cetintas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar. Umarım yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirir. Hayatın koşturmacası sırasında ve özellikle de büyük şehirlerde okul hayatında veya çalışma hayatında çok fazla sıkıntı, stres, üzüntü, hayal kırıklıkları, başarısızlıklar, özel hayat ile ilgili sorunlar, ailevi sorunlar yaşıyoruz. Bu nedenle insani bir durumdur yeni yıldan yeni bir şeyler beklemek, istemek. İlk aklıma geldiği şekilde şıkları hazırladım, yeni yıldan en çok ne beklediğinizi soruyorum. Beklentilerimizin bizi mutlu edeceğinden hareketle şıklara Mutluluk eklemiyorum. Aynı şekilde hepimiz için sağlıklı bir yıl geçirmek ortak temenni olduğundan Sağlık şıkkını da eklemedim. Sadece hasta olabilecek ya da yakınları hasta olabilecek arkadaşları düşündüğüm için onlara bir şık düzenledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 çok düşüncelisin eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Çetintaşsız bir paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Düzgün para kazanmaya başlayayım artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yeni yılda ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bi macbook air bekliyorum, hediye olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 para para para ve daha çok para önce araba sonra ev kredisi ile ev bunlar için daha da çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 önce sağlık sonra para. bi de dünya barışı sevgi kardeşlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 huzur anasını satayım. 2011 o kadar dolu geçti, depresyonundan hala çıkamadık. Onun dışında, laptopumu satıyorum, alan çıkarsa Macbook Air'e geçicem artık hayırlısı ile. Hatun meseleleri biraz daha hareketli olur gibi geliyo bu sene üstümden o isteksizliği atayım. Artık spora başlayayım. Bu dönemin derslerinden maksimum 2 tane bırakayım hatta hiç bırakmayayım, seneye ilk dönem aklımdaki o holdingte çalışmaya başlıyım. Aldığım derslerin %80'ini vereyim yahu. Hatun. Sanırım yeterli bunlar :) ABİ NOLUR SPORA BAŞLİYM ARTIK YA http://forum.paticik.com/read.php?20,5277361,5277744#msg-5277744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sağlık tabi en başta, CT'lerimin temiz çıkması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mayaların dedikleri doğru çıksa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 fede said: yeni yılda ölmek istiyorum Akhlaur said: Mayaların dedikleri doğru çıksa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 önce para sonra sağlık bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Görüyorum ve arttırıyorum para olsun sağlık olmasada olur. Hatta milli piyango çıksaydı ya da çıkan bilet şans eseri bulsam falan ondan sonra ölsemde olur o parayı banka hesabıma geçirmem yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Param var, işim var; artık sevgili istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ekran kartı alıcam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 guzel bir kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ne cok forever alone varmis lan patide herkez sevgili dilemis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sipeyskeyk said: guzel bir kadin kadın değil bayan bayan. Sonra niye forevırelonuz KARI DİYEYDİN BİDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 5. yarıyılı da ders kaybı olmadan atlatırsam güzel olur. Sonrası akar gider zaten. Ders kalırsa planlarım sekteye uğrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 SeaGle said: sipeyskeyk said: guzel bir kadin kadın değil bayan bayan. Sonra niye forevırelonuz KARI DİYEYDİN BİDE. Bayan ne asıl. Kadın en dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bayan tam ırgat lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Lümpen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar