Chastor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 4 arkadaş oyun arıyoruzda önerebileceğiniz güzel bir co-op oyun varmı?Borderlands ve left4deadi oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 risk güzelde bana böyle fps,3rd person ,hack'n slash falan o tarzlarda bir oyun lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 FEREPE oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 future cop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bundan sonrası little big planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Chastor said: risk güzelde bana böyle fps,3rd person ,hack'n slash falan o tarzlarda bir oyun lazım Mount and Blade, hem erkek olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hmmm.... daha çok gears of war,serious sam,borderlands tarzı oyun lazım bu arada future cop çok iyi oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 2'ye ayrilip portal 2 oynayin. 2'ye ayrilirsaniz 8'li oyun lazim. 2 gruba ayrilin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 killing floor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dungeon Defenders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 marvel ultimate alliance takılıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Killing floor güzel 200 episode felan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 evet killing floorla marvel ilgimi çekti. edit: mua 2 çıkmamış pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Cooptimus a bak vardır belki güzel bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 SWAT 4. Yalnız sıkılıp birbirinizi öldürmeme sözü vermeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "roket adam" said: SWAT 4. Yalnız sıkılıp birbirinizi öldürmeme sözü vermeniz lazım. SWAT 4 ile Rainbow6 Vegas2 arasında kalmıştım. Çıkış tarihlerine bakınca Rainbow6 (2008) 'a karar kılmıştım. Rainbow6 fena değil ve çok gerçekçi geldi bana. Özellikle Realistic mod'da 30 tekrarla yapamadığım terrorist hunt'lar var terroristlerin yerlerini ezberlememe rağmen... 40 adamı öldürmek cod'da falan çok basit işti ama bunda gerçekten zor ve yapay zeka o kadar salak değil. Merak ettiğim SWAT 4'den artı eksi olarak çok farkı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Dungeon Defenders tek kelime ile harika Co-op için! Magicka atıştırmalık denenebilir. Başka da co-op yok alın BF3 aynı squadda oynayın alayına Co-op... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 borderlands olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Lord_Argos said: "roket adam" said: SWAT 4. Yalnız sıkılıp birbirinizi öldürmeme sözü vermeniz lazım. SWAT 4 ile Rainbow6 Vegas2 arasında kalmıştım. Çıkış tarihlerine bakınca Rainbow6 (2008) 'a karar kılmıştım. Rainbow6 fena değil ve çok gerçekçi geldi bana. Özellikle Realistic mod'da 30 tekrarla yapamadığım terrorist hunt'lar var terroristlerin yerlerini ezberlememe rağmen... 40 adamı öldürmek cod'da falan çok basit işti ama bunda gerçekten zor ve yapay zeka o kadar salak değil. Merak ettiğim SWAT 4'den artı eksi olarak çok farkı varmı? Swat 4'ün videolarını izledimde Rainbow6 açık ara iyi ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 swat 4, swat 3 kadar iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Kardeşim geldi. Şöyle 2-3 hafta falan burada. Tür olarak strateji hariç her şeye açığım. Bir sınırlama var yalnız. Oyun LAN'dan oynanmalı. İnternet bağlantısı kötü. Torchlight 2 ve Minecraft diye düşündüm ben. Bilemedim siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Dark Souls. YOU DIED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Olsa süper olur da, LAN'dan olacak işte:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 LAN desteği var mı emin değilim (LAN or Systemlink diyor) ama co-optimus'a göre yazıyorum: Baldur's Gate 1-2, Borderlands 1-2, Dead Island, Dungeon Defenders, E.Y.E. Divine Cybermancy, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ghost Recon Future Soldier, Icewind Dale 1-2, Killing Floor, Left 4 Dead 2, MechWarrior 4, Orcs Must Die 2, Saints Row 2-3, Serious Sam 3, System Shock 2, Titan Quest, bunlara bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar