Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok düzgün istanbul türkçe'si konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 O ARABAYNAN GETMEZ O GETMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 biraz orjinal Samsun şivesi var daa, eelli, belli kayıp gidiyor arada özellikle sinirlenince. üstüne Trakya sosu kattım aga, beya falan kullanıyorum. Ankara şivesini kullananları dinlerken tiksiniyorum la bebe siz nasıl insanlarsınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 la bebe diyenin ağzına tekme atarım az gel az git var biraz ama samsunda 7yıl yaşamış olmamdan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sen gelme lan ayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ankarada doğu büyüyen biri olarak her ne kadar ailem gayet düzgün türkçe kullansada, "la bebe", "la", "harbi mi laa?" , "anaaağ" gibi kelimeler ister istemez arada kullanılıyor =) bunun dışında "napak ağaca mı çıkak?!" diye lisede öğrendiğim bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bumuydu sivas videosu ahahahaha 5.saniyeye dikkat:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Çok fazla "ya" diyorum hızlı hızlı konuşup, bir şeyler anlatmaya çalışırken. Bir de bu aralar önüme gelene "hey" deme alışkanlığı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 eskişehirden hacım kaldı babama bile hacım diyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 pişikler gibi birbirlerinin ağzını yeğirler. filmdeki öpüşme sahnesine azeri annenin yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 la bebe la olm layn layt aouewa ( yozgatlılar bilir) eyo ( yozgat) mazot iyiymiş direk aldım bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kız arkadaşıma gerizekalı lafını dolaştırmışım. hadi bana alıştı herkes de o söyleyince millet kırılıyormuş küsüyormuş durmadan açıklama yapmak zorunda kalıyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hayatımın yarısı tekirdağ'da geçti ilk kez mazot'un çirkin kız olduğunu duydum. mazot içki ve sigara için kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 vaniLLe said: ben bazen istemsizce AAAHZOO diyorum. lol ananemlerden çok aşinayım şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bet - çirkin kızan - arkadaş/çocuk manasında trakya şivesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bet trakya şivesinin şeysi miymiş? ben özentiler bad'i bet diye okuyor sanıyordum. gerçi onlar da öyle olduğunu sanıyorlardır muhtemelen asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bet trakya değil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 angaralıyım ben la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 2 senedir izmirin odemis ilcesindeyim bende. Patatese direk kumpir deniyor abi burda. Ha bide yaaa var hayir anlaminda kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 -ahmet geldi mi? -ya a (hayır) şeklinde ege, akdeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Wispy said: ben değil de babam son senelerde değişik konuşmaya başladı. Köy pazarlarında falan çok haşır neşir olduğu için herhalde. Belkit Belkin Bundan sebep (???) Bir de büyük ünlü uyumuna bayağı isyankar konuşuyor zaman zaman. Yapıceksin, sataceksin falan. Doğma büyüme istanbullu, eskiden öznesiz cümle falan kullanınca azarlardı neden bahsettiğin anlaşılmıyor diye. Şimdi bir şey söylüyor özne, nesne, yüklemden en az 1 bazen 2'si eksik Tuhaf geliyor bunca seneden sonra ama 60 yaşında normal herhalde böyle şeyler artık. Hehe senin peder taşşağa vurmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 "ellam" Hatta ellaaağğm şeklinde söyleyince daha hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Davşan Neyden Nöğrün ooyn Ermanının eniği var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 'ya yağlı yedin dilin gayayi ya da mermiden hızli gaçaysın' trabzonda atarlanıldığında söylenen bir deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 "napıp durun" vardı bir ara pelesenk olan. ege bölgesinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar