Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yıldan beklentileriniz


cetintas

Öne çıkan mesajlar

Hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.
Umarım yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirir.

Hayatın koşturmacası sırasında ve özellikle de büyük şehirlerde okul hayatında veya çalışma hayatında çok fazla sıkıntı, stres, üzüntü, hayal kırıklıkları, başarısızlıklar, özel hayat ile ilgili sorunlar, ailevi sorunlar yaşıyoruz. Bu nedenle insani bir durumdur yeni yıldan yeni bir şeyler beklemek, istemek.

İlk aklıma geldiği şekilde şıkları hazırladım, yeni yıldan en çok ne beklediğinizi soruyorum. Beklentilerimizin bizi mutlu edeceğinden hareketle şıklara Mutluluk eklemiyorum. Aynı şekilde hepimiz için sağlıklı bir yıl geçirmek ortak temenni olduğundan Sağlık şıkkını da eklemedim. Sadece hasta olabilecek ya da yakınları hasta olabilecek arkadaşları düşündüğüm için onlara bir şık düzenledim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

huzur anasını satayım. 2011 o kadar dolu geçti, depresyonundan hala çıkamadık.

Onun dışında, laptopumu satıyorum, alan çıkarsa Macbook Air'e geçicem artık hayırlısı ile. Hatun meseleleri biraz daha hareketli olur gibi geliyo bu sene üstümden o isteksizliği atayım. Artık spora başlayayım. Bu dönemin derslerinden maksimum 2 tane bırakayım hatta hiç bırakmayayım, seneye ilk dönem aklımdaki o holdingte çalışmaya başlıyım. Aldığım derslerin %80'ini vereyim yahu. Hatun. Sanırım yeterli bunlar :)

ABİ NOLUR SPORA BAŞLİYM ARTIK YA http://forum.paticik.com/read.php?20,5277361,5277744#msg-5277744
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...