Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 daadii daadii daadii http://www.youtube.com/watch?v=cZf73iX-G3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 geyigine yeni bir mail alip crim karakter yapmistim. beraber oynadigimiz charin oldugu account mailini unuttum lol. bunu bulmanin bir yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yeni bir mail almana gerek yoktu ki abi, aynı accountta 2 tane char açabiliyordun benim hatırladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok trainee karakterle baslamak hosuma gidiyor. bronze districte giriyorsun bronzelarla eglenmek icin gelen yeto goldlarla dalga geciyorsun baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://i.imgur.com/EHMJL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 girin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yarim saat icinde geliyorum yeni karakterle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu gece oyunda olursaniz mesaj atarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 pope kaç karakter kaybettin böyle, çok da iyiydi sonuncusu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Popeye said: yok trainee karakterle baslamak hosuma gidiyor. bronze districte giriyorsun bronzelarla eglenmek icin gelen yeto goldlarla dalga geciyorsun baya zevkli. Su olayı bende yapmıştımda iki maç sonrası hemen gold yapti beni Tut iken gold dövünce hemen gold yapıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben oyunu f2p olduktan sonra denemistim rezalet haldeydi.. simdi siz boyle yazinca agzimin suyu akti bol vaktimde var, ne yaptilar oyunu gelistirdiler mi yoksa hala ayni materyel siz mi keyifli hale getiriyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Adrenalin seviyesi yüksek oyunun zamanlı olduğu için görevler çok acaip eğlenceli görevler olabiliyor bide adamlar epey ekledi birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kac gb oyun totalde? steam 4.6gb diyor ama sanki arkasinda beni bir patchberg bekliyor gibime geldi.. adelete de girdi internet 300 le cekiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yok steamden sonra çok birşey yoktu galiba bilmiyorum bende en son update ettim epeydir girmiorum. Bida gelmiş olabilir patch bir kaç kere cinnet geçirdim bıraktım oyunu scout yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben geldim. Anüsleri hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bone said: http://i.imgur.com/EHMJL.jpg Ahahah Lester Freamon x Jimmy McNulty çıkmışız yine. Çok havalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ilk defa girdim oyuna aylar yillar sonra.. hicbir sey bilmiyorum tamamen kayboldum yok mu ingame bana yol gosterecek bilge bir yigit? enforcer`im, `dreamfury` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Hangi EU serverda oynuyorsunuz? iki tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 obeya`dayim... T`den direk gold`a gectim. 2 tane gorevde ayni hacker tayfasi geldi onun disinda her gorevi kazandik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 herkes obeya'da, isabet olmuş. klan filan da var, birisi online iken yeni gelenleri alsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Kalite testine tabi tutmuyor muyuz? Plebs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dedi forever silver. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dün çok akamadık ama xunn ve pope ile ağlatıyoruz. akşam daha kalabalık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 zaten bi grupta 4 kişi oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 wtb company - enf `dreamfury` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar