Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tekrardan sağol komutan, büyük kamu hizmeti oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 of facia kötü mec, zart diye crit yedi thin man'den, bütün zırh eridi tek atışta. body armor var güya. iki atışta clip bitiyor, top lel. collateral dmg bütün clip'i yiyor. oyunun başında iş yapar dedik, onu da yapamıyor. çöpe gitti paralar, asker ve meld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hehe ben pasif regen megenli genetic gidecegim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Enemy within ne katıyo ilk oyuna exp gibi bişeymi? Mech eklenmiş sınıf olarak sanırım gerçi ben robot bile yapmamıştım ilk oyunda. Yeni senaryo vs bişey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yenilikler (spoiler içerebilir) donma sorunları yaşanıyormuş, auto-update kaldırın diyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kolsuz mutant çapulcuları düzeltmek için mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi.... Council Mission: Fishing Village, Ragequit cektim ben. Uyarmadi demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 iğrenç bi bölüm o.bugun neler çektirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 o bölüm büyük sıkıntı ya, direk kaçmak lazımmış. 2 sniperla havadan destek vereyim, ekipte birbirini kollaya kollaya çıkar dedim, elimde sadece sniperlar kaldı sdfadwd. onları da son anda kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu mecler çok kullanışsız gibi geldi bana.cover yok çatır çatır dmg yiyor.2 çılgın assaultumu mec yaptım pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aldim expansion'i da, evden indireyim dedim.. ama 21 gb ne lan allahsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 X-com un iphone versionu var 1.85 gb eeuaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 nordhen said: o bölüm büyük sıkıntı ya, direk kaçmak lazımmış. 2 sniperla havadan destek vereyim, ekipte birbirini kollaya kollaya çıkar dedim, elimde sadece sniperlar kaldı sdfadwd. onları da son anda kaçırdım. Bunun aynısını yapmaya çalıştım bende. Son adamım en son turn de sadece 1 "tile" ile paçayı kurtardı. 3. turnde uyandım ama direk topuklamak gerektiğine az kalsın ölecekti herkes. Yeni bir tane DLC varmış expansion la gelen. Operation: Progeny Bu trigger olmadı bende henuz acaba nedendır. Bir de ironman oynuyordum, slingshot in 1. gorevinde çinli amcam öldü, hatta görevden sadece 2 kişi kurtuldu. 3 kere üst üste %94 hit varken missledi sniperlar falan filan. Slingshot galiba yalan oldu da diğeri neden trigger olmadı acaba? EXALT falan da kalmadi afrikada bi yerdeydiler gittik temizledik base i ama daha allien ship e saldirmadim bilem. acaba EXALT i cok once durdurdum ondan dolayi mi trigger olmadi Progeny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 MEC gerçekten çok kullanışlı durmuyor. karizma görünüyor o ayrı. gerçi sadece başlarda gördüm. sonradan nasıl oluyor bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yorumlar nasıl beyler enemy within için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 haftasonu 15 saat üstü oynamışımdır ve işe geldiğim için çogüzgünüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bence guzel, hani elestirilecek yan bulunur gene eski xcom'lara nazaran..ama BAYA yeni harita var, cesitlilik artmis..sehir icine dusmus ufo gorevleri falan guzel..EUya nazaran baya cafcafli olmus, ister mec, ister psionic, ister genemod, madalya, exalt vs..Kamera zoom out falan da duzelmis eskiye nazaran, interface gene dandik ama olsun kurtariyor. Yeni Xcom'u oynamamis birileri varsa kesinlikle expansionla birlikte alsin derim..Eskisini oynamis bitirmis, azicik da sevmisseniz bence indirimli hali kesin deger, cidden baya fazla harita var, EU gibi ayni map'ler cikmiyor onunuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben daha oynayacağım yorum yapmadan önce ama düzeltmeleri, eklemeleri gereken yerleri eklemeyip gereksiz alanlara yoğunlaşmışlar genel gördüğüm. hava savaşları hala çöp. hala orta tier atlanabilen üç tier silah toplam. yeni zırh yok. mec kağıttan ve pahalı, bebek bakıcılığı istiyor. gene mod'lar, harita çeşitliliği ve haritalar iyi ama. ilkini seven alabilir ucuza bulursa, 30$ ederi yok ama. 21$'a almamış olsam üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 'gemi' bölümü ben sadece tek assault gönderdim chitin plating ve skeleton suit olan, geri kalanı overwatchta kulelerde bekledi. sonra benim assault kaçarken bir darbe yedi ama sadece 4dmg, grapple ile komşu kulelere uçunca yetişemedi böcekler. sonraki turn'de 5 tane overwatch beynine bindi takipçilerin. hatta 2 turn daha kalıp gelenleri de kestim. 24 killed, 1 yaralı, 0 load. :p bütün bölümün melee olduğunu anlayınca önden çocuk gönderip pullayıp, müstahkem yerde siper alıp killing zone'da taramak en makul göründü. yalnız tftd referansları var bölümde lol, umarım yeni dlc veya daha kötüsü, sequel o olmaz. yalnız zayıf silahlarla bölümde zorlanmak olası, ben plazmalarla gidip yardırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 dün mecler hakkında yaptığım yorumları geri alıyorum.gayet işe yarıyolar.ama turn başı repair skilli olmadan hala zor ayakta durmak cover olmadığı için. bi de marathon açtım oyunu açmaz olaydım.bitmiyor researchler, binalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 enemy unknown enemy within bütün DLC ler var şöyle oturup hardcore kasa kasa oynayıp bitirmek + bütün achievementlar kaç saatimizi alır? ona göre başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bütün achiler? En az classic ironman ve herhangi impossible zorluk lazım. 5 ayrı star noktası da var.. 200 saati bulur en az. achilerin %95'i yetecekse 50 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Xcom:Enemy Within ilk oyun olmadan oynanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ben 20 gb a yakın bişi indirdim direk oynadım ;) bunun içinde ilk oyunun exe yi görmedim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar