jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sırf Nano yüzünden sniper'a dönmeyi düşünüyorum. Uzaktan uzaktan çat çat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Bi elemanin yazisini okudum. Gold'da 80% hile yapiyorlarmis. Silver biraz daha az. Gold'a cikmayin diyor pek cok kisi. Denemek icin yeni acc acmis. Wall Hack yapinca karsindaki adamin nereye nisan aldigini gorebiliyorsun. Hemen herkes cikacagi koseye nisan aliyormus falan.... Bende 60ms latency var, bilgisayarim da baya iyi ama ne hikmetse sanki 2 saniye latency'im varmis gibi karsima cikan herkes benden once ates etmis oluyor. Ustelik her kursun hedefini buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hacker anlaminin benim gordugum kadariyla uc yolu var (deneyime dayanarak): 1. alakasiz bir targetla kapisirken mouse 1 e basarken onundeki target oldugunde sightinda herhangi bir kirmizi target varsa otomatik olarak ona donuyor. mesela adami shotgunla 3 adimda olduruyor sonra instant 160 derece karakter donup 160 mt e size mermi atiyor. cok denk geldim ozellikle goldda. 2. elinde 2 sn nade bekletip girdiginiz kapiya tam girerken sallayanlar, evade sansiniz yok patladigi saniye `girecegin` noktaya atiyor. bunu da goldda cok gordum. 3. recoilsiz araba altindan 5-6 mermi sokanlar 2 saniyede. adam star kullaniyor mesela 35 metreden arabanin altindan ayaklarina 6 mermi sikiyor 3 saniyede. normal insanin yapabilecegi bir sey degil. 80% absurd bir rakam ama, benim tahminim 10-13% civari bir seydir ki cok fazla yine de. oyunu asiri iyi oynayan adamlar var genelde 215r, gercekten COK iyiler, hack ile karistirabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Herkese her an ulaşamıyoruz. Kimler oynuyor bilemiyoruz. APB oynayanlar ( ara sırada olsa ) aşağıdaki gruba girerseniz daha aktif bir clan durumuna gelebiliriz. ( Clan eventtende faydalanırsınız olmazsa :) ) APB Paticik Steam Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 YA HALA APB DESELER YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 server hop'la arkanda çıkıp hekşat atanlardan yıldığında geri dönmek istesen de almayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Girdim bende apb gruba nick stonejoint adam lazim olursa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 adam hep lazım dostum. spordan geleyim akarız 2 saat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bende yeni basladım sayılır, steam de non steam game olarak ekleyip paticik grubu felan mı ekliycez benide aranıza alın pils Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yok yahu ne alaka ? obeya serverinda char acican enforcer olarak, birimize whisp atican. sadece bone alabiliyo ama galiba clan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hmm k nick bone mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 burdan om at oyunda degildir simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bone genelde akşamları giriyor. Sen gruba gir, Obeya da Enforcer char açıp takılmaya başla zaten oyuna girince seni gruptan görür ulaşırız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 k bende aksam gelirim zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben gelmiyorum, işim var gücüm var, nemeye de küsüm ayrıca... O ROKETİ BANA ATMIYCAKTIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oha neme osmaw mi aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 benim roketimle beni vurdu lan. şerrrefsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gg5N1x8RoT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şu oyun f2p olmasa ve hack engellenebilseydi gerçekten çok büyük zevkle oynardım :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 İlgilenmiyorlar ki oyunla. Bastılar parayı açtılar serverları saldılar ortaya. Ondan sora oturup arada 3-5 Premium item yapıp yapıp koyuyorlar Armaya o kadar. Toplasan 10 kişilik bir ekip yoktur şu oyunun başında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aynen ondan dedim eto bitmiş durumu mevcut f2p = shitty community zaten felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bingildak said: Şu oyun f2p olmasa ve hack engellenebilseydi gerçekten çok büyük zevkle oynardım :I bingildak said: f2p = shitty community eee call of duty serisi 60-70 dolara satılıyor ama onda da sürekli hackten ve shitty community'den şikayet ediliyor. napıcaz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oyunda hack olduğunu bile bile 70 dolara alan kullanıcıya sormak gerek onu, p2p shitty community i filter ediyor ama engellemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hacker her yerde olur, shitty oyuncular her yerde olur, ama sırf osmaniaclık yapmak adına "f2p = shit" demek sadece oyun bilgisinin sıfır olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hack her oyunda olabilir ama olma ve ulaşılma yaygınlığı önemli, çok basit bir şekilde yapılabilir bir hale geliyorsa yaygınlaşıcaktır. tabii ki yapımcıların bu konuda ne kadar banhammer ı ellerinde tuttukları ve üstlerine titrediklerini(apb'de baya başıboş şu an) önem arz ediyor. shitty oyuncu ile shitty community arasında fark var. para verdiğinde iyi community olacak diye bir şey yok tabii ki de ama bu kadar yıllık mmo deneyimime dayanarak oynadığım bütün f2p oyunlarında toplulukların kalitesi p2p'lere kıyasla çok daha düşüktü. yaş ortalamasının düşmesi ve rusların çoğalması benim gördüğüm en yaygın sebepler. tek kelime ingilizce bilmemek, bilse de konuşmaması, yolo takılması, teamplay'i maffetmesi vs. f2p = shitty community ile f2p = shit arasında baya anlam farkı var, kesip biçmeye gerek yok. olduğu gibi kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar