Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Commando / Mercenary Genel Başlığı

interperez

Öne çıkan mesajlar

Commandolar grav round spamlıyor uzaktan yanına gidiyorsun zıplatıp yeniden gravround spama başlıyorlar ölüyorsun.Alanları var saçma bi şekilde topluluğa atıyor çok vuruyor ve hala commandoya yetersiz diyenler var oyun tarzına uymuyordur da diyemiyorum tek skill spam zaten.Zaten commando açana yanında sage hediye ediyorlar galiba her commandonun yanında balon atan heallıyan bir sage 3 den fazla commando olursa wzde çıkıyorum wzden.1.2 de gelcek nerfle oyun çok daha düzgün bir yer olucak bence
Sosyal ağlarda paylaş

zıplatıyorlar da sen ne yapıyorsun? tekrar zıplıyorsun/vanish atıyorsun/sprint açıyorsun. bunları yapamıyorsan zaten merc filansındır.

oyunun en çok oynana sınıfı sorc'ken sage'den yakınmak da güzelmiş. söyleyin daha az şimşek sallasınlar heh
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda spam yapan mercenary/commandoya dokunmazsan yada güzel bir yere geçtiyse olay bitti warriorsan charge atıyosun yukarı ,zıplatıo dağlara taşlara yeniden spam öldün. zaten o aoe single target skillerinden daha fazla vuruyo saçma bir şekilde, ha kite yok diyorsan pyrotech oyna her oto atağın slow veriyor mükemmel bir şekilde melee kesiliyor.Tarıyarak koş lazer+missile at doldukça, adam ölüyor.Sorcerer diyosan yapılabilecek birşey yok operative ve dmg assasin dışında sorcererı rahat alabilecek bir class yok.1.2 den sonra mercenary oynanırmı diyorsan oynanamaz gibi geliyor mis gibi powertech varken açmazlar mercenary.Ama şu anda sorcerer ve mercenary çekilcek dert değil birde arkadaş olarak geziyorlar sorcer+mercenary/sage+commando immortal team
Sosyal ağlarda paylaş

ya jugg/mara'lar aynen geri zıplıyor, jugg'sa zaten hiç zıplamıyor bile, immune paso. geri kalan ya sprint ya stealth. yok öyle zıplatınca öldün diye bişi.

pyrotech diyorsun commando başında............ 8-)

koşarak nereye ne misili atıyorsun, gunnery commando bildiğin portatif taret. bir yere kurulup ateş etmek zorunda durduğu yerden. assault tree zaten vanguard'a dmg tree olsun diye konmuş, commando ile sinerjisi yok gibi.

1.2 zaten önümüzdeki hafta filan, commando için daha beter olacak durum. bakalım artık..
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

healer commandoydum ben heallerdim seni sam, gecti artik sansina kus :P

ilk çıktığında kendimi tutup almamamı aoc travmasına bağlıyorum. :/

seni medic hayal edemiyorum ama, kesin scoundrel oynamışsındır diye düşünürdüm heh.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:

Sam said:

pyrotech diyorsun commando başında............ 8-)

bunu deneyin bence. pyrotek gerek powertechde gerek merceneryde etkili baya pvpde.
mercenary pyrotech oynadım meleelerde hiç sıkıntı çekmedim bilmiyorum sen oynadınmı sam ama pyrotechle melee kesememek baya zor sadece koşsan bile kesersin birde juggerların hepsi unstopable talentına veremez.rage oynuyorsa force crush gibi mükemmel bir skillden olur.Ha veriyorsa oda tanktır bütük ihtimal oda fırlatılamadığı 4 saniyede sana birşey yapamaz zaten pyrotech yada commandodaki karşılığı neyse işte o talentı dene derim
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabım açık olmasına rağmen mmo takılmıyordum 1-2 aydır. Hafta sonu Me1-2-3'lemesi bitince yine swtor a başladım 37 bırakmıştım rested ı yakarak 45 oldum , hafta sonu 50 olmayı planlıyorum. Genelde pvp takılacağım , merc seçmiştim ama arsenal a basmıştım (tracer spam i pve de hala kral herhalde).

50 olunca bir respec çekeriz artık yokmu güzel buildleriniz paylaşabileceğiniz. Birde o kadar aradan sonra cidden unutmuşuz herşeyi ya pve de pvp de hangi statlara yığmak gerekiyor aim/endurance dışında =D
Sosyal ağlarda paylaş

Karakteri gear lamaya başladımda 13.7k hp var , ve merc survival resmen yerlerde, 2 sn yede ölüyorum resmen. Millet 1 stun çakıyor ondan çıkamazsam stun bitmeden ölmüş oluyorum zaten =P

Yanlış class mı açtık ne yahu, full gear da giysem 15-16k hp olacak i çokda abartı fark olacağını sanmıyorum. Ha bu arada recruit mavi pvp gearı var full, 1-2 eliminator aldım anca. Server sağolsun commendation anca kaybede kaybede alabiliyoruz.

Pvp de karşı tarafta merc ün mirror ı yok denecek kadar az çıkıyor, bizdede 3-4 merc çıkınca zaten kesin kaybediyoruz bir gariplik var yani bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

17k hp, 1130 expertise var, eritiyorlar. survival'ı en düşük sınıf filan reno, heavy armor bayağı aldatıcı. adam basıyor %99 dmg reduction'ı öyle geziyor sabahtan akşama.

onlar beni öldürmeden ben onları öldürürsem uzaktayken ne ala. yanıma gelirlerse gg. solosu en kötü sınıf sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Bugün gene nerf yedi arsenaller. Artık heatseeker ile 5-6k vurmak zor olacak.

nerf yemedi, kaç aydır devam eden saçma bug düzeltildi,
yani raidde 3dps commando ile 10-12k demo round vuruyoduk başka commandonun buffından bizde yararlanıyoduk :)
Sosyal ağlarda paylaş

Battlemaster ı giydirdim, valor 50 yaptım bıraktım bu karakteri. Ben böyle ezik bir class görmedim, 1e1 de alabildiğiniz adam yok gibi birşey, sakın bu class a bulaşmayın. Pvp yapmak istiyorsanız tabi. PVE'de mobların sizi özel olarak targetlayacağını sanmıyorum o yüzden rahatsınız =P

Marauder açtım onu levellıyorum, ability leri görünce merc ile mukayese edip hepsine yuh yuh çekip durdum. Durmadan immobilize target var, bu kadar çok hareket kabiliyetini kısıtlayan şeylerde zaten merc ün uzaklaşıpda vurması felan imkansız, kaldıki aoe KD çekiyorsanız adama sadece üzerinize atlaması için fırsat veriyorsunu başka birşey değil =)
Sosyal ağlarda paylaş

Commando Healer oynuyorum. Patch 1.2 ile bu class çok kötü nerf yedi ayrıca expertise olayıda direk bitirdi.

PvP'de eskiden invicible bitirirdim çoğu zaman. Artık sadece kosup ölüyorum. Kendim haricinde kimseye heal atamıyorum. Nerfden sonra artık 10 sn içinde ammo bitiyor. Adamın beni kesmesini seyrediyorum sadece. Ammo conserve etmek için hammer shot atıncada yeşil lazer direk healer burada gelin kesin reklamı oluyor. 75k heal madalyasını çok zor alıyorum pug girdiğim zaman.

PvE sadece tank heal oldu. HM mode EC yapmadım ama normalde bile aşırı zorluk çekiyorum. Minimal raid assist ile ammo koruyabiliyorum. Araya 1-2 heal sıkıştırarak Hammer Shot spamlamakla geçiyor. Üzerim 1-2 parça hariç rakata ve hepsi yüksek miktarda alacrity veriyor. Ancak commando healera belli bir orandan sonra direk ammo managementi kötü etkiliyor. Yani item statlarıda saçma sapan.

Kesinlikle bu class oynancak class değil şu aralar.

B
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...