Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror (2011) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komutan said:

Hayır, sardalya'nın yazdığı mesajın spoiler kısmına bakmadın mı? Benim dediğim bölümden bahsediyor.

yenileri de bugün düşmemiş zaten, daha belli değil ekim aralık. duble fail...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
4. sezon 1,2,4,6 yi izledim simdilik.

sagda solda negatif yorumlar gordum ozellikle 1. bolumle ilgili, ama insanlar ne bekliyor anlamadim.

Ben begendim. 6. bolum en efsaneydi.
Mesaj tarihi:
1 ve 6'dan başladım ben de güzeldi aynen. 1'i daha çok sevdim ama

mutsuz son yakışırdı.

6 da ise rolo reise ayrı dizi yapılırmış niye harcadılarki.

Mesaj tarihi:
Simdi crocodile bolumunu izledim, pek begenmedim. Yani sanirim sezon genel olarak vasat deniyor cunku :

spo

Cok mutlu sonla bitirmeye calismislar her bolumu, bu da black mirrorun yaptigi bir sey degildi. Konu zaten distopia olunca, oyle kalsin, sasirtsin, afallatsin istiyor insan. Onu goremeyince, biraz vasat hissi verdi ortalamada.

Mesaj tarihi:
Oski said:

yeni kral geliyo - channel 4 black mirror'i netflix'e kaptirinca bunu planlamis

http://www.wired.co.uk/article/philip-k-dick-electric-dreams-tv-channel-4?utm_source=Adestra&utm_medium=email&utm_campaign=wired%20awake%2022.03.17&utm_content=WIRED%20Awake%3A%2010%20must-read%20articles%20for%20March%2022

su cok vasatti...

uzulmustum. black mirror eskisine gore super kotu. ama electric dreams'ten daha iyi.

yine de onceki sezonlarina gore bayagi vasat.

sadece 6 kaldi.
Mesaj tarihi:
ilk iki sezonu izlemiştim sonra dün önce 4ü sonra 3ü izledim.

3ten sonra eski havası kalmamış sanki. Nerede ilk sezon birinci bölüm nerede 4. sezondaki app üzerinden eşleşen gençler.

Özellikle 4. sezonda cidden elle tutulur birşey bulamadım.
Mesaj tarihi:
genel olarak vasattı. sanırım artık çok fantastik, kafayı patlatan konseptler bulamıyorlar. Bu sezondakilerin hepsi sanki aynı temada gitmiş.

4 - hang the dj
6 - black museum

bu 2si diğerlerine göre biraz daha hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
Arkadaş grubuyla random gittik konuya göre, iki bölüm izledik şimdilik: Hang the DJ ve Arkangel.

Arkangel vasattı, üstelik de çok daha iyi potansyelli bir konusu vardı, hakkını verememişler. Ama konu olarak Black Mirror tarzını güzel yansıtıyor.

Hang the DJ'i ben çok sevdim. 30+ daha çok takdir edecektir "Sistem"in gerçek dating ile uyumu ve materyalist bakış açısının gerçekçiliği çok güzel irdelenmiş. Spoiler vermeden daha detaya giremedim.
  • Yeni Oluştur...