Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o zaman 4 pack girişelim yine reva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahah olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tomkat said: bunu hatirlayan var mi gotum ata ata oynardim Giger reis. spompas said: bu oyunlar ne kadar populerdi bilmiyorum ama sokaga cıkamayan ben ve komsu cocuklarıyla saatlerimizi verdik. http://2.bp.blogspot.com/_Qa4I2f6G31I/S7FNIMSK5hI/AAAAAAAAAhk/yIzvNOfLsAI/s1600/Jazz+Jackrabbit+2.jpg http://galeri5.uludagsozluk.com/2/jazz-jackrabbit-2_34070.jpg Of, Sugar Rush bonusuyla ne koştuk şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 jazz jackrabbit az bilinen değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 team 17 - super frog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 synthesizer said: eh be abi neyse Fragile Allegiance çooook başarılı bi master of orion clone clone mu ? kendimize gelelim :) baslı basına turunu yaratıp tanumlayan super super bir oyundu, yurdum bilgisayar odasında en buyuk mapde 8 kisi baslardık, ilk nexus cıkaran teror estirirdi falan falan oynun sonunda doom starlar dolasırdı ortalıkta, efsaneydi ... bu arada 2000- ye Elvira ve pizza tycoon u ekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 zipzip said: uçak simulasyonu vardı bi tane.adını hatırlayamadım bi türlü.amaçsızca onu oynardım.kalk, flare at, boşa füze at. retalitor demeye gelmiştim ki 2 sene oynadıktan sonra indirmeyi çözebilmiştik eheah sidewinder vardı, o olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 2si de değil ya da ben hatırlayamıyorum.ama görsem hatırlarım ya baya bi zaman öldürmüştüm başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Supaplex ve muhteşem custom map yapma sistemiyle 4D Stunts Driving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sanitarium, her basliga utanmadan yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sanitarium'u unutanı dövüyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sabo terlikle kızartıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şöyle bişide vardı kuzende oynardım bacak kadarken http://www.youtube.com/watch?v=Ez1BKlQpG94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 en hızlı uninstall ettiğim oyun olmuştur sanırım o oscar. 5 dakika dayanabilmiştim oynamaya, bu videoya da ancak o kadar dayanbildim. ki zamanında çok aptal oyunları oynamışımdır hiç üşenmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: sabo terlikle kızartıyoruz oynamayanı nabıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oynamayanı kızgın suya batırıp batırıp çıkartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Xenocide said: Lyvanna_Dolores said: sabo terlikle kızartıyoruz oynamayanı nabıyonuz? http://i.imgur.com/fhFRO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bir de war games vardı. iyi 3d rts idi. ama bulamadım nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende gecen gün baktım ona buraya koymak için ama aynen bulamadım hiç ss falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 film o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 The_Delucian said: clone mu ? kendimize gelelim :) baslı basına turunu yaratıp tanumlayan super super bir oyundu, yurdum bilgisayar odasında en buyuk mapde 8 kisi baslardık, ilk nexus cıkaran teror estirirdi falan falan oynun sonunda doom starlar dolasırdı ortalıkta, efsaneydi ... bu arada 2000- ye Elvira ve pizza tycoon u ekliyorum ...e clone gayet. tür ve içerik olarak MoO nun aynısı yani. bu kötü olmasını gerektirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 "roket adam" said: Supaplex ve muhteşem custom map yapma sistemiyle 4D Stunts Driving supaplex! hayatımda oynadığım ilk oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 synthesizer said: The_Delucian said: clone mu ? kendimize gelelim :) baslı basına turunu yaratıp tanumlayan super super bir oyundu, yurdum bilgisayar odasında en buyuk mapde 8 kisi baslardık, ilk nexus cıkaran teror estirirdi falan falan oynun sonunda doom starlar dolasırdı ortalıkta, efsaneydi ... bu arada 2000- ye Elvira ve pizza tycoon u ekliyorum ...e clone gayet. tür ve içerik olarak MoO nun aynısı yani. bu kötü olmasını gerektirmez. aga biri realtime strateji diger turn based, bu age of empires a Civilisation clone u demek gibi birsey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 The_Delucian said: team 17 - super frog bi şu, bide zool küçükken en çok oynadığım oyunlardı ya :) zaten team 17'nin super frog dışında da hayvan gibi oyunları var. amiga'nın kralıydı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar