screwy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Simdi yeni bisey izleyim diyorum. Ne izleyim. Kılınclı olur(kenshin kıvamı), naruto kıvamı olur, bokslu dovuslu olur(ippo kıvamı), guzel eglenceli olsun opuyorum sizleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Black Lagoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 teenage mutant ninja turtles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kayu var kayu çok duyuyorum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 full metal alchemist: brotherhood güzel olur yazdıklarına bakınca. lol azmo quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Sam, I AM DISAPPOINT http://mylittleponycollecting.com/wp-content/uploads/2011/01/2010_winner.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ya onu izliyordur herhalde. izlemiyorsa onun ayıbı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 serhat izleyemez onu, aglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 evet abi ben aglarım ondan hic izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Sam said: full metal alchemist: brotherhood güzel olur yazdıklarına bakınca. lol azmo quotebuna bi ara baslayıp sora is guc diye bırakmıstım bunu izliyim bari ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 izlemediysen kılıçlı bokslu kavgalı: film: Blood The Last Vampire, Vampire Hunter D: Bloodlust, Appleseed ve Appleseed Ex Machina, Final Fantasy VII: Advent Children seri: Hellsing, Berserk, Last Lagoon, Guardian Of The Spirit (Seirei no Moribito), Hellsing, Darker Than Black, Claymore naruto gibin: bleach (ilk iki arc ve son arc hoşuma gidiyor diyebilirim) ve fairy tail (arcları iyi, filler neredeyse yok) bu arada Kenshin seviyorsan Ghost In The Shell serisini (filmleri ve Stand Alone Complex'leri) ve Cowboy Bebop'u da tavsiye ederim. ha bi de Fate Zero var, yine izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kılıçlar yumruklar ve eğlence.. kılıç dozu az ama beelzebub izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 screwy said: Sam said: full metal alchemist: brotherhood güzel olur yazdıklarına bakınca. lol azmo quotebuna bi ara baslayıp sora is guc diye bırakmıstım bunu izliyim bari ilk sakın ağzına vurulur brotherhood sux normalini izle Ancak ve lakin komedi böyle uzakdoğu dövüş kıvamında birşey arıyorsan Kenichi kesinlikle birinci önerim...dur 1dk 1. önerim izlediysen GTO daha sonralardan samurai champloo öneririm gider ama gto izlemediysen kesinlikle izle sonra kenichi sonra samurai champloo sonra fma ama normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 GTO izlemeyen biri mutlaka izlemeli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Nerdeyse hiçbi seriyi 2. bi defa izlemem ama GTO'yu tekrardan izleyebilirim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Nolax tum animelerini sil izleme. Bi daha git kumda falan oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 NolaxThensbane said: screwy said: Sam said: full metal alchemist: brotherhood güzel olur yazdıklarına bakınca. lol azmo quotebuna bi ara baslayıp sora is guc diye bırakmıstım bunu izliyim bari ilk sakın ağzına vurulur brotherhood sux normalini izle Ancak ve lakin komedi böyle uzakdoğu dövüş kıvamında birşey arıyorsan Kenichi kesinlikle birinci önerim...dur 1dk 1. önerim izlediysen GTO daha sonralardan samurai champloo öneririm gider ama gto izlemediysen kesinlikle izle sonra kenichi sonra samurai champloo sonra fma ama normal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ilki trajedyaydı fma nın ki o yönünü ben de daha çok seviyorum. tepkiler yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ilkinin ikinci yarısı ÇOK kötü ikinci varken, filler vs mangakanın kendi yazdığında galip tartışmasız belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 neyin galibiyeti? ağır spo annelerinin sonu, homunculusların yaratılışı, 2. dünya savaşı ve almanyaya geçişleri, tarihte de var olmuş doğa üstü araştırma dernekleri, alph ın felsefe taşına dönüşmesi, alph ın ölmesi -ki bu konuda brotherhood u da yerden yere vurma isteği de gelmedi değil- gayet mangakadan ayrı olarak senaristler, güzel bir iş ortaya koymuşlardı fmada. mangaka başından beri sona dair birşeyler düşünürken, bu adamlar ellerindeki malzemeyle devam yazıp, üstüne de başarılı oluyorlar. filler değil, yarı orjinal bir iş ortaya koyuyorlar. manga > orjinal -dediğim gibi yarı orjinal oluyor tabi ilk fma da- işler demiş oluyorsun aslında, ki yanlış. animasyon ve müzikler de, brotherhood a yenilmiyor açıkçası. ha gel gelelim, ikisi arasında seçim sunulsa, trajedya seven adam, rahatlıkla ilkini brotherhood a tercih edebilir. sux kelimesi yanlış, onda hemfikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ilk seri yok askeriye başında führer ünvanlı karakter var diye ww2'ye bağlamak, üstüne daha da gidip filmde hepten beer hall putsch, thane society'e gitmeler filan çok kötüydü. zaten eski seriyi ilk izlediğimde de son bölümlerde robocop vs iyice saçmaladıklarını görünce üzülmüştüm bayağı. ikincide olmayan o angstlı salak homunculus çocuk da çok kötü, kopuk bir karakterdi. bros yokken abdurrahman çelebi'ydi ilk seri, şimdi ise keçi. bros'u izleyip tatmin olmayan seyretsin de ikisini de seyretmemiş birini önce ilkine yönlendirmek doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 simya yüzünden silah sanayisi gelişmeyip, onun yerine auto mail kollar, bacaklarla tıpın geliştiği, 7 günahın olduğu ve bu günahlar sonucu olan hırsızlık, ırkçılık, cinayet gibi şeylerin olduğu, yani insanın yine insan olduğu alternatif bir dünya olarak sunulması, o kapıyı da onlara göre alternatif dünya olan bizim dünyamıza açmaları, o şekilde 1940lı yıllara geçişi diye açıklamaları, bunu da güzel bir şekilde bağlaması, tüm karakterlerin takıntıları, mangakadan ayrı olarak komik olması gereken yerlerde karakterleri rahatlıkla komikleştirip, dram olması gerektiği yerde de dramatikleştirmesi ki bunu da karakterin yaratıcısı kadar başarılı yapmaları, 7 günahla isimlendirilmiş homunculusların asıl olayını mangaka kadar iyi bilmemelerine rağmen, onları da güzelce açıklayıp, bize pff tırtmış dedirtmemiş olmaları... angstlı çocuk dediğin de curtis in çocuğu sanırım ki, o da curtis in ilk bölümlerde çembersiz büyü yapmasını açıklar nitelikte ve homunculus açıklamasında, onun da yeri olması için gereken karakterdi. senaryoda boşluk olmasın diye. bunlara kötü diyemezsin. beğenmedim dersin. saçma sapan şey varsa, burada uyuşmuyor, aptallık var, burası zaten alakasız gibi şeylerle gelirsen ok derim de, yok ben beğenmedim, ikincinin senaryoyu daha çok sevdim, kötü diye gelirsen pek etkili olmuyor. ilki yokken beğendiğin senaryoyu, şimdi 2. gelince, yenisi daha iyi kafasıyla yerden yere vurman haksızlık. ha ben de sana örneğin brotherhood un sonunda ed in alph için sadece simya yeteneğini vermesi, o kadar küçük ve önemsiz bir bedel ki, ve mutlu bitirmek için bu kadar güzel bir hikayeyi böyle saçma bir şekilde bitirmesi o kadar kötü ki, giriş-gelişme harikuladeyken, generic shounen sonucu gibi sonuç yazması mangakanın, averaj bi son yapıyor. shaman kingin, busou renkin in sonundan farkı yok, ichigonun ölümden dönüp, power-upla ulqiyi dövdüğü andan farkı yok ki bu averajlık da gayet puanının kırılmasını sağlıyor. özellikle ilkinin alışılmış dışına çıkmış sonuna karşın. diye daha haklı bir argümanla da gelebilirim. gel gör ki zaten izlediğimiz şey bir shounen olduğu için, elitist gibi gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 yok daha çok sevdim filan demiyorum, özgün hikaye versus filler (evet filler, nasıl rurouni kenshin tv serisi kyoto arc'tan sonra filler'la geçtiyse bu da aynı şekilde mangaya yetiştiği için filler'dı) durumunda özellikle savunmaya bile gerek yok çünkü yazarın istediği yönle tamamen alakasız bir yöne gidiyor hikaye. bir kişi tavsiye istediyse önce orijinal hikayeye yönlendirilir, "yetmezse ilkini de izle" denir. hayır ilkini çok overrated buluyordum ikincisi gelmeden önce, ikinciyi görünce anladım ki nerelerde zayıf kalındıysa ve saçmalandıysa hep filler imiş. tümden anlamsız, bütün olaya reset atıp öyle bırakan cliffhanger sonu, (gördüğüm en kötü sonlardan biriydi ki bros'un sonuna bunu överken kötü demeyi cidden anlayamadım) güzel karakterlerin cameomsu 15sn göstermek harici kullanılmadan öyle bırakılması, özgün hikayede ikinci yarıda tanıtılan en iyi karakterlerden bazılarının hiç olmaması, çok kötü filler karakterleriyle geçmesi (robocop, angst homunculus vs) filan hepsi kötü ikinci yarının. hikayelerin yarıştırılacak bir yeri yok çünkü birisi hikayenin tümü, öbürü hikaye + parayla yazılmış fanfiction. başka da argümana gerek yok esasen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 başa döndün? filler ki izlediğin gintamada da anlatıldığı üzere; anime mangaya çok yaklaştığında, hikaye ilerlesin diye araya girmiş olan, alakasız, ana senaryoya etkisi olmayan bölümler. burada senaryo bölünse bile, aynı senaryo ilerletilip, sona erdiriliyor. yarı orjinal bir hikaye ortaya çıkıyor. bu da gayet başarılı bir şekilde, shounen havasından daha uzak, daha karanlık bir şekilde yapılıyor. duvar oldun genel olarak yaptığın gibi, devam etmenin lüzumu yok. sen overrated bulduysan öyledir. zaten filler olması yetiyor :). karanlık, alışılmışın dışında shounen istiyorsan ilk fma daha hafif, daha tipik shounen ama türünde de gayet başarılı birşey istiyorsan brotherhood zamanın varsa 2si de. sonuçta bu şekilde anime de zor bulursun sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 filler değil paralı fanfiction diyebilirsin, ismi değişince özgün hikayeyle alakasız olduğu gerçeği değişmiyor. kaldı ki başarısız bu uydurma kısımlar. sonu da kötü, karakterleri de kötü, işlediği konu da kötü. burada anlaşamayacağımız kesin. karanlık konusunda kesinlikle katılmıyorum, bunu örneklerle işlerim ama fma'nın kendi başlığında. burada anlamsızca uzatmaya gerek yok. bir tavsiye istenmiş sonuçta, spoiler bombardımanı mantıksız. muhtemelen herkesin kabul edeceği nokta şu olsa gerek: asıl olan özgün hikayedir. arkadaşa da diyeceğim şu: baştan sona düzgün ve tutarlı, stabil bir hikaye istiyorsa fma bros. fma bros' kana kana seyredip gene doyamazsa, ardından ilk fma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar