=)) Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.kure.tv/webtv/803-haber/susam-sokagi-bildiniz-gibi-degilmis/9595-Bolum/104238/ bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor bilemedim.buyrun izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sihirli annem'in kafasına sex yazan adamın ben .... hayvan herifler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahaahah susam sokağı izleyip simit sarayına mahkum olmak ahaha. saçmalamada sınır yok, beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ben yıllarca susam sokağı izledim hayatım da 2 kez simit sarayına gittim o nolcak? büdü ben de pek işe yaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bende animasyonlarimda gotta gas'em all yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 adam şizofren. diplomalı şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Aklımı SEX ile bozmuş bir adamın salak programı ve onu yayınlamaya karar veren aciz televizyon kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 doğduğu günden beri abaza herhalde adam. her tarafta sex yazısı görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Abi adam haklı. Masalları da Erkan Can anlatıyor işte. http://www.youtube.com/watch?v=I6ULf61dvTc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 doğduğundan beri bir saniye dejenere çizgi film izlememiş hüseyin üzmez, mustafa islamoğlu niye çocuk tacizinden suçlu peki? sübliminal ilahi kasetleri var araştırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Abi adam sex derken sessiz söylüyor, vurgusuz söylüyor dikkat ettiniz mi? Sex diyemiyor adam daha hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 nası zorlamış ya milletin kafasına sex yazacam diye. sex bide gavur ağzından. ulan siz her şeyin içine, herkesin avuçlarına gizli allah yazınca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Olm adam hasta tamam da nasi bir goz gormus lan sihirli annemin sacinda sex yazisi yok yani teknik olarak da baya zor bisey ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 AHAHHAAHAH allah belanı versin.utanmadan 8 senedir araştırıomuş bende videoyu açmadan böyle elemanın biri geyik yapıyor sandım.bildiğin gazeteci falanmış ALLAH DİYEN KADIN SAÇI gibi seks falan nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ya gerçek değildir bu, biri zaytung kafasıyla çekip göndermiş bu adamlar da ciddiye almıştır. Sihirli annemin saçında sex yazması falan çok uçuk şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 South Park'taki broadway olayı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 la bak 3-5 yaş daha küçük olsaydım sabah akşam seks yapıyor olcaktım ya :( anca simit sarayı bize zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kendine minik bir dünya kurmuş içinde saçında sex yazan sihirli anneler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi seks yazsa yine kabul edicem de, sex nedir 3. sınıf antalya apaçisi gibi lan. iğreniyorum sex yazanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 lan nasıl hastalıklı bir zihin bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 adamın varlığı tezini destekliyor yalnız; seks zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 E yuh hani... Kanaldan biri de çıkıp, "8 senedir adam nereye baksa sex görmüş, hayrına şunu zürafaya götürek." dememiş... NE pis insan bunlar abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Susam sokağı beni simir sarayına mahkum ettiyse, varsın çocuklarım sekse mahkum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar