Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 git memleketine yağmur sonrası çık çayırda topla sonra sobanın üstüne kızart ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 karadenizde var bildigim kadariyla bi kac koy ama iste uzak kim gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nabıyosunuz lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Batı Karadenizin biraz iç kesimlerinde baya var o köylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu arada söylemeden edemicem, eroin kokain meth fln kullanmayın tabii, zararı çok bağımlılık da yapıyo nalet şeyler. ama alkol alan bi adamın esrar denemesinde bi sıkıntı görmüyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi ben saksıda yapıyorum çok iyi çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 saksıda mantar yapamazsın, başka şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 küçük bi saksım vardı benim de eskiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 demediklerim dediklerimin garantisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Beyler siz baya seymissiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tyrannus said: oha noluyor Tyrannus said: nvm 2011 en iyi post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işkembe çorbası içmem diyorumda bi gün içip çok sevecem biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sakatat yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ufakken sigara içmem diyordum. mümkün değil diyordum. 7-8 yıl falan olmuş başlayalı. o gün bugündür hiç bir şeye asla yapmam dememe kararı aldım. kasfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 içinde gaylik barındırmayan herşeye varım ya sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ablam 15 ben 13 yaşındayken öldüresiye dövmüştüm ablamı sigara içerken yakaladım diye.komşular zor almıştı elimden hakikaten.4 senedir falanda bende içiyorum.hiç bir şeye asla yapmam demek istemiyorum bu yüzden ,ama bir kere deneyipte bir daha asla dediğim bir şey var o da weed.yok abi böyle kafa benden uzak olsun biz alkolü bile muhabbet edip keyif almak için içiyoruz kafa olup yıkılıp triplere girmek için değil.benden ırak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 star wars izlemek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hicbiseyi asla yapmam demem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Asla sigara içen biriyle evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 asla şemsipaşapasajında sesimi büzüştürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 alkol, uyuşturucu, adam öldürmek, ekstriiğm spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Liebe said: ablam 15 ben 13 yaşındayken öldüresiye dövmüştüm ablamı sigara içerken yakaladım diye.komşular zor almıştı elimden hakikaten.4 senedir falanda bende içiyorum.hiç bir şeye asla yapmam demek istemiyorum bu yüzden ,ama bir kere deneyipte bir daha asla dediğim bir şey var o da weed.yok abi böyle kafa benden uzak olsun biz alkolü bile muhabbet edip keyif almak için içiyoruz kafa olup yıkılıp triplere girmek için değil.benden ırak olsun.. otu bu kadar yanlış anlamış birini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar