Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hunty said: Beni en cok pvp de rakibin arkasindan kosarken karakterin anlamsiz durmasi sinir ediyor. 1,2, ctrl,alt vs.. skilleri spamliyorum sonra W tusu ileri basmiyor . Parmagimi kaldirip yeniden basmam gerekiyor. Bu oyundan değil ama senin klavyenden. Aynı anda basılan tuş sayısı ile alakalı :p
bemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Abi tamam gezegen değiştiriyorsun da... değiştimek için hangara gir Loading... Koş koş koş (speeder yasak) asansöre bin Loading gemiye koştur, kapıdan gir loading Gezegeni seç, ışık hızında animasyon Gemiden çık loading Hangardan asansöre koş Loading Asansörden gezegene koş.. Ayrıca arkadaş o hangarda ufak değil ki.. baya baya koşuyorsun
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ^ this, bende şikayetçiyim bundan hehe, bide iniyorsun gezegene 20 kişi var, nerde lan 900k insan. bide: http://i.imgur.com/1J98e.jpg
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Beyler size bişey açıklamanın vakti geldi, aslında hepinize single player oyun satıldı, offline olarak oynuyosunuz. :/
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Uzun zaman dayandım, alayım almayayım derken. 3 gün önce aldım. Açıkçası üzdü beni oyun. Çok oynamadım, lvl 50 elbette olamadım daha ama oyunda beni çeken bir şey olmadı bugüne değin. Heyecan bile yaratmadı açıkçası. Leveling (Quests)'i kötü bir oyun. Koştur, dur. Bilemedim, süre dolana dek dayanıcam, lvl50 de olurum. Belki o zaman fikrim değişir. Ama şu an için tatmin etmedi beni hiç.
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 subscriptionı bende iptal ettim:) ben oyun çıkmadan önce çok araştırmadım,oyunun sadece starwars mmo su olması benim için yeterli gibi duruyordu fakat bekleneni benim için veremedi. oyun içindeki buglara falan pek takılmıyorum bug lar düzelir ,yarında olsa 2 ay sonrada olsa düzelir ama ben içerigi begenmedim bana hitap etmedi.çok single player,oyunun grafik optimizasyonu kötü,grafikler ile ilgili çok eksigi var.pvp de kötü! oyunun tanıtımlarında verilen jedi vs sith savaşı warzone lardan öteye gidemiyor.ota bka loading ekranı var!loading için saniye bazında beklesemde herşeye loading olunca insanı çok sıkıyor. bende bu şekilde oyunu begenmedim. swtor u bu hali ile oynayınca ,önceden çıkmış bazı oyunlara çok haksızlık yaptıgımı anladım.
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 pvp ağırlıklı oynama amacı ile almış biri olarak ben de hayal kırıklığı yaşıyorum. lanet diablo 3 gelse direk satışı koyup bırakacaktım şunu ama anlaşılan o da bahar yaz arası gelecek lanet gelsin blizzard'a. gw2 desen cok var. hayır bıraksam ne oynayacam ki. kökün kurusun bioware yaktın gül gibi oyunu.
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 alma gazında geliyorum 2 dir... tam alacam şu yorumları okuyorum bende PvP için istiyorum ona önem veriyorum çünkü, bunları, yorumları falan görünce vazgeçiyorum ya... kimse PvP sinden memnun değil zaten. MMO yu single payer tadında oynamak istemiyorum çok salakça... ne yapacağımı şaşırdım... almıyım yine bekliyim en iyisi
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 hakkatten ha jedi-sith savası gol atmakla geçiyor.
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 valla ben hala oynuyorum ama bayıldığımdan ,sevdiğimden değil başka oynayacak oyun olmadığından. böyle de lanet bir piyasa mmo piyasası
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 You may not engage in any conduct or practice that results in an Account containing items, objects, currency, character attributes, rank, or status that are inappropriate for the level or rank of the character contained in the Account, i.e., "item loading,". oha bu ne lan banka karakteri falan yapmak yasak mı yani
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben anarchy online'a dönüyorum. sevsinler swtoru.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 BEYLER WOW DİYE Bİ OYUN ÇIKMIŞ ONA GEÇTİM BEN
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 su warhammera bakmak lazim da o garibim oyunda da oyuncu kalmamis galiba, bombostur baslangic zonelari kafadan.
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Kaede said: You may not engage in any conduct or practice that results in an Account containing items, objects, currency, character attributes, rank, or status that are inappropriate for the level or rank of the character contained in the Account, i.e., "item loading,". oha bu ne lan banka karakteri falan yapmak yasak mı yani değil abi. onu demek istemiyorlar tabi. mesela ilum high end zone. oraya lvlı düşük bir charı goturup objective trading vs için kullanmak, loot/chest camp yaptırmak falan yasak diyor işte. veya levelına göre alamaman gereken datacronları abuse/bug yoluyla almak gibi.
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Aion pvp'si iyi diyorlardı en son, world pvp filan oyun baya değişmiş. Şimdi f2p de olacak nasıl acaba, grind mrind umurumda değil çılgın aksiyon dönsün yeter. Warhammer konusunda ise GW2 topiğine konulan videoya katılıyorum, PVP'si osu busu güzeldi ama ben karakter kontrolünü, akıcılığını sevememiştim, çok yapay duruyoydu bana da öyle gelmiş olabilir tabii.. Oyunlar yavaş yavaş UO'ya dönecek o belli oldu. Hani çok fazla konuşuldu etti, birçokları UO'nun bizim ilk MMO'mız olduğu için çok sevdiğimizi iddaa ettiler filan ama, ben artık olayın onla alakası olmadığını anladım. Hani sadece pvp, pve'e de değil olay, insanlar artık sosyallik, serbest takılma arıyor. Bakarsınız open world looting olan güzel bir oyun geliverir. GW2 çok şey vaad ediyor, bu item olayının çok önemli olmaması ve classların rollere bürünmemesi açısından.. Yine Spark kızabilir offtopic konuşuyoruz diye ama:)...Bu oyunda bile çok şey yapılabilir aslında da adamların kafasında baştan yokmuş izlenimi veriyor. Sanki öyle birşey yapalım ki kısa vadede çok oyuncuyu tutalim 6 ayda para yapalım gerisine bakarız hesabı. Yine potansiyel hala çok abi. Star Wars bu. Deli şeyler yapabilmen lazım. Yavaş yavaş olur inşallah. Ama 3 yeni instance ekledik, 2 tane warzone ekledik tarzı olmasın. Çünkü insanlar sıkıldı bundan. Yani şu şirketlerde çalışanlar trendleri onu bunu takip etmiyorlar mı bilmiyorum. Yaratıcılık/hayalgücü sıfır mı. Masq'ın dediği gibi Blizz bile nerede hata yaptıysa değiştirmeye/radikal kararlar almaya çalışıyor. Birileride 5 yıl geriden onları takip ediyor maalesef..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 warzone seçme gelsin warzone esnasında skorlara bakılabilsin questleri doğru düzgün abondon edebilme gelsin ilk asamada bisi beklemiyorum daha 12312 tane şey sayarım da şunlar olsun yani artık kesinlikle
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ya hemen patlattınız yeni çıktı daha bi durun patchlerle düzeltebilirler hala daha zaman var... diye umuyorum bilmyiorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 pvp geardaki modların tamamen sökülebilir olması lazım baya güzel olur
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 15 günlük oyuna bu kadar yüklenmek de ayrı birşey gerçi insanlarda haklı, wowdan bu yana 15 tane mmo'nun makale gibi giriş gelişme sonuç evresini izlediler, artık giriş gelişme değil sonucu görmek istiyorlar ama yani 1-2 ay zaman tanıyın bu kadar nefret kusmadan önce
TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 AoC'dan daha az beklentiyle başlamıştım. Çünkü beklentiyi ne kadar yükseltirsen o kadar çabuk soğuyabiliyorsunuz oyundan. Ama subscriptinı ben de iptal ettim sorun oyunda değil sanırım git gide mmorpg oyunları beni baymaya başladı.
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ya oyundaki bazı şeyler büyük/küçük patchlerle, expansionlarla düzelir ama bir oyunun leveling'i kötüyse, bütün dinamiğini baştan elden geçirmek gerekir. Tamam, normal bi' MMO oyuncusunun amacı leveling değildir elbette. En üst levele geldikten sonrasıdır, birçoğumuz için. Fakat şöyle bi' acı gerçek var ki; bu oyun da endgame'de 3-5 zorluk seviyeli dungeon, bir kaç raid, biraz da warzone (pvp) dışında pek bir şey vaad etmiyor. Kendi adıma artık bi' MMO'nun farklı şeyler yapmasını istiyorum. Ya yepyeni bi' oyuna başladım ve hiç heyecan duymuyorum, hem de -fanatiği olmasam da- gayet sevdiğim bir serinin MMO'sunda. "Aman akşam olsa da eve gidip charımı levelliyim" diyemiyorum. Genel bi' bayıklık var oyunda. Rift geçen sene ne güzel en başta veriyordu heyecanı. Lvl 10-12'de dalıyordun world invasion'a. Haftasonu atraksiyonu yaratıyorlardı, bi' şey oluyordu muhakkak. Oyunun başını güzel tuttular ki herkes heyecan içinde leveling yaptı. Sonra o da dungeon-raid-pvp zone ekseninde tıkandı kaldı. Ama hiç olmazsa büyük bir gaza getiriş olmuştu oyunun başında. World pvp'yi de eksik etmediler, iyi de yapmışlardı. Ya WoW diyeceğim ama pek de girmek istemiyorum oraya. Ya hiç mi kimse ders almıyor Blizzard'dan başka yıllardır? MMO dünyasında -tartışmasız- milad olan WoW'dan kimse neden ders çıkaramıyor, anlamıyorum. 7 senedir piyasayı domine eden bi' oyun varken, yıllardır insanların WoW'da isyan ettikleri/eksik gördükleri yerler belliyken, tut sen WoW'dan bi' farkı olmayan oyun ortaya koy. E abi ne yapayım ben Star Wars evreninde geçen WoW'u? Yıllardır aynı şeyleri yapıyorum zaten. Bunları yapmak için WoW halen duruyor. Umarım lvl 50'den sonra bana bu lafları yedirir bu oyun. Umarım.
mardox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 şunca çıkan mmo'yu gördükten sonra vanilla Wow'u kesinlike uzaylılar yaptı :)
Öne çıkan mesajlar