Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Steam'de kredi kartı bilgileri varsa, nereden silebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Adamlar siteyi kırıp birde database de ne var ne yok yürütmüşler maşallah. Ben sanal kart ve paypal kullanıyordum zaten ama diğer arkadaşlar dikkat etsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kart bilgileri gittiyse gitti zaten, şimdi silmenin esprisi yok. ama aes256 ile kodlu olduğu için mantıklı bir sürede kırılamaz demişler. biraz baktım da öyle gibi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Abi imkanı yok aes256'nın kırılmasının, 128 bile kırılamıyor yani. süper bilgisayarlarla 30 sene falan sürüyormuş kırmak, öyle bir ölçümü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mesela 8945614087456408574894 milyar ihtimali denerken şansına 3.de tutturmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu arada aes256 da olsa kredi kartı bilgilerini kırmak imkansız değil neden; çünkü misal visa belli ülkenin belli bankasının belli şubesine aynı ilk 8 numarayı veriyor. bazı bankaların şubelerine ilk 11 rakamı aynı veriyor. gavurların bazı bankaları da bizdeki gibi her köşe başında mevcut değil adamların elinde adres bilgileri mevcutsa elinde gayet yeterli parametre oluşuyor algoritmayı çözmek için, 30 yılı epey kısaltır yani hhehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Abi sonuçta numara dediğin, adres dediğin hepsi aes256 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kredi kartı ile oyun alıyorum, ve maalesef kayıtlı steam'de ama foruma falan girmedim steam'in forumu olduğunu bile bilmiyordum, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 önlemini al da, olay forum ya da site değil genel bi database'e sızma meselesi. emin olmamakla birlikte cc bilgileri de gitmiş olabilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Forum geri gelmiş. Düzeltmişler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Steam siz istemeseniz de kredi kartı bilginizi saklıyor. Geçen sene benim kartımdan durduk yere 600 lira çekilmişti yurtdışı kaynaklı bi site adıyla. Meğersem steam hesabım hacklenmiş, sebebi de korsan oyun oynamak isteyen kuzenimin fake steam mi ne öyle bişey kurmaya çalışması. Bi sürü mail trafiği, bankayla görüşme vs den sonra şifresiz işlem yaptıkları için paramı iade etmişti iş bankası, tabi 3 ay sonra falan. Yani borcu ödetmişlerdi ilk başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gitseler apple'ı hackleseler ya, proleterin dostu steam'e yapılacak iş mi bu. 2,5$'a oyun alan adamın hesabında ne olur zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sam said: gitseler apple'ı hackleseler ya, proleterin dostu steam'e yapılacak iş mi bu. 2,5$'a oyun alan adamın hesabında ne olur zaten. :/ tekrar düşün derim: http://www.steamcalculator.com/id/Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bonecin kredi kartının limit yana yatmış sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bone bizim günahlarımız için satın alıyor, gaming mesihi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Yalnız steam şu bilgileri publicle paylaşıyorsa çok yanlış. Bilmiyorum gizleme seçeneği var mı ama millete ne benim oyunumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gizleme seçeneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 public paylasilmiyor, pubic accountlarda hangi oyunlara sahip oldugu gorulebiliyor, dolayisiyla burasi da hangi oyunlara sahip olduguna gore yanlarini fiyatlarini yazip topluyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gabe newell kullanıcılardan özür dilemek amacıyla dota 2 ve portal 2 hediye edileceğini söylemiş diye dedikodular dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 5. sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ulan 3 kere şifremi girdim yanlış diyor, dedim "aha sıçtık" sonra hatırladım ki çıkan haberden sonra ana steam şifremi de değiştirmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 mascio said: gabe newell kullanıcılardan özür dilemek amacıyla dota 2 ve portal 2 hediye edileceğini söylemiş diye dedikodular dönüyor ikisini de oynamam, bana hediye çeki versinler ben seçecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 playstation 1-1.5 ay falan insanlar online oyun oynayamadığı için vermişti hediye. steam'de ise bırakın online oyunu, single'da veya hatta oyun almada bile sorun yoktu sadece forumlar patladı. bunun için oyun vermelerine şaşırdım. keşke portal 3 verseler 3 sene sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 e afedersiniz, b.ku çıktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 aa yazmışınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar