Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tek yarı belki oynıcakmış sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Solda Ayhan'ı oynatmak direk "Quaresma'dan çok korktum" anlamına gelir, Terim'den beklemem böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 solda ayhanı oynatmak "bugün fark yemeye geldik" anlamına gelir.baltayla iyi ikili olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Gs rahat alır macı,q7 büyük maçlarda kendıne oynuyor,bu halıyle bjk kazanamaz.2-5 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 YOK YOK 2-10 OLUR MELO 8 TANE ATAR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aktiftablet said: Solda Ayhan'ı oynatmak direk "Quaresma'dan çok korktum" anlamına gelir, Terim'den beklemem böyle bişey. ayhan göbekte engin solda oynar tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yarın eski açıkta olacağım bende, bakalım ne yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kapalı üst akar... yarın taraftarı herkes izlesin agalar.. inanılmaz bağrıcaz ve görülmedik destek sunucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yat uyu önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben de yeni açıktayım kapalıya alamadık kedi kesicez inşallah akşam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hakemin konusulmadıgı bi mac olsun. LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 EVİ ARABAYI SATIP BEŞİKTAŞ'A BASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 patilerin evinden arabasından ne istiyorsun dark, insanlar fakirleşirse hoşuna mı gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 beşiktaşa doğru yola çıkıyorum , rakı balık yapıcaz, malum akşam soğuk olacak alkol ile takviye lazım, kapalı alt k harfinin altındayım, 65. dakika da soyunmayan, maç sonuna kadar soyunuk kalmayan , fenerli olsun :) 65 den sonra herkez bağıracak , ısınmak için, susmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 off be ozendim valla. derbi izlemeyeli baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu arada ne kadar doğrudur bilmem , köyiçine gidince anlaşılır durum, 20-30 tane gslı, beşiktaşlılar içinde izleyecekmiş, bu federasyonun kararı protesto için, beşiktaşlılarla beraber stada geleceklermiş, doğrumudur bilmem gidince görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Gazetede UA fenerbahçeliler gibi içeri giricek yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 beklerim.uA pek hoşnut değil yasaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kimse hosnut degil ki sacmalık resmen. Birlikte girerlerse iyi olur, ama aynısını FB ile de yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aynı yerden girerlerse çok komik olur ha, bütün deplasman takımları oradan o şekil girer artık asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dartanian said: Gazetede UA fenerbahçeliler gibi içeri giricek yazıyo. bana bi ulaş mesaj kutun dolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 beşiktaş yargılar bugün 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 KATAGOGOGOG geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben hiç umutlu değilim ya içimde korku var sanki yenilcez diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar