throine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 escape said: kardeş farketmez ya.. http://img.webme.com/pic/h/hloyuncu/crossbow_beauty.jpg şu geçtimi elime hareket edemez kimse.. opposing force'daki sniper desen anlarım da bu ne lan ahah sen yayı gerene kadar helvanı yeriz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 BU MEVZU BURDA KAPANMAZ Bİ LAN ŞART YİYEN VARSA KADIKÖYDE TOPLANALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 SeaGle said: Silphatos said: SeaGle said: Beyler ellerinizi doldurmamı istemiyorsanız fazla konuşmayın. AG'ci adam duruyo burda. ben hatırlıyorum senin AG'ciliğini ahah HEP HS ÇAKARDIM Dİ Mİ KENKS ehehehehe Bi ara iyiydim lan ama cidden. Sonra bişeyler oldu komünite ayrıldı, dağıldı server kapandı vs derken sonra steam e geçtiler zaten di mi? agmerkezi mi ne vardı en son bi 3v3 turnuva hatırlıyorum ama en az 6-7 yılı var, sonra noldular bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://www.vidyotup.com/video/40852/ şu videodaki tarz oynayan adamlar gelsin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ya escape bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Eyvah dikkatini çektin, ölü numarası yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oyunu hilesiz bitiremeyen adam kaşınmasın ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 escape'de /kill macrosu var arada yanlışlıkla basıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 lan bütün oyun boyu hile yaptım demiyorum. abaww uzaya cıktıktan sonra hile yaptım.. kücüktüm o zaman ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 pronoit said: abi yanliş düşünüyorsun half life 1 çok iyi oyun. expansionları da güzel ama o dönemde quake ve unreal hala oyuncu kitlesi tarafından bilinildiği için sadece çok iyi oyun. asıl olay half life 2 de. hem hikaye hem source motoru oyunu çok iyi fpsden farklı yerlere götürdü. yooo, tam tersine. half-life 1 çıkmadan birçok dergide yılın oyunu seçilmişti. half-life 1 cs, ns, tfc gibi modlarıyla insanları manyaklığa sevketmişti. of apayrı bir hikaye. half-life 1 dururken "esas olay half-life 2'de" demek neresinden baksan tutarsızlık. öyle bir şey diyebilmek için herhalde fps oynamaya half-life 2'yle başlamış olmak felan gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Saeros said: iki oyunu da bitirmedim hani hl1 zamanı ufaktım filan ama hl2'yi denedim o da anında sıktı sonra böyle sıkıcı oyunlar şaheser muamelesi görüyor çok bozuluyorum hangi oyun şaheser muhamelesi görsün? big rigs mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hâlâ kavga dönemmiş başlıkta. Hâlâ cod'a, bf'ye sıçramamış olay, konsol-pc tartışması yapılmamış. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 haylayfın olduğu yerde o dandik oyunların, konsol oyuncaklarının yeri yok. normal tartışma olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bone said: Saeros said: iki oyunu da bitirmedim hani hl1 zamanı ufaktım filan ama hl2'yi denedim o da anında sıktı sonra böyle sıkıcı oyunlar şaheser muamelesi görüyor çok bozuluyorum hangi oyun şaheser muhamelesi görsün? big rigs mi mesela? http://i.imgur.com/QYJfD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Myshkin said: Hâlâ kavga dönemmiş başlıkta. Hâlâ cod'a, bf'ye sıçramamış olay, konsol-pc tartışması yapılmamış. hmm çünkü bu half-life. bir PC şaheseri. bir ERKEK oyunu. konsola kayması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 En sert ve en erkek iki oyunun da konsolda olması ne hazin. En sert Dark Souls, en erkek MGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 escape said: çünkü valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bone said: yooo, tam tersine. half-life 1 çıkmadan birçok dergide yılın oyunu seçilmişti. half-life 1 cs, ns, tfc gibi modlarıyla insanları manyaklığa sevketmişti. of apayrı bir hikaye. half-life 1 dururken "esas olay half-life 2'de" demek neresinden baksan tutarsızlık. öyle bir şey diyebilmek için herhalde fps oynamaya half-life 2'yle başlamış olmak felan gerekiyor. abi dergileri boşver şimdi. o dergiler neleri seçiyor biliyoruz. half life çıktığında unreal'a grafiklerin herşey olmadığını kanıtladı geyikleri falan dönüyordu. half life 2 çiktığında etrafında karşılaştıracak oyun bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 half life'ın multi modları single'dan çok çok daha iyiydi bence. quake 2'den sonra bu kadar geniş kitleye multiplayer fps oynatan ilk oyundur sanırım. hala hl1 modu olan cs steam'de ilk 3 ten düşmüyor oynama sayısıyla. hl2 çok çok iyi bir single player oyun, ilginç multiplayerı olan bir oyun evet ama hl1 apayrı bişey ya. başyapıt seviyesinde temel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kimse natural selection dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben derim. bi de tartışma hl1 mi iyi, 2 mi'ye dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 FPS'lerin single playerinin nesini mukemmel buluyorsunuz anlamiyorum. FPS dedigin multi'de oynanir, hldm bu acidan cok guzel bir FPS'ydi ancak bi cs diil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bulmacalari seviyor(karmakarisik maplerde kosturmak) olabilirler, yasanan thrill'i seviyor olabilirler, challenging oluyordur o challenge'i seviyor olabilirler, altta islenen hikayeyi seviyor olabilirler, gameplay'i seviyor olabilirler. Mukemmel bulunacak cok sey var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 CS Half Life'dan doğdu adamın ettiği lafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 stimpak said: kimse natural selection dememiş. sanane'de kaybolan yıllarımın hesabını vermediler bana. Böyle mod yapılır mı arkadaş ? Böyle oyun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar