GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 anam çekmemiştir dimi...cancel subscription yaptıktan sonra oyuna girebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 In reply to Tortanic video: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 1.21 HAHAHHAHAHAHAHAHAH http://www.youtube.com/watch?v=o08e_xlXAVc HAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=1Kw1PfYgXBo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahaha o yeahhh , çok güzel anırdı ortadaki tanıdık nereden acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 TOR forumlarında bunu gördüm sonuna kadar katılıyorum paylaşayım dedim : "According to this forum, you have simultaneously created a carbon copy of WoW, while also killing your own game by not being enough like WoW." burası içinde geçerli aynısı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Onu diyen adamın bir diğer mesajı, asıl demek istediği: Does anyone understand Sarcasm? Im saying people THINK its a carbon copy of wow, yet they are mad that it isnt. Geez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Oyun oynanışı ve kurduğu sistemler ile WoW'a çok benzediği halde, CSR & patchday gibi konularda hiç benzemiyor. Bu yüzden insanlar mad :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yine diyorum wow ile tor kısaltmalarının yan yana gelmesi blizzarda agır küfürdür. wow vs tor demeyin kotick cok kızıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yeni patch bugün mü yarın mı, ne değişecekmiş, özet pls +rep veriyorum cevaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ilumda base camp olayını fiksleyecekler. Şu an için bilinen o. Base içine giremeyecek rakip faction oyuncuları. Intended olan bu ancak bug nedeniyle çalışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 At yalanı, sevsinler inananı, öyle bug mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gangren said: At yalanı, sevsinler inananı. Hahaha sokakta biri dese direk tükmüklü falan kavga sebebi bu laf ya bayıldım hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bizim serverda insanlar kapıda bekliyorlar, içeri girdin girmedin kimsenin umurunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 biz baseye girmiyoruz ya kapıdan farmlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sure bug sure.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 valla biz base mase ne varsa süpürdük 2 gündür. turret falan kalmadı icerde. adamaların rez pointte campladılar bizimkiler. tam bi rezillikti. az biraz haritaya sacilsa combatlar zevkli aslında. biraz denk geldim öle iyi oluyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mighty_THoR said: cancel subs dedim rahatladım. SWTOR unsubscribe option goes missing for some Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ulan cancel bile edemiyorum, cancelled diyo hala active ne bicim is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ütücekler 1 ay daha seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://i.imgur.com/puoQX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.swtor.com/media/trailers/coming-star-wars-old-republic bioware biraz yusuf yusuf olmus anlasılan hemen videoyu koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1327002707273.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Utanır lan insan şu videoyu koymaya, ahaha. Herif bir anlatıyor sanki MMO türünü yeni keşfediyor. SWTOR diğer mmolardan farklıymış. NEDEN? Çünkü oturup oyunu beraber yapmışlar, zuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çalışıyolarmı çalışıyorlar :P. Bir warhammer faciası olmasında. 1bug için oynayanlar aylarca beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bir rezillik daha bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar