gördüm. Tabi buraya yazmadık. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DA2019 said: 17.30-21.30 arası. http://www.swtor.com/systemalerts şaka gibi cidden (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 2 pm gmt idi, 2:30 oldu, sonra 3:30 oldu, zamanı gelince de siteyi bakıma aldılar ilk mesajı daha fazla editlememek için :p edit: o yee 15 dakika içinde indiriyoruz diyolar şimdi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 serhater said: ben 1.1 patchde gelen flashpointi cok begendim.Ortam falan bayaa iyiydi heroici cok kolay yapmışlar ama bazen hakkaten tırsttım mekanda...şu oyunun tek iyi yanı arkadaşlarla yapılan heroic flashpointler. ops. demedim dikkatinizi çekerim sadece flashpointler. bioware olsam pvp ye bakan herkezi kovar flashpointleri hazırlayanlara veririm pvp işini.Gerçi artık çok geç speed runlardan mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yok speed run felan yapmadık .4 arkadaş girdik heroiclere taktik falan bilmeden karsımıza ne cıkacağını bilmeden, muhabbet ede ede yapıyorduk heroicleri.baya da zevkli oluyorfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 RRa said: buraların en büyük patiboyu bu sefer alan yetkilisi olamadı diye fena içerlemiş. saldırıp duruyor asdad bana mı bu, hastasın ya, hatta hasta derecede fail sın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 AscAnsio said: Viktor, bu oyun o kadar kötüyse niye IGN, PCGAMER'dan falan 9, 9.3 gibi puanlar aldı? Kesin BioWare para falan yedirmiştir di mi? :) bu kadar talihsiz yorum okumayalı baya olmuştu. yok lan düşündümde her 24 saate 1 tane düşüyor esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu topicde o aralık 24 saati bulmuyor ya.. son zamanlarin en eglenceli muhabbetleri bu ve oyun hakkındaki genel dusunceler topaklarinda dönuyor.. hastasiyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 AscAnsio said: Viktor, bu oyun o kadar kötüyse niye IGN, PCGAMER'dan falan 9, 9.3 gibi puanlar aldı? Kesin BioWare para falan yedirmiştir di mi? :) hep israilin işi bunlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dreagloth said: RRa said: buraların en büyük patiboyu bu sefer alan yetkilisi olamadı diye fena içerlemiş. saldırıp duruyor asdad bana mı bu, hastasın ya, hatta hasta derecede fail sın. abi doğru mu bunlar ! al yetkiyi, sen üzülme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar