Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Direk kırmızı 2 maç ceza değil mi.. Bence bilerek basıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ahahahah meh. Ayhan ya yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hadi gg, 3 puan aldik ama 2 adam verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 neyse 3 puan aldık haftaya gençler tokatlar.da fener üzücek dfs ayrıca elmanderin kartı verilebilir bi kart kasti yada değil.ama sarı kart versede olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 cezalar 1 maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ben direk kırmızı 2'den başlıyor diye biliyorum ama emin olamadım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sotto said: Doğru karar... Gerizekalı herifler... Elmander 2 dakika önce Baytar'a kafan çalışmıyor mu dedi, şimdi yaptığı halta bak..Adamın futbol hayatı bitebilir şu hareketle.. Fener maçında Elmander yok, Engin yok bravo... Fener macindan kaciyor diyenler de bilgisiz istemeden trolluk yapiyor. Ujfalusi de sari kart sinirindaydi biraz isteyerek aldi fener macinda oynamak icin hatta.Cunku haftaya GENCLERBIRLIGI ile oynayacagiz. Ayrica elmander'in pozisyonu sari, ortada hic bir kasit yok. Semih de iyiydi guzeldi de golde ermani cok pis kacirdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yok 1 maç oluyor eğer hani extra bi ceza gelmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 duruma göre 1 olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 semihte 3 maçtır ilk defa hata yaptı o da gol oldu.canı sagolsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ekstra durum da elmander'in durumunda gerceklesmez heralde artik cus. Ama engin kasiniyor bu aralar ft tokatlicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 engin işte 10 numara mucadele etti ama.o kalecinin hafif dokunmasında hakim olamadı kendine ya boşverin kırmızı kartları falanda.bu takım fener maçında napıcak.ben kalbimi sağlığımı düşünüyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Lol, 2 sarıdan kırmızı 1 maç, direkt alınan kırmızı kartlar eğer bir hata yoksa Alex'te olduğu gibi 2 maç minimum. Kafa atan Gs'li futbolcu en az 2 en fazla 4, Elemander de 2 maç yok. Adam bariz bilerek basıyor, adım atarmış gibi bir hali yok o ayağın. Direkt bileğe, temiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 teşekkürler tff basın sözcüsü vaperon sdfs elmander 1 maç engin ise en az 2 diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 elmander en az 2 maç almalı o hareketle.gayet kasti basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Red said: semihte 3 maçtır ilk defa hata yaptı o da gol oldu.canı sagolsun sdfs sadece ilk yarıyı izleyebildim ama biraz fazla güvenden 2 kez daha hata yapmıştı. topu sürerek çalım atmalar falan. ft gazın dozunu kaçırmış galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 fatih terim kırmızı kartlar doğru dedi , bu açıklamadan sonra elmander de enginde 2 maç alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 benim bildiğim direk kırmızı 2 maç , ancak itiraz filan edince düşürürler onu 1 maça =) Engin in kırmızıyı zaten tartışmaya gerek yok , elmander inde isteyerek bastığını düşünmüyorum ama hakem niyetini filan bilemez sonuçta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Elmander tek engin 2-3 maç alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Doğrudan kırmızı kartlar direkt kırmızı alır eğer gözlemci raporunda hakemin hatalı kırmızı gösterdiği belirtilmemişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Engin'in yaptığı hareketin affı yok zaten. Tam da iyi oynarken formdayken halt etti. Elmander bilerek basıyor diyen tekrar öss fiziğini bir gözden geçirsin. Aynı anda topa hareketleniyorlar, top yön değiştiriyor, öndeki adam zaten takım arkadaşına gidiyor, arkadakini perdeleyeyim diye düşünüp birden duruyor, elmander de topa doğru yönelirken önündekine çarpmamak darbe etkisini azaltmak için zıplıyor. Pozisyonu tekrar izlerseniz öndekinin frenlemesini Elmanderin yön değişimini görebilirsiniz. Ama eleman fazla ani durduğu için ineceği yere geliyor bacak. Kırmızı verilebilir pozisyona, istemsiz de olsa sert faul çünkü, dahası yaralayıcı bir hareket. sarı da verilir, kırmızı da. hakem takdiri. ama kasti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 elmander yanlışlıkla basmış gibi. ama yanlışlıkla basana kırmızı olmaz demek de saçma bir argüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kirmizilar dogru. elmanderin kasitli yaptigina inanmiyorum ben, iyi bir savunmayla fener macina cikar umarim. engine diyecek bisi yok zaten. 2-1 ondeyken gidip kafa atiyorsun. ayhanin son dakikada yaptigindan utandim. hakem berbatti. gostermedikleri ya da son dakika bize yaptigi eyyam gereksizdi. kazandigimiza sevinemedim resmen su kirmizilardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 beşiktaşın hakkı yendi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şu sivastaki grosicki gibi bi adamımız yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar