-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ama bir vigilance değil be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 şimdi bir soru, level kasarken tank talentiyle(defense,immortal) mi kasmak daha iyi yoksa dps talent gidip level 50 de tank talentine dönmek mi? tank oynayacak biri için. acaba level kasarken flashpointlere dps talentle tank olarak girsek agzımızı yüzümüzü kırarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 valla swtor forumunda adamın biri uzunca yazmı lvl 35-40 a kadar tank spece gerek duyulmadıgını söylemiş. dps diyor lvling icin. dungeonlarda da yine dps olarak da yeterli oldugunu söylüyor işte bu lvllara kadar. sora lvl 50 için zaten tank spec olcaka bide dps. juggernaut icin pvp dps de illa rage diyor gerisi yalan diyor:) tabi be onun yalancısıyım bilmiyorum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 eyw. o zaman juggernautımı vengeance kasacam.daha bi tanklıga yakın.basacam force charge .vuracam force screami vurcam force screami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sardius said: valla swtor forumunda adamın biri uzunca yazmı lvl 35-40 a kadar tank spece gerek duyulmadıgını söylemiş. dps diyor lvling icin. dungeonlarda da yine dps olarak da yeterli oldugunu söylüyor işte bu lvllara kadar. sora lvl 50 için zaten tank spec olcaka bide dps. juggernaut icin pvp dps de illa rage diyor gerisi yalan diyor:) tabi be onun yalancısıyım bilmiyorum:p marauder ile ilgili topice de yazdım aynı şeyi esasında. juggernaut melee dps olarak bu kadar iyi dps çıkarabiliyorsa, marauder ın ne özelliği var peki? çünkü juggernaut un tank edebilme lüksü var yeri gelince, marauderda o esneklik te yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bir soru, DPS olarak ne durumda guardian sentinele oranla mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dps meter olmadan nasıl ölçeriz bilmiyorum da shien stance gelince guardian çok net dps yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Neyse Sentinel olduk artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bariz olan farklara gore, hosuna gideni secicen ya, o ne kadar dps yapar bu ne kadar yapar diye takilmayin artik allah askina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 İşte sorun ikisinin de hoşuma gitmesiydi, kararsızdım o yüzden. Tankımız vardı ama, guildde bi arkadaş guardian oldu ben de dps olarak guardian da olur mu olmuyosa direkt sentinel olayım dedim oldum. Gerçi sentinel daha iyi gibi. Evet küçücük guildiz, daha tek tank var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tanki yasatan healeridir kardes, sayisi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 vigiliance akıyor ya. shien form ile coştum iyice dps'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pommel strike pvp'de yakaladimi affetmiyor ya. vigilance ile deli damage yapiyorum yalniz hem pvp hem pve'de. warzonelarda 180k damagein altini gormedim bayadir, ki gercekten berbat republic takimlarina dustugum cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 pve de dpsler nasil? pve dps deneyen varmı? cogu tank itemlerle girdim black talon heroice ama dps cok düsük kaldı. dps oynanır mı oynanmaz mı pve de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben dps gidiyorum valla. ilk sayfada koyduğum spec'e yakın bir spec ile oynuyorum, küçük değişiklikler var sadece; http://www.torhead.com/skill-calc#500ZIGMRMuddGRZG.1 flashpoint'lerde ve genel olarak pve'de, dps meter olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum, fakat eminim ki daha pure dps oynayan advanced class'lara yakın ya da aynı damage'ı yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 2 kişi başlayacağız da bu sınıfı tavsiye edermisiniz? Ben bu sınıflardan birisini açayım, arkama VEYA yanımada x sınıfından birşey olsun dersem, güzel 2 li olabilirmiyiz? (pvp ağırlıklı?) Yoksa bu sınıfları önermezmisiniz? (az önce genel bilgileri okudum ve bu soruyu sormak istedim. Yazılana göre sınıfları az çok tanıdım ama oyundaki durumlarını bilmiyorum. Belkide farklı 2 sınıf daha iyi gidiyodur?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne eğlenceli geliyorsa onu açın. dengeler belli olmaz daha. nerf gelir kalırsın ortada sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tank iste, yanina healer alirsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 "Işın kılıcı" sevdam yok aslında. Star wars fanıda değilim (fan değilim ama ezbere anlatabilirim filmlerini :P ) Amacım sadece eğlence. Büyük grupların içinde kendime yer bulamazsam diye, ufak gruplarla eğlenebileceğim bir sınıf olsun istiyorum. Aslında bu sınıfların pvp videolarına bakıyodum şuan, hoş duruyor. Diğer sınıflar biraz garip geldi. Örneğin birtanesi : çift silah kullanıyor ve çerez gibi çiğniyordu düşmanları (sadece clothmu kesiyordu bilemem ama biraz fazla rahat geldi bana) Ben birazda yetenek konuşsun istiyorum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 dps de olur, misal ben. heavy armor giyip, adama dot koyup, güzel de dps yapabilirsin. tabi empire tarafındakiler no-lifer modunda oynadıkları için class'ının gücünden şüphe edebiliyorsun zaman zaman, yakında çıkacak patchler ile düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 -Deno- said: dps de olur, misal ben. heavy armor giyip, adama dot koyup, güzel de dps yapabilirsin. tabi empire tarafındakiler no-lifer modunda oynadıkları için class'ının gücünden şüphe edebiliyorsun zaman zaman, yakında çıkacak patchler ile düzelecektir. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Densiz said: "Işın kılıcı" sevdam yok aslında. Star wars fanıda değilim (fan değilim ama ezbere anlatabilirim filmlerini :P ) Amacım sadece eğlence. Büyük grupların içinde kendime yer bulamazsam diye, ufak gruplarla eğlenebileceğim bir sınıf olsun istiyorum. Aslında bu sınıfların pvp videolarına bakıyodum şuan, hoş duruyor. Diğer sınıflar biraz garip geldi. Örneğin birtanesi : çift silah kullanıyor ve çerez gibi çiğniyordu düşmanları (sadece clothmu kesiyordu bilemem ama biraz fazla rahat geldi bana) Ben birazda yetenek konuşsun istiyorum? :D şu önemli mesaj arkada kalmasın. Son tereddütüm budur. Bununla ilgili bir sıkıntı yoksa bu 2 sınıftan birisini açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ufak bir soru daha üstdekine ek olarak tank durumu nedir acaba? ismi yüzünden fazlaca oynayan fan olabilir düşüncesi ile sorayım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 guardian acan 10 kisiden 8'i tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 full focus tree gitmeyin, vigilance a göre dandik dmg oluyor :p support amaclı ilk 2 basamaktan 1-2 bişi alınabilir asıl ağacınızda 31 i görünce, gerisi pek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar