Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dusuncelihayvan said: niye şike yapıosunuz lan :( Beşiktaş'la ilgili bişey var mı? yoksa gerisi allahlarından bulsun. Şike amaçlı transfer teklifi yazıyor bizimkinde. Zaten gs ve bjk'nin akın ı istediği gazetelerde felan bile yazıyordu bu yeni birşey değil ki. Adam maçda dökülse bu iddianın doğruluk payı var diyeceğimde herif maçın adamı oldu resmen, yorulup çıktığında anca götürdük maçı, oda penaltılara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Güldürmeyin adamı, federasyon yazılı itiraf versin düşürelim demedi mi Fenerbahçe'yi? Ama yok süreklli bir kıvırma çabası. Son 10 yılda Aziz Yıldırım ve şurekası kimbilir kaç şampiyonluğu manipüle etti, kaç takımın başını yedi. Daha da acısı bu herifi büyük spor adamı ilan ettiler. Sonra da futbolumuz niye böyle diye düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 toggie said: su usttekiler ciddi degil mi? (masquarede'in yazdıkları) 400 sayfa sıkmıs olamazlar ya. hala kendinizi kandırmaya calısmayın. iddianame iddianame dediniz, alın size iddianame iste. daha ne kaldı isteyip de ogrenemediginiz? fizban said: Darksun said: fb-kasımpaşa maçında murat şahine para verildiği tespit edildi yazıyor, o maçta yediği dandik golde yazanları forumlardan çıkarmak lazım, komik kaçabilir şimdi =)bununla ilgili olan kismi okudum simdi iddianamede. murat sahin o macta oynamadi. iddianamede 'tespit edildi' deniyor. delil sunulmuyor 75,000 $'i murat sahin'e verdiklerine dair. simdiye kadar okudugum tek ciddi kisim, yoneticileri dovme tehdidi. sayfa 170 te flnim. abi hicbir macta delil yok. iddianameden iste attigim capsler. simdi de yuce yarginin sonucunu bekleyelim, bunlar iddia sonucta denir gfdgfd. evet, bazi iddialar dogru olmayabilir ama ortada olan konusmalar, itiraflar, takipler vs bunlarin alayi gercek ve durum feneri goturmeye yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 okudugum kisminda, ibrahim akin'in itiraflari haricinde fenerbahce'yi dusurmeye yetecek hicbirsey yok. cok detayli okumadim. sadece sonuc diye yazdiklari yorumlara baktim, yok yani. bjk, ts kisimlarini vs hic okumadim. zamanim olunca bakacam detayil. ya da ozet gecen sayfalar olursa onlara bakarim. biz bu halimizle kume duseriz. ama aziz yildirim, mosturoglu falan 4-5 yil sonunda beraat eder. hayirli ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 eldar said: Güldürmeyin adamı, federasyon yazılı itiraf versin düşürelim demedi mi Fenerbahçe'yi? Ama yok süreklli bir kıvırma çabası. Son 10 yılda Aziz Yıldırım ve şurekası kimbilir kaç şampiyonluğu manipüle etti, kaç takımın başını yedi. Daha da acısı bu herifi büyük spor adamı ilan ettiler. Sonra da futbolumuz niye böyle diye düşünürüz.federasyon yazili itiraf verin demedi. federasyon, kume dusurulme talebinizi bildirin dedi. kume dusurulme talebinde bulunsaydik, sucsuz bulundugumuz anda dava acma hakkimiz olmayacakti. bu arada bunu yazan savci da turkce bilmiyormus, ayri de dalara dikkat etmemis, ozel isimler falan yanlis. hakan bilal kutluay diye biri var falan. bi de comic sans ms kullaniyo heuehueheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 eldar said: Güldürmeyin adamı, federasyon yazılı itiraf versin düşürelim demedi mi Fenerbahçe'yi? Ama yok süreklli bir kıvırma çabası. Son 10 yılda Aziz Yıldırım ve şurekası kimbilir kaç şampiyonluğu manipüle etti, kaç takımın başını yedi. Daha da acısı bu herifi büyük spor adamı ilan ettiler. Sonra da futbolumuz niye böyle diye düşünürüz. yuh bu nası bir savunma. delil toplama görevi iddia makamının görevi. sen adamın suçlu olduğunu biliyorsun, ceza vermek için bi de adamdan yazılı itiraf bekliyorsun. nasıl kafalar bunlar maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 E aynı düşünceye paralel olarak federasyon niye düşürsün sizi? Eğer düşürseydi bu seferde haksız durumda federasyon'a bir sürü yaptırım uygulanacaktı. Ki üstelik soruşturmayı federayon yönetmiyordu o yüzden de şike olayından haberdar değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iste o yuzden spor mahkemeleri diye bir kavram gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ne iddia makamı ya, Federasyon dedi ki ben iddianameyi bekleyeceğim ama isterseniz itiraf edin düşün. E etseydi o zaman, sen hem şike yapıcaksın, sonra da bir de dava açma hakkım vs. Yahu zaten şike yapmışsın, bir de Federasyon'a ağlamayn bari, yüzsüzlük yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sen hic anlamamıssın, evet fenerasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sımdı fenerın kume dusecegı kesin. ama ne zaman dusecek nasıl olcak ben onu merak ediyorum, eger fenerı bu sene kume dusurmezler ceza bir dahaki sezona kaydırılırsa. Üstüne fener bu sene sampiyon olursa, seneye fener 2nci ligde top oynayan ama şampiyonlar ligine giden ilk ve tek kulüp olarak tarihe geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Fizban sana da hak veriyorum, senelerce büyük başkan dediğin adam adi herifin teki çıksın. Ama geçicek merak etme alışıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 su konuyu hic takip etmiyorum,biri özet gecsin noldu simdi fb gidiyor mu alt kümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iyi de sorusturmanın basında federasyon kıvırıp dusurmuyorum dedi, fb kulubu bu kararı dogru buldugunu acıkladı. sonra sampiyonlar liginden men edilince, bu sefer kulup dusurulmeyi talep etti. yani federasyon isin basında zaten sıcmıstı. ama isine geldigi icin fb kulubu bu sıcısı gormezden geldi. devamında federasyon sıcmaya devam etti. bu sefer durum fb aleyhinde olunca kulup dusurulmeyi talep etti. iki körün kavgası gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tinu said: sımdı fenerın kume dusecegı kesin. ama ne zaman dusecek nasıl olcak ben onu merak ediyorum, eger fenerı bu sene kume dusurmezler ceza bir dahaki sezona kaydırılırsa. Üstüne fener bu sene sampiyon olursa, seneye fener 2nci ligde top oynayan ama şampiyonlar ligine giden ilk ve tek kulüp olarak tarihe geçecek. bende böle diyodumda platini şike hedehödö der 5 sene men falan verir muhtemelen öle bişi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sezon başında düşürecekti, madem tüm delillere sahipti TFF. Şimdi sezon sonuna kadar düşürme yok dendi bi kere, devre arasında düşürüp takımın 2-3 senesini birden yakamaz TFF. Ayrıca 0 toleranscı Platini efendi Lyon'da yediği haltı bi temizlesin önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi sunlari okuyup da hicbir sey yokmus, olmamis gibi davranan futbolsever varsa bravo. yeminlen igrendim. ne haltlar yenmis. bunlarin yarisini gorup ligi baslatan etik kuruluna da selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 "Tatar Ramazan" said: Sezon başında düşürecekti, madem tüm delillere sahipti TFF. Şimdi sezon sonuna kadar düşürme yok dendi bi kere, devre arasında düşürüp takımın 2-3 senesini birden yakamaz TFF. Ayrıca 0 toleranscı Platini efendi Lyon'da yediği haltı bi temizlesin önce... sebep ? izin mi alcakti federasyon.. ortada böyle saglam deliller varken diger 17 takım oynamak mi ister bu ligde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 toggie said: iyi de sorusturmanın basında federasyon kıvırıp dusurmuyorum dedi, fb kulubu bu kararı dogru buldugunu acıkladı. sonra sampiyonlar liginden men edilince, bu sefer kulup dusurulmeyi talep etti. yani federasyon isin basında zaten sıcmıstı. ama isine geldigi icin fb kulubu bu sıcısı gormezden geldi. devamında federasyon sıcmaya devam etti. bu sefer durum fb aleyhinde olunca kulup dusurulmeyi talep etti. iki körün kavgası gibi bisey. şu çok doğru. ilk baştaki düşürülmeme kararı herkesin işine geliyordu en başta. fenerbahçe bir şey olmamış gibi devam edecekti lige, karar iddianame şu bu denerek bir sene ertelenecekti diğer kulüpler zaten (ünal aysal dışında bak o adamın hakkını vermek lazım, çıkıp doğru konuşan tek adamdı şu camiada) dünden razı fenerin düşmemesine. uefa onların tüm planlarını bok etti. şampiyonlar liginden men edilince birden terse döndü her şey. fenerliler bu sefer federasyonu kızdılar, neden bizi uefaya sattınız diye. kimsenin adaleti düşündüğü yok. herkes kendi menfaatinin peşinde. @apple 17 takım dünden razı fenerin düşmemesine. kulüpler birliği her gün ağlıyor kanun değişsin takım düşmesin diye. sanırım beşiktaşlısın kendi başkanının da imzası var o kararlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 federasyonun dusurmek icin delile ihtiyaci yoksa, iddianamenin su haline bakinca, tabi ki de dusmemiz lazim. ileride savunma tarafi baska deliller getirir, savunmalar degisir falan. bilemiyorum fikrim degisebilir.fakat tekrar diyorum, bunlar mahkemeler icin suc olusturmak icin yetersiz. fakat bu federasyon bizi dusuremeyecek. ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yapılmış bir şike var, federasyon gösterimi yasaklanmış toplanan kanıt ve deliller sebebiyle alamadı Fenerbahçe'nin savunmasını. İşine geldiğinde fenerbahçeyi düşüremezler lololol yapanlar şimdi neden en başında düşürmedi kafasına bir zahmet girmesinler. Komik yani. Yayın yasağı geldikten sonra yasaklanmış bir delilin gösterilip savunma almasının suç olduğu için federasyon fenerbahçeyi düşürmedi... Yoksa durum sandıklarından da vahimdi hatırlarsanız... :) Şimdi ne olur? Federasyon UEFA'nın kucağında şu anda. UEFA bekliyor hala kendimiz bu habis urdan kurtarabilecekmiyiz kendimizi diye. Beceremezlerse bir yaptırım tehtidi daha atar, verilecek cezalar 1 verilecekse 3e çıkar, herkes butthurt butthurt oturur oturduğu yere. Ne diyeyim kendi ipinizi kendiniz çektiniz. Nasıl mı? Böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yalnız cidden tayfur'un hayatından çaldıkları ayların bedelini nasıl ödeyecekler, tek birşey bile yok onun içeride durmasına sebep olacak ... adamın kariyerini, hayatını, itibarının içine her şekilde ettiler. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Starscream said: Yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tam tersi kahraman olur.daha çok para kazanır ahaha beşiktaştan kovulup gidecekti muhtemelen sdf bu arada feneri illa plıyıfta izlicez gibi.yayıncı kuruluşun mutlulugu için ama fenerin şamiyon olma şansı var.şamp ligine gitme şansı var.ortalık dahada karışabiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar