Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Evet. Bi grup max kaç kişi alıyo doldu galiba dimi pati grubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bir grup 4 kişiden oluşuyor max. o Açıdan 1 den fazla grup çıkar patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bir ancak doluyor çoğu zaman, 3-5 saat oynayıp bırakanlar çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 sae-ben-sam oynuyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NrKJlXJJuDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Arabanın üzeirnde takılanıda ilk defa gördüm. Süpersonik oynamadıkça bence bu tarz giysilerin dezavantajı var bir keresinde de daltonlar denk gelmişti parlak turuncu 2 blok öteden belli oluyorlardı ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Lord_Argos said: bence bu tarz giysilerin dezavantajı var Captured during the "Elf -Inflicted Wounds" event that ran over the Festive period 2011/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hah doğru ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bende indiriyorum oyunu çok merak ettim videoyu izleyince :P ama sitesinden çok yavaş indiriyor başka indirebilceğim yer yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 steamden indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 steam de farksız :( sorun bende heralde nese yarına artık.negzel gazada gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 steam ayarlarında downloads kısmında amerika serverlarını seç, biraz daha güçlü oluyor onlar, daha hızlı indirmen mümkün olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şirketin internetini sömürdüm nıhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Valla ben bankanın bilgisayarına soldat yükleyip online oynamıştım tabi yakalanması oldukça riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bir gece daha anlık sinirle çıkardığım garip seslere katlandınız sdf 2 hafta sonra görüşürüz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 heh güzeldi, katılımda bulunan herkese teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Saat 3'ten beri "uykum geldi çıkacağım" diye düşünüp, eğlenmekten çıkamadığım bir oyun oldu. Teşekkürler cidden sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ateşi scrolla vermek cidden iyiymiş. normalde 2 ateş ettiğim sürede şimdi 6 kere ateş edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 göbekten daldım viktorun postu üzerine, nedim güzelleşsin gelicem. ufak bi tuto var mı okuyabileceğim yoksa gerek yok mu? bide pati oluşumu bişisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 önceki sayfalarda verdiğim videoyu izlesin yeni başlayanlar. bayağı faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Abi banlamışlar beni. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gelcem sımdı ben hangı serverdasınız beyler hangı taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Obeya, Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 şu an oyunu indiriyorum. kime ulaşıcaz oyun içinden? bir de f2p oldugundan para harcamazsak ne kadar ezilebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sam bone abi steam adınız nedir =) bakayım berbat netimle olcak mı süper 8000 ping falan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar