ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kız kabul edince çay mı getirdiler, oh wait self servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 oha o kız bi de senle evlendi yani pes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 oha simitçi. 2 kaşarlı derken evlilik mi teklif edilir abi. sonuç ne olumlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kız seni ciddi seviomuş, hani sormasan da evet dermiş bence. simitçi ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tabure filan olan simitçilerden mi köşe başı simitçisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ne alaka. oyun oynayan insan meksika lokantasına gidip, acı sos şişesine yüzük atıp, o şekilde teklif edemez mi? ne sanıyorsun sen bizi ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 geyik yapıyo millet ya burda iki insanın arasındaki sevgiyi aşkı 2 cümleyle insan nasıl başkalarına hissettirebilir ki? iki gönül bi araya gelince bırak simitçiyi kerane tatlısı satan amcanın tezgahının yanında evlilik teklifi edebilir insan sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 İstersen metrobüste de teklif edersin tabi. Ne kadar kaliteli bir insan olduğunu kız daha kolay anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Madcat said: abi gamer bizim kafadan bi kizdan bahsediyor adam sizin gibi tipler dotada gg yazmadan once teklif eder abartmayin biseyi de ben teklifi gayet güzel yapmıştım (sonradan elde patlaması önemsiz sdkljsada kişi yanlışmış napim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben simitci diyenlere diyom :D abi o kadar da nolifer degiliz heralde oyundan yazacak kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 of cok gec gormusum, kurulabilecek tum tassak cumleleri kurulmus, caresiz kaldim beyler, tekrara girecem mecbur. sucuklu kasarli soyleseydin bari simiti ya, zengin gosterirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şundan ısmarlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 oyle bi konu vardi lan firindan ekmek yaptiran biri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ahaha Geçen hafta bizim mezun okulun mezuniyetimsi gibi bir şeyi vardı. İzmir'de gayet salaş ve başarısız bir yerde yapıldı. (Angara'nın bağlarından tutun bilimum abuk subuk 9/8'in en iğrenç şarkılarına kadar çaldılar.) Neyse, geceyi organize eden 2 arkadaş çıktılar konuşma falan yapcaklar diye beklerken eleman kıza bayaa "benimle evlenir misin?" dedi. Kız da kabul etti. Benim kız arkadaşıma o şekilde evlenme teklifi etmem için heralde galonlarca ispirto falan içmem gerek. Simitçi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ZaugnaKhaldun said: kız kabul edince çay mı getirdiler, oh wait self servis. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Yavuz başlığı "Simitçide Evlenme Teklifi" diye değiştirebilir misin panpa. Sonra da sticky lütfen. Mithat şey de yapabilirdin ya simitin içine gizleyebilirdin yüzüğü. Tabi kız yutmayacak, böyle elinle simidi bölüp yedirirken aaa yüzük çıktı aşkitom hadi evlenelim diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Abi hâli hazırda kabul etmemiş olsa şu başlığı okurken vazgeçerdi kız ahaahahahah Bu arada eşimden not : simitten soğuttu beni sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Sayenizde nasıl evlenme teklifi yapılır buldum. Şimdi sıra evlenecek hatunu bulmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mithat said: kinder süprizi dikkatlice açıp oyuncak kısmına yüzük koydum verdim böyle dikkatlice geri paketleyip abi çok uğraşmışsın keşke şımartmasaydın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Masakari said: Sayenizde nasıl evlenme teklifi yapılır buldum. Şimdi sıra evlenecek hatunu bulmada.ne buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 µh said: Mithat said: kinder süprizi dikkatlice açıp oyuncak kısmına yüzük koydum verdim böyle dikkatlice geri paketleyip abi çok uğraşmışsın keşke şımartmasaydın bu kadarahahaha şu da ne kadar doğru. Gerçekten istemişsin o kızı mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 karper peynirine gizleseydin anasını satim yüzüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi simitçi??? asahdbaıdhnıan çok talihsiz bi seçim olmuş ya. hani geç,git yapılcak bi olayda değil.hayatın boyunca eğer kabul ettiyse eşin tarafından kafana ''bu zaten bana evlenme teklifini bile simitçide yaptı!'' diye kakıcak,veya arkadaş arası sohbetlerde ''siz nası evlendiniz?''sorusu midene yumruk gibi inicek. umarım yüzük iyidir de ordan kurtarmışsındır dostum.hani filmlerde izlersin veya kitapta okursun bi karakteri...yanlış bi karar vermek üzeredir,veya vermiştir.o an sen utanır,sıkılırsın kendini kasarsın.aynen öyle hissettim topiği okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 en iyi taktik arabayla iş yerine gidip teklif etmek http://www.youtube.com/watch?v=i-uy6nrd3C0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar