escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 said: Tıpta uzmanlık sınavına hazırlanan Merve Şengil, 11 saat hiç kalkmadan ders çalıştığı için hayatını kaybetti. 24 yaşındaki Merve’nin ölüm nedeni bacak damarlarında oluşan kan pıhtısının akciğere ulaşması (akciğer embolisi) olduğu açıklandı. Merve hareketsiz ’11 saat’ kurbanı Merve Şengil, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı. Mayıs 2008 tarihinde mezun olup, beyaz önlüğünü giydi. Cerrahpaşa’da göreve başlayan Merve, Tıpta Uzmanlık Sınavı’ndan başarıyla geçip, cerrah olmak istiyordu. Hiç durmadan ders çalışan Merve, gece aniden fenalaştı. Pıhtı akciğere ulaştı 24 yaşındaki Merve, hastaneye kaldırıldı. Merve için 45 dakika boyunca çaba harcandı, ancak kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkan otopsi raporu ise Merve’nin 11 saat boyunca hareket etmeden ders çalışmasının kurbanı olduğunu ortaya çıkardı. Rapora göre; bacak damarlarında oluşan kan pıhtısı akciğere ulaştı buna bağlı olarak da genç doktor, yaşama veda etti. http://www.internethaber.com/fazla-ders-calismaktan-oldu-180065h.htm eğitim sistemine mi laflar hazırlanmalı, yoksa abarttığı için(11 saat hiç kalkmadan) kıza mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi çişide mi gelmemiş nedir? sonda mı bağlamış yoksa? acıkmamış mı susamamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Baktım, bu gün 10 saat kalkmadan (tuvalet hariç, kız da aynısını yapmıştır) ders çalışmışım. Su filan ders masasında. Normal bir okula gitmediğim gün oldu benim için üstelik. Bu olan şey bir kere oturdu diye olmaz, hastalık. Bir sürü belirtisi var. Bir kan testinden çıkacak sonuçtan gitmesi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lan butun gun bilgisayar basinda oturuyoz bizde, bol bol su icin bu suretle istemesenizde cise falan gidersiniz hareket edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 lisede olsam, fırsat bilip anneye laflar hazırlardım. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 escape tembel öğrenci çıktı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 işte yıllardır bu tezi savundum. ders kötü bişiydir arkadaşlar. çalışan ölüyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Aha artık Türk gençliğinin elektrikler kesiktiden sonra yeni bir bahanesi olmuş oldu ÖLİYİMMİ ANNE ÖLİYİMMİ HA ONUMU İSTİYON!! asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 GERGE said: escape tembel öğrenci çıktı =P ya sen gerçekten hala bu trollerin dediğine inanıp beni lisede okuyo mu sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben 18 saat oturuyorum olm bazen hareketsiz, korktum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Pc basindada ölüyorlar böyle 30 saat oyun oynadı sonra öldü diye haberlerini görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yoo, ünide değil misin? Orada tembel öğrenci olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ahahah gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 okudukça gülüyom lan tipik ilkokuldaki cimcime çalışkan kızlardan ahahahahha şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 o değil de 24 yılın yüzde 25'i tıp okumaya gitmiş yazık olmuş kzıa, allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Dei said: lisede olsam, fırsat bilip anneye laflar hazırlardım. tüh. ahahah aynen yapardım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 escape said: GERGE said: escape tembel öğrenci çıktı =P ya sen gerçekten hala bu trollerin dediğine inanıp beni lisede okuyo mu sanıyosun? GERGE said: Yoo, ünide değil misin? Orada tembel öğrenci olmuyor mu? Fin said: ahahah gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Aahahah fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 haber geçen senenin açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Olm bu kız geçen sene öldü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aboo ne kötü bi ölüm şekli ya yazık. ben de baya bi oturuyorum bu aralar korktum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 11 saatte kizin gotunun dile gelip: az kalk da nefes alalim demesi gerekirdi, suc gotun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Böyle tiplere ders çalışma tekniğini öğretmem lazım aslında benim. İnanılmaz bi stilim var, ben de bilmiyorum nasıl oluyo nasıl bitiyo ama, kesik kesik bölük pölçük ders çalışma stilimle yardırıyorum yeri geldiğinde. Böyle 11 saat ders çalışmak falan direk ters tepki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Silphatos said: o değil de 24 yılın yüzde 25'i tıp okumaya gitmiş yazık olmuş kzıa, allah rahmet eylesin aynen böyle, yazık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar