Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Sivasspor @ 26.11.2011-19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Doğru karar...
Gerizekalı herifler...
Elmander 2 dakika önce Baytar'a kafan çalışmıyor mu dedi, şimdi yaptığı halta bak..Adamın futbol hayatı bitebilir şu hareketle..
Fener maçında Elmander yok, Engin yok bravo...

Fener macindan kaciyor diyenler de bilgisiz istemeden trolluk yapiyor. Ujfalusi de sari kart sinirindaydi biraz isteyerek aldi fener macinda oynamak icin hatta.Cunku haftaya GENCLERBIRLIGI ile oynayacagiz.

Ayrica elmander'in pozisyonu sari, ortada hic bir kasit yok.

Semih de iyiydi guzeldi de golde ermani cok pis kacirdi :S
Sosyal ağlarda paylaş

Engin'in yaptığı hareketin affı yok zaten. Tam da iyi oynarken formdayken halt etti.

Elmander bilerek basıyor diyen tekrar öss fiziğini bir gözden geçirsin. Aynı anda topa hareketleniyorlar, top yön değiştiriyor, öndeki adam zaten takım arkadaşına gidiyor, arkadakini perdeleyeyim diye düşünüp birden duruyor, elmander de topa doğru yönelirken önündekine çarpmamak darbe etkisini azaltmak için zıplıyor. Pozisyonu tekrar izlerseniz öndekinin frenlemesini Elmanderin yön değişimini görebilirsiniz. Ama eleman fazla ani durduğu için ineceği yere geliyor bacak.

Kırmızı verilebilir pozisyona, istemsiz de olsa sert faul çünkü, dahası yaralayıcı bir hareket. sarı da verilir, kırmızı da. hakem takdiri. ama kasti değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kirmizilar dogru.
elmanderin kasitli yaptigina inanmiyorum ben, iyi bir savunmayla fener macina cikar umarim. engine diyecek bisi yok zaten. 2-1 ondeyken gidip kafa atiyorsun.
ayhanin son dakikada yaptigindan utandim.
hakem berbatti. gostermedikleri ya da son dakika bize yaptigi eyyam gereksizdi.
kazandigimiza sevinemedim resmen su kirmizilardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...