Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bi elemanin yazisini okudum. Gold'da 80% hile yapiyorlarmis. Silver biraz daha az. Gold'a cikmayin diyor pek cok kisi.
Denemek icin yeni acc acmis. Wall Hack yapinca karsindaki adamin nereye nisan aldigini gorebiliyorsun. Hemen herkes cikacagi koseye nisan aliyormus falan....
Bende 60ms latency var, bilgisayarim da baya iyi ama ne hikmetse sanki 2 saniye latency'im varmis gibi karsima cikan herkes benden once ates etmis oluyor. Ustelik her kursun hedefini buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hacker anlaminin benim gordugum kadariyla uc yolu var (deneyime dayanarak):

1. alakasiz bir targetla kapisirken mouse 1 e basarken onundeki target oldugunde sightinda herhangi bir kirmizi target varsa otomatik olarak ona donuyor. mesela adami shotgunla 3 adimda olduruyor sonra instant 160 derece karakter donup 160 mt e size mermi atiyor. cok denk geldim ozellikle goldda.

2. elinde 2 sn nade bekletip girdiginiz kapiya tam girerken sallayanlar, evade sansiniz yok patladigi saniye `girecegin` noktaya atiyor. bunu da goldda cok gordum.

3. recoilsiz araba altindan 5-6 mermi sokanlar 2 saniyede. adam star kullaniyor mesela 35 metreden arabanin altindan ayaklarina 6 mermi sikiyor 3 saniyede. normal insanin yapabilecegi bir sey degil.

80% absurd bir rakam ama, benim tahminim 10-13% civari bir seydir ki cok fazla yine de.

oyunu asiri iyi oynayan adamlar var genelde 215r, gercekten COK iyiler, hack ile karistirabiliyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

hack her oyunda olabilir ama olma ve ulaşılma yaygınlığı önemli, çok basit bir şekilde yapılabilir bir hale geliyorsa yaygınlaşıcaktır. tabii ki yapımcıların bu konuda ne kadar banhammer ı ellerinde tuttukları ve üstlerine titrediklerini(apb'de baya başıboş şu an) önem arz ediyor. shitty oyuncu ile shitty community arasında fark var. para verdiğinde iyi community olacak diye bir şey yok tabii ki de ama bu kadar yıllık mmo deneyimime dayanarak oynadığım bütün f2p oyunlarında toplulukların kalitesi p2p'lere kıyasla çok daha düşüktü. yaş ortalamasının düşmesi ve rusların çoğalması benim gördüğüm en yaygın sebepler. tek kelime ingilizce bilmemek, bilse de konuşmaması, yolo takılması, teamplay'i maffetmesi vs.

f2p = shitty community ile f2p = shit arasında baya anlam farkı var, kesip biçmeye gerek yok. olduğu gibi kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...