Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

ben de onu diyorum evet

şu istanbul ilk pahalı geliyor
eh öyle
500'e izmir'de çok mükemmel evler var mesela :D
ama burda da 2 arkadaş oldun mu gül gibi geçinebiliyosun
ben de yalnızım ama verdiğim kiranın çok azı çarpı 2'ye mükemmel evler var yani, bakalım ilerde nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

balon said:

Böyle olaylarla karşılaşmayacak kadar param var, zengin züppelerinin ve kaşarlarının arasına girmeyecek kadar sessiz sakin keşfedilmemiş diyarlarda oturuyorum. Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda. Etrafımda bol bol ibadethane var. Denize sıfıra yakın evim ve bol bol partiler düzenliyorum. Bana eşlik etmek ister misin ?

Yok, bizim de arkadaslarımız var.

Sana sordum mu uzun saçlı?
Sosyal ağlarda paylaş

sabah 5'te delinin arkadaşı çaldı yine kapıyı açtım. diafondan sohbet ettik naber napiyosun dedi. iyiyim dedim

11 gibi apartmanın engelli temizlikçisi geçen ay kolunu kırmış evde yatıyor oldugundan 1aydır temizlige onun kendi akrabalarıyla sevişmeyi çok seven annesi geliyor, yanında diğer engelli çocugunu getiriyor.Bugün temizlik esnasında anne benim kapıma düştü. "aaaaaheeeeey yandım aheeeey. BURAAAAAAAAAAAK s*timin oglu gel buraya" diye bağırdı. sanırım burak geldi anneyi kaldırırken anne benim kapıya asıldı, burakla beraber bir posta daha düştüler. o arada nasil becerdilerse kapıya asılı anahtarımı kök kısmından kırmışlar. ama çalışıyor ilginçtir.

Anneye bi şey oldu mu diye evden çıkmadım itiraf ediyorum zira anneleri biraz korkunç. Ama insanlıgımdan az utandım doğrudur

such a day in kaya apt.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Uzun saçta sana giren çıkan mı var olm niye uzun saçlı diyerek bi hakaret etme çabası var.Uzun saç neyin simgesi senin için ?

Bu aralar uzun saçlı diyerek hakaret ediyormuş havasına girmek mi başladı ne la bu.Saçın uzundur saçın kısadır bu kadar basit bir şey bu.

kesin senin de saçın uzun, pis herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

xae ama işte 500 liraya cihangirin böyle bi evinde oturuosun

ama anadolu yakasında çok daha nezih temiz evler bulabiliosun o fiyata

500 liraya cihangirde oturmak iyi gözüküyor tabi. ama şöyle bi apartmanda insan en fazla belgesel çekmek için 1-2 ay kalır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Caddebostanda 2+1 120 metrekareye 1200 bence gayet iyi yalnız hiçte burjuva falan degil direk uygunmuş. 1750ye bırakan tanıdıgım var kirada şuan memnun aile almış bi de kirada kalıyolar ama masrafsız sıfır gibi mekandı belki ondandır bılmıyorum. 2+1 125 falan o da aynı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle ev bulsam direk kaçıcam da yok. tek aradığım şey metroya yakın olması

osmanbey saçma pahalı, feriköy falan bu apartmandan kötü

şişli mecidiyeköyde 1 yıl kaldım kalmam daha

gayrettepe diye bi yer aslında yok. metrolarda placeholder diye durağı var sadece. inen geri biniyor 10 dakka sonra

levent,4 levent asıl saçma pahalı aslında

sanayi mahallesi...

ayazağa hem okulun yanında, hem okula çok uzak. yeşiltepeye ev bakmaya gitmiştim ben sene başında. geçirdigim en ağır tramvalardan biriydi

bundan sonrası tekirdağ zaten
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıl emniyetevlerde kaldım 4+1 160 m2 850 TL kira metroya 4 dk.

7 aydır çeliktepe de tek basıma kalıyorum. 2+1 500 TL cadde üzerinde, metroya yürümek 5 dk felan mis.

Suan buralarda 500 tl ye ev bulmak zor. tek cıkacaksan 600-650 TL arası normal bi yer bulabilirsin.
iki kisi icin ideal 800-900 Tl arası iyi yerler vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...