Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 riza_calimbay said: Gerçi ilk Xbox için düşündükleri isimleri gördükçe... neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 EA ile ozel işbirği yapsalar keşkede el ele batsalar, ne şahane olur <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 viktor çok naifsin arkada microsoft var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 batmasinlar,rekabet olmali,yoksa sony bildigini okur. nintendo'yu ev konsollarina katmiyorum.nintendo=handhelds.ea batsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bck said: viktor çok naifsin arkada microsoft var. MS son tuketici gozunde sıfırı tuketti artık, ya IBM gibi tamamen endustriyel pazara yonelicek ve enterpriselar için yazılım işine odaklanıcak yada batıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yeni xbox'la batmaz onlar amerikayı sömürüp oyun sektörünü batırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bir söylentiye göre temel olarak Win 8 olacakmış yeni x-box'ın içinde. Fail mı geliyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Viktor said: EA ile ozel işbirği yapsalar keşkede el ele batsalar, ne şahane olur <3Halka ve olaylara tercuman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 MS batsın ya. Sony'nin tekel olmasını kabul ederim yani. Adamlara karşı hep bi sempatim var. Aldıkları kararlara sinirlensem bile karşıma çıkan ilk Sony reklamında neşem yerine geliyor. Adamların sırf reklamları bile kalite kokuyo, o hepimizin bir zamanlar evine giren Sony ürünlerinin verdiği güven duygusunu veriyorlar bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bende de son zamanlarda sony'ye karşı inanılmaz bir antipati oluşmaya başladı. Adamların yaptığı her yeni ürünün çok başarısız olduğunu düşünüyorum ( vita, ps3'ün software'i, move ve samsung'dan daha kötü olup ama daha pahalı olan tv'leri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sony ilk gözağrım benim heralde. İlk aklımda kalan marka. 80'lerin sonu sanırım, ingiltere'den bir koli geldi. Annemin ingiliz arkadaşı yollamış bana hediye diye. Koli olunca ve bende küçük olunca deli heyecan bastı tabi. Açtık koliyi içinden başka bir koli çıktı. Onuda açtık başka koli çıktı, sonra başka koli, başka koli derken içinden kırmızı Sony Walkman kaset çalar ve klasik müzik kaseti çıktı. Yanımdan ayırmadım onu uzun zaman. Böyle böyle aklıma kazındı Sony. O gün bugündür severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Flassh said: riza_calimbay said: Gerçi ilk Xbox için düşündükleri isimleri gördükçe... neymiş?Bi tanesi GameWorld, diğerleri de ondan saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Isim kesinlesmis artik gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Infinity engine oyunlarının yüklü olduğu hard disk partisyonlarını benzinle yaktım ağlıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yeni başlık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Infinity ismi yalanmış. O resmi yapan herif reddite yazmış. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1e2s0u/discovered_that_everyone_thinks_a_fake_xbox/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 isim degil yalan olan, logo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sahte filan ama güzel logo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 E artık açıklasalar da rahat etsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://www.robleydesign.com/misc/MI3-Kazification.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 geliyor bu akşam hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Evet canlı yayın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://www.gametrailers.com/netstorage/xboxcountdown/live.html GT live stream 1 saate başlıyacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 su an baslamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 20:00 tr saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar