Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

dizidekinde siyah beyaz şeklinde değil ama

o sekildede resimden kaynaklaniyor burda.
seyretmedin galiba a takimini ?

ayrica vikidede yaziyomus simdi gordum.

The black and metallic grey GMC Vandura van used by the A-Team, with its characteristic red stripe, black and red turbine mag wheels, and rooftop spoiler, has become an enduring pop culture icon.

It is a common error that the van is said to be all-black, whereas in fact the section above the red stripe is metallic gray; this error was even continued on most toy models of the van.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_A-Team

umarim artik ikna olursun 2 dakkami israf ettin :d
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
2 gundur cok kotu server bugun surekli crash oluo obeya ozellikle bide radarlar buglu fixlicekler ama cok super oldu oyun ozellikle dusuk makineler icin fps epey duzelmis diyorlar bide fight club artik biraz daha mantikli onun disinda abuk subuk camp mekanlarina hep birer giris daha gelmis guzel olmus + hersey free icerik olmasida cabasi.

Obeya suanda kapali ama acilsada 5-10dkda bi cokuo o yuzden degisi hatalar vermesi normal bendede baska bir karakter zaten oyunda diye hata verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bu arada hazır topic uplanmışken yazayım,
haftasonları oynuyoruz viktor-sam-ben-neme-kojiroh felan, ama diğer akşamlar da oynamak isteyen çıkarsa patiden, bizlere ulaşıp saat belirleyip toplanabilirler.
oyun içinde pati klanı mevcuttur.

çok fazla kişiye de gerek yok, gruplar 4 kişi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

districtler arasında fark yok, yeni başlayan birisi olarak iki districti de seçebilirsin.

başlangıç silahını sev, onu okşa, nasıl efektif bir biçimde (recoili, menzili vs) kullanacağını iyice öğren. oldukça iyi bir silah, tam "jack of all trades" tadı veriyor. satın alınan diğer silahlar özelleşmiş durumdalar, bazı konularda güçlüyken diğer konularda çok zayıf kalıyor. o yüzden o silahları kullanırken çok iyi bir takım çalışması şart oluyor.
öte taraftan o başlangıç silahını çok farklı işlevler için kullanacağın için, tanıdık kişiyle oynamadığın durumlarda rahat edersin.

paranı sakla, biriktir. auction house'dan item satın al. oyuncular koyduğu için vendorlardan biraz daha pahalıya satılıyor, ama o itemi normalde açmak için gereken contacta ihtiyaç duymadığı için, çok daha kolay almanı sağlamış olur. auction houseda çok çok uçuk fiyatlara koyanlar var, en ucuza satan kişinin itemını ara mutlaka.
clotting agent ve happy landing oldukça işe yarıyor.
character modu gibi silah modları da var,
slotlu silah edinirsen weapon modu takıyorsun. gene onları da auction house vasıtasıyla al.

güncel bilgiler yok, ama bazı eski şeyleri görebilmek için apb wiki'ye bakabilirsin:
http://www.apbrwiki.com/wiki/Weapon_Modifications

haritayı iyi öğren, görevler sırasında çatıya çıkmak için merdiven aramamış olursun. (zamanla oturacak bişi elbette bu)
Sosyal ağlarda paylaş

abi o silah cok iyi ondan sonra ki silahlar hep fakli amaclar icin cqc yada mid long range icin Joker sr115 acilinca ona bakabilirsin oda noob friendly bi silah ama rate of fireina alisman lazim, ocada olabilir spray oldugu icin, ama oda sadece yakindan bir sure star iyidir zaten kendine kendine degistirmeye baslarsin yakinda.

Birde artik fightclub rewardlari cok iyi 3 slot silah veriolar cokta rahat bu hafta obeya 3 slot vardi ben suana kadar joker ntec ve ocanin 3slotlarini aldim havadan direk bedava silah parasida 0 direk alabiliosun.
Sosyal ağlarda paylaş

başlangıç silahı pek sarmadı beni, keleş aldım gerçi bütün param gitti ama neyse onuda kontrol etmeyi öğrenmek lazım . matrix de neonun kaçarken açtığı her kapıdan ajan lar çıkması gibi bende hangi görevde nereye gitsem her yerde her kapı arkasında karşıma çıkıyolar 2 vuruşta iniyorum aşağı:D harıtayı iyice ezberlemek lazım, bide oyunda bot mu var ne dün akşamki grup larda bot larla oynuyorum hissine kapıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...