goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Komutan said: Hayır, sardalya'nın yazdığı mesajın spoiler kısmına bakmadın mı? Benim dediğim bölümden bahsediyor. yenileri de bugün düşmemiş zaten, daha belli değil ekim aralık. duble fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ekimde geliyor anlasilan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 efsane geri döndü. ilk bölüm harika, 3 günde yavaş yavaş biter tüm sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 önceki sezonu pek beğenmediydim. bakalım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 4. sezon 1,2,4,6 yi izledim simdilik. sagda solda negatif yorumlar gordum ozellikle 1. bolumle ilgili, ama insanlar ne bekliyor anlamadim. Ben begendim. 6. bolum en efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 1 ve 6'dan başladım ben de güzeldi aynen. 1'i daha çok sevdim ama mutsuz son yakışırdı. 6 da ise rolo reise ayrı dizi yapılırmış niye harcadılarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 İlk 2 bölümü izledim, aynı şeyleri daha önce başka bölümlerde işlemişlerdi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 TEKNOLOJİNİN ZİNCİRLERİ teması devammı waldo napiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Simdi crocodile bolumunu izledim, pek begenmedim. Yani sanirim sezon genel olarak vasat deniyor cunku : spo Cok mutlu sonla bitirmeye calismislar her bolumu, bu da black mirrorun yaptigi bir sey degildi. Konu zaten distopia olunca, oyle kalsin, sasirtsin, afallatsin istiyor insan. Onu goremeyince, biraz vasat hissi verdi ortalamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 4x1 çok kötüydü ya. hiç black mirror havası yoktu umarım diğer bölümler böyle saçma devam etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Oski said: yeni kral geliyo - channel 4 black mirror'i netflix'e kaptirinca bunu planlamis http://www.wired.co.uk/article/philip-k-dick-electric-dreams-tv-channel-4?utm_source=Adestra&utm_medium=email&utm_campaign=wired%20awake%2022.03.17&utm_content=WIRED%20Awake%3A%2010%20must-read%20articles%20for%20March%2022 su cok vasatti... uzulmustum. black mirror eskisine gore super kotu. ama electric dreams'ten daha iyi. yine de onceki sezonlarina gore bayagi vasat. sadece 6 kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 ilk iki sezonu izlemiştim sonra dün önce 4ü sonra 3ü izledim. 3ten sonra eski havası kalmamış sanki. Nerede ilk sezon birinci bölüm nerede 4. sezondaki app üzerinden eşleşen gençler. Özellikle 4. sezonda cidden elle tutulur birşey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 netflix'ten sonra us izleyicisine hitap ediyor, eskisi gibi bitter end yapmıyorlar artık maalesef. yine de piyasadaki en izlenebilir şeylerden biri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 3 ve 4ü ardarda izlerken 3. sezondan San Junipero'yu beğendim sadece. O da aslında tırt konu ama diğerlerinden daha bir önde gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 genel olarak vasattı. sanırım artık çok fantastik, kafayı patlatan konseptler bulamıyorlar. Bu sezondakilerin hepsi sanki aynı temada gitmiş. 4 - hang the dj 6 - black museum bu 2si diğerlerine göre biraz daha hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 hang the dj onceki personal assistant olayinin yandan yemisi. 6yi izlemedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Arkadaş grubuyla random gittik konuya göre, iki bölüm izledik şimdilik: Hang the DJ ve Arkangel. Arkangel vasattı, üstelik de çok daha iyi potansyelli bir konusu vardı, hakkını verememişler. Ama konu olarak Black Mirror tarzını güzel yansıtıyor. Hang the DJ'i ben çok sevdim. 30+ daha çok takdir edecektir "Sistem"in gerçek dating ile uyumu ve materyalist bakış açısının gerçekçiliği çok güzel irdelenmiş. Spoiler vermeden daha detaya giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 4x3 o kadar bayık bi bölüm ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 ben simdi farkettim 4x3u bitirmemisim sanirim ya. crocodile olani o degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 evet. sanırım 3 bölüm süultan süleyman izlesem daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Bitti sezon. Vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 yılbaşını dizi izleyerek geçirsem bana da vasat gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 bok gibi lan ayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 yeni yıl mı evet, bok gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 tunch said: yılbaşını dizi izleyerek geçirsem bana da vasat gelirdi dsfsdf mesaji attigimda burda saat 7:30du ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar