Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 heryerden flashpoint shuttle var zaten onu kullanmaya üşenen varsa da oynamasın bi zahmet, bütün flashpointlere aynı yerden giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 üşenen oynamıcak o kadarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Abi dalga geçiyorsunuz heralde. MMORPG bu yav. Oyunda zaten sosyallik neredeyse sıfır, hala insanlar Dungeon Finder Tool istiyor. O zaman online oyunun ne anlamı var. Otur Ogrimmar'da (Coruscant'ta), teleport ol dungeon'a çık gel. Ama herhalde öylesine denmiş. Yoksa bir WoT daha atarım bununla ilgili:). Kesinlikle olmaması gereken bir sistem. Hatta ben istiyorum ki sadece oyun bana heroic quest verdi diye grup olmayayım, beni zorlasın, pvp yüzünden o yüzünden bu yüzünden sosyal olmaya. Ama yok işte. Quest bitiyor adam çıkıyor. Öbür topikte dediğim gibi..Herkes kendi haline. Yerim MMORPG'yi o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 abi bence oyunun pvp combat sistemi guzel ama tabiki pvp olanagi az arkadaslarinda dedigi gibi WZ ler arcade.. open world de pvp pek donmuyor ilum ise tam bir saka.. millet sadece daily ve weekly quest icin geliyo... arada bi zerg teamler oluyo tabi ilumda ama sonucra 1 vs zerg alamiyorum hepsini... oyunun pvp si fail.. sadece wz var.. rewardlar random... 3 gunde full set champion alan adam var... ben 50 bag actim 2 parca champion(boot ve implant) 150x centurion commendation im var... sanssiz oldugum icin gear im daha kotu.. neyse ki oyun becerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Centurion commendationları kullanarak T1 PvP seti olan Centurion giyemez misin? Ayrıca Battlemaster kutularından da Champion commendation çıkıyor o yüzden ondan da olduğunu tahmin ediyorum sende. Tüm champion itemları part düşmesini beklemeden aynı zamanda champion commendation ile de alınabiliyor. Kaçırdığım bir nokta mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Battlemaster bagleri alabilmek için VR60 olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bracket gelmeden bi bok olmaz bunun pvp sinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 1 milyondan fazla oyuncuları varken 1-50 aynı pvp'ye atarak pvp oyuncularına verdikleri mesaj : ilk ayınızı oynayın sonra güle güle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 DeviantSun said: Centurion commendationları kullanarak T1 PvP seti olan Centurion giyemez misin? Ayrıca Battlemaster kutularından da Champion commendation çıkıyor o yüzden ondan da olduğunu tahmin ediyorum sende. Tüm champion itemları part düşmesini beklemeden aynı zamanda champion commendation ile de alınabiliyor. Kaçırdığım bir nokta mı var? moruk ben chic bir oyunda cok zorda kalmadikca t1 giymem ayrica zaten turuncu modlanabilit itemlara ilum modlarini ve diger classlarin lvl 56 columi enchantementlarini takinca T1 centurion armorlarindan daha iyi bi sete sahip oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 pvp baya zevksiz şu an consular/inq ve alt classları retard tier zorlukta classlar olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Force Lightning=Win Sorcerer'da olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sorcerer'ın başka ne olayı var ki zaten ? her şey lightning üzerine hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dotu var 2 tane mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Seru said: Reward yokken world pvp'den keyif alırdım diyorsun ama atladığın birşey var. WoW'un o zamanlarında Battlegrounds'lar da yoktu hiç, hiçbirşey yoktu. Tarren Mill'de, Barrens'de sürekli faction savaşları oluyordu süper keyifliydi tabii ki kabul ediyorum ama o zamanlar insanların PVP adına yapacakları başka birşey yoktu. abi ya Tarren Mill basmak off, alt charla kasarken herkesin bir anda mainleri getirmesi falan ahufdf. Ya hakikatten bu tarz world pvpler olmayacaksa üzülecem, daha lvl 13'üm zaten bulunduğum alanlara Republic giremiyor galiba o yüzden bir şey göremedim, üzücü cidden. Low lvl gank gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aente said: abi ya Tarren Mill basmak off, alt charla kasarken herkesin bir anda mainleri getirmesi falan ahufdf. Ya hakikatten bu tarz world pvpler olmayacaksa üzülecem, daha lvl 13'üm zaten bulunduğum alanlara Republic giremiyor galiba o yüzden bir şey göremedim, üzücü cidden. Low lvl gank gibisi yok. He ya guildler toplanıp karşılıklı Tarren Mill'de kapışıyordu. Blackrock'un Alliance girişi vardı bi tünel (alliance haritasından tünelle blackrock'un olduğu haritaya çıkıyodun) key'le girilen oradan geçip raid'e giden Alliance'ı Horde tunelde karşılıyordu tüm gece PVP yapmaktan, raid'e giremiyoduk. Hakkaten başka bir keyifti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 -Deno- said: sorcerer'ın başka ne olayı var ki zaten ? her şey lightning üzerine hemen hemen. Ben Force Lightning dedim sadece, zaten birsürü farklı Lightnin skill'i var; Lightning Strike, Chaing Lightning, Shock vs.. Madness Sorcerer, sadece force lightning pvp'de dot'lar anlamsız zaten at diyince de atmıyor bi garip ui, force lightning'i at Wraith alınca istediğin cast'li büyücü insta at mesela chain lighning temiz arada kaçarken ya da uzaktan Death field at ortalarına en gereksiz dot'lar. Madness Sorc'da zaten FL'de CD yok, sabah akşam spamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 valla bende öyle yapıyorum son anda da shocklayıp öldürüyorum.warzonelarda baya estirdim biri eğer bana dadandıysa.hemen shield ve sprint basıp vınlıyorum sonra geir geliyorum lightningstrike gereksiz ztn kullanmak için crushing darknes + forceligntning ve shock 3 lüsü yetiyor zoneda.arada deathfield atıyorum ayıp olmasın diye karambole ha ama keyif almıyorum o ayrı mesele sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Lightning Strike hakkaten anlamsız. Force Lightning'in bir dotunda bile düşük vuruyor bende, bi de cast'li bir büyü. Yani demek istediğim Madness Sorcerer'da bir çok şeyi insta yapabiliyosun FL haricinde çok seçenek var düşmanı indirmek için. Adam cast mi atıyor Electrocute at, kalktı bir daha atıyor interupt yap, adam melee mi sana mı yaklaşmaya mı çalışıyor %50 yavaşlatan büyüyü kullanan hangisinde kurtulacak illa bunlardan birinde impaired effect kaldırma skill'îni kullanıyor sonra CD'ye giriyor. bir şekilde melee mi geldi yanına shield aç, hızlı koşma ile kaç ohoo sonu yok abi. Ayrıca shield'in bittikten sonra kör etme özelliği var talenlte o da işe yarayacaktır. Bir de bilmeyenler için FL zaten adamı %50 yavaşlatıyor sana doğru gelen meleeye başla bunu yanına gelene kadar gg. He bir de Overload'du sanırım o var, yanındaki herifleri belli bir mesafe uzağa gönderiyor ayrıca cast varsa iptal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şu ilum ne saçma bir yer şu anki haliyle yani kafaları biraz bassa world pvpnin dibine vurulur orda, birazcık objectiveleri düzeltse etrafı düzenlese. Gidiyosun 3 roket atıyosun ne o republic controlled ama ne halta yarıyor dmg vs vermiyor anca animasyon etrafta bir savaş havası var yani hiç bir yararı yok ne biliyim wg gibi bişiler olmasını bekliyor insan öle mal gibi 5 objective yapıp çıkıyosun ilumdan, kutu ödülünden şansına bağlı ama 3 günde 2 parça centurion gear aldım sadece günlük 1 quest yaparak yani daha pvp yapmadan pvp set alıyorum çok güzel. Objectivelerin etrafına 3-5 elite koysa öyle luring ilede olmayacak illa öldüreceksin yani tek yapılamayacak hale getirmeyi akıl edecek bir dev team olsa, gidiyorum ilum 1 player diyor bizden kimse yok etraftada imp görürsem 1 tane ne ala, imp alıyo objective sonra ben sonra o diye devam ediyor gg bb epix yani tek quest zaten daily yapanda bir daha uğramıyor çünkü bir manası yok durmanın. ayrıca wz girmiyorum bile bizim republic baya casual, serverda toplasan 10-12 tane lvl50 var şu an bi giriyorum herkes lvl 10-25 arası wzde, karşı taraf maşallah en az 6-7 tane 50 oluyor zaten %90ı sith sorc, dolayısıyla istediğin kadar stat eşitle bir halta yaramıyor daha toplasan 1 veya 2 kez wz kazandığımızı gördüm ondada 4-5 50 ile girdik zaten 3 kişi 3/5 pvp setli falandı ilum sağolsun. şu wzlere lvl bracket gelemdikçe ve ilumu en azından az buçuk kafası basan birine al biz sıçtık sen düzelt demedikçe pvp falan hikaye şu an oyunda anca quest falan yaparken tekil pvp zevk verebilir şansınıza ondada quest zoneları öyle bir yapmışki görme şansınız baya düşük. ability ve animasyon delay olayunı hiç söylemiyorum bile. yazan yazmış onla ilgili yeterince. yani şurda pvp ability konuşmak isterdimde öyle bir durum yok şu an neyse beklemedeyiz 2 ay süreleri var benim açımdan fixlerlerse eyvallah bunları ama tutupta bebek isimleri düzelttik ehiehi patchleri yapmaya devam ederlerse yüzyılın failını yaşatacaklar bu akdar potansiyeli olan güzel bir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Pve'yi bırakıp PvPye abanmaları lazım ki millet levellerken bile PvP yapsın deli gibi koşup quest toplamak yerine. PvEde zaten çıta WoW yüzünden çok yüksek yani belki PvPsini geliştirip bir yer edinebilir SWTOR diyeceğim ama onlarda PvEciyiz bi birader havasındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sıkıntı zaten bir SW oyunun PVE bazlı olması. Veya şu an ona yönelik düşünülmüş olması. Jedi/Sith'ler daha iyi yaratık kesebilmek için daha iyi item almaya kasacaklar yani, orada koskoca galaktik savaş var her yerde..WoW'da tutar bu da SW de yemezler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 su haliyle pvp den level almak.. 15 dakka pvp yapiosun kaybediosun 3k xp verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 PvP de dengenin ozetini tek resimle veriyorum http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/08/SWTOR_JointheFight_Sith_Inquisitor_Crowd_Lightning.jpg gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bu oyunda competitive pvp'nin esamesi bile okunmaz. aci ama gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar