Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 gece 2:30 olmuş yine ismail e dellendim. İlk iki gol tamamen ismailin hatası 2 adam kaçırdı 2 gol oldu. Benim Anlmadığım eğer ibrahim bir salaklık yapmasaydı halen bu takımda forma yüzü göremeyecek bir adam nasıl oluyorda bu yeteneksizliğine rağmen alternatifsiz sahada duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 çünkü bozuk saat misali kırk yılın başı bir iyi şey yapınca yere göğe sığdırılamıyor. bu forumda kendisini milli takım as beki görmek isteyenler, sabri'yle eşit ya da daha iyi olduğunu iddia edenler, gayet iyi bek olduğunu söyleyenler gırlaydı, maça sinirleri geçsin yine aynen iddia edecekler. "tek eksiği pozisyon bilgisi" diyecekler. taraftar da aynı, yönetim de aynı, adamın 2 hareketine kanıyorlar, gerçekteki halini göremiyorlar. bugüne kadar karşısına işini bilen hangi kanat oyuncusu çıktıysa hepsine koridor verdi ismail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 forumun rıdvan dilmen'ide rewendor oldu sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Rewendor said: çünkü bozuk saat misali kırk yılın başı bir iyi şey yapınca yere göğe sığdırılamıyor. bu forumda kendisini milli takım as beki görmek isteyenler, sabri'yle eşit ya da daha iyi olduğunu iddia edenler, gayet iyi bek olduğunu söyleyenler gırlaydı, maça sinirleri geçsin yine aynen iddia edecekler. "tek eksiği pozisyon bilgisi" diyecekler. taraftar da aynı, yönetim de aynı, adamın 2 hareketine kanıyorlar, gerçekteki halini göremiyorlar. bugüne kadar karşısına işini bilen hangi kanat oyuncusu çıktıysa hepsine koridor verdi ismail. rewe hangi kanat oyuncularıymış onlar say bi zahmet, bütün maçları izledim her sene olduğu gibi öyle bir adam göremedim, bizim sol kanadı koridora hangi maçlarda çevirmişler.Yine atıp tutuyosun gibi geldi.Söylediğinede inanıyosun üzülüyoruz, ismailin şaklaban sabriyle kıyaslanması yasaklanmalı.Ligin asist kralı iso.Ek olarak sabrinin üzerinede gidemiyoruz artık orta saha falan oynuyo adam sdf, bir de sizin terim var ki td liğin yüz karası, sırf zabriyi orta sahaya koyup gs nin pas trafiğini yok ettiği için kovulması gerekir.Son olarak Sen mi iddaa etmiştin sabri, gökhan gönülden daha iyi, onu kesti milli takımda oynamalı falan diye? umarım sen diilsindir.Sabri denilen adam futbolculuğun yüz karası bir adam, aşırı kötü Hani vizyonu olan zaten sabriyi kadroya alamaz, çünkü hiçbirşey bekleyemezsin bu adamdan.Sabrinin yaptığı işi stoper adam rahatlıkla yapar; sadece savunur sağ beki , mal mal hareketlerle ileri gider hiçbişey yapmadan geri döndüğü an gs taraftarı sabriyi unutur zaten, aradıkları yeni sağ bek bulunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 yani moral denilen şey bi takıma nasıl maç kazandırıyor nasıl kaybettiriyor dün oturduk izledik 10dk daha uzasa maç 6 olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ernst eski ersnt diil, aurelio kaçak dövüşüyor, arada veli hırpalanıyor.ofansa gidiyoruz 3kişi q7 ,simao almeida veya pektemekten biri.İleri 6-7 kişiyle gittiğimizi nadir gördüm beşiktaşın.Orta sahadakilerin hepsi elinden geleni yapıyor fakat yeterli olmadığı açık.Yoğun tempo genç oyunculara göre sorun olmaz pekte yaşlı oyuncularda fark çok bariz.Ernst in bir pozisyonda geri dönüşü vardı üzüldüm onun adına o bitik koşuyu görünce, aynısını kiev maçında da görmüştüm.Enazından şöyle maçlarda necip oynasın.O da geçen seneki performansını aratıyo ama öyle kötüde diil vasat gidiyo şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 adam hata yapmaya dursun, hemen geçen seneki performansıyla aşağı alın, İsmail'den daha iyi bir alternatif varda ülkede biz mi kaçırdık? Zıplama özürlüsü kaçak oynayan Hakan Balta daha çok mu iş yapıyor? Hakan Balta'nın kaçırdığı adamı kimse kaçırıyor bu ülkede? Başka da yerli sol bek yok zaten, Özgür Çek diyeceksiniz şimdi ki o da aynı İsmail gibi hücumcu olupta beke kaydırılan bir adam, çok defansif hata yapıyor. İsmail defans oyuncusu olmadığı halde bugüne kadar çok iyi işler yaptı. Sanki dün Beşiktaş'ta herkes çok iyiydi de bir İsmail hata yaptı diye yenildik. Bir kere Quaresma'nın arkasında oynayan adam maç boyunca atak yemek zorunda, Fener maçında Hilbert geride tekti ama Almanlığı sayesinde tek başına siper etti kendini, İsmail'de hem o güç yoktu hemde mental olarak tüm takım gibi yorgundu. Hani REW cidden üstte yazdığı ile Gökmen Özdenak'lık yapmış adsfds Futbolcuyu aşağılamak için kötü performans göstermesini beklemiş. Adamın sezon başından beri ilk kötü performansı, hemen beş para etmez adam, balon denmeye başlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 DoubleW said: rewe hangi kanat oyuncularıymış onlar say bi zahmet, bütün maçları izledim her sene olduğu gibi öyle bir adam göremedim, bizim sol kanadı koridora hangi maçlarda çevirmişler.Yine atıp tutuyosun gibi geldi.Söylediğinede inanıyosun üzülüyoruz, ismailin şaklaban sabriyle kıyaslanması yasaklanmalı.Ligin asist kralı iso.Ek olarak sabrinin üzerinede gidemiyoruz artık orta saha falan oynuyo adam sdf, bir de sizin terim var ki td liğin yüz karası, sırf zabriyi orta sahaya koyup gs nin pas trafiğini yok ettiği için kovulması gerekir.Son olarak Sen mi iddaa etmiştin sabri, gökhan gönülden daha iyi, onu kesti milli takımda oynamalı falan diye? umarım sen diilsindir.Sabri denilen adam futbolculuğun yüz karası bir adam, aşırı kötü Hani vizyonu olan zaten sabriyi kadroya alamaz, çünkü hiçbirşey bekleyemezsin bu adamdan.Sabrinin yaptığı işi stoper adam rahatlıkla yapar; sadece savunur sağ beki , mal mal hareketlerle ileri gider hiçbişey yapmadan geri döndüğü an gs taraftarı sabriyi unutur zaten, aradıkları yeni sağ bek bulunmuştur. Random bir zenci kanat forveti yetiyor. G.Gönülden iyi dememiştim dalga geçmek için kesti demiştim. Bir de milli takımın as beki Sabri, Gönül'ün o kadar oynadğını göremedik demiştim. (Sabri'nin yarısı kadar milli maçı var, onların da yarısı hazırlık zaten) Ha bir de o laf ettiğin Sabri kadar iyi Toraman hariç bir tane bile yerliniz yok beşiktaş olarak, o yüzden çok zorlama istersen. Toraman da olsun o kadar. Bi de belki Egemen, bayağı iyi gidiyor şimdilik de istikrarını görmek lazım. Gerisini at çöpe. Egemeni Toramanı çıkar, kalan tüm yerlilerini üstüste topla yine Sabri etmiyor, kasma o yüzden :) Şimdi Cenk falan diyeceksin de Cenk'i bu kadar abartan da bir tek bu forumdaki BJK tayfası var, "ortalama üstü gelecek vaadeden kaleci" olarak bakılıyor genelde kendisine. En nihayetinde Köybaşı dediğin İbrahim Üzülmez kavga etmese forma yüzü görmeyecek, Cenk dediğin 40 yaşındaki Rüştü sakatlanmasa onu kesemeyecek, Necip dediğin tamamen tükenmiş Aurelio'dan forma alamayan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 DarKRideR said: Hani REW cidden üstte yazdığı ile Gökmen Özdenak'lık yapmış adsfds Futbolcuyu aşağılamak için kötü performans göstermesini beklemiş. Adamın sezon başından beri ilk kötü performansı, hemen beş para etmez adam, balon denmeye başlanıyor. Abicim adamın performansından bağımsız olarak söylüyorum ben bunu. İyi oynarken de iyi adam değil diyordum. Bek istiyorsan Balta bu sene iyi, hadi onu geçtim kayseride bir Hasan Ali var, adam çok temiz tutuyor, 1 senedir istikrarlı oynuyor, ileri de çıkıyor geriyi de tutuyor farkındaysan. Sezon başı 3 büyükler sulandı, alamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ya o değilde tamam İsmail'in savunma zaaflarını Quaresma'ya yıktınız iyi güzel de hücumdaki katkısında da Quaresma'nın payı yok mu? Önünde Quaresma ile oynayınca rakip oyuncular Quaresma'yı savunan adama yardım getirmek zorunda kalıyor ayrıca hücumların çoğunun Quaresma'nın kanadından oynanması doğal olarak rakip kanat oyuncularını da yoruyor olmalı... Yani Quaresma belki savunmaya çok katkı vermiyor olabilir ama zaten hücum gücüyle kanadı yeteri kadar yıpratıyor, İsmail bence de baya zayıf, ilk geldiğinde gelecek vaat ediyordu ama çok şişirildi, çok da üzerine koyamadı oynadığı futbolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 DarKRideR said: Sanki dün Beşiktaş'ta herkes çok iyiydi de bir İsmail hata yaptı diye yenildik. Dün takım gerektiği kadar oynadı 2 gol attı sonra üstüne yatıp tatile çıkacaktı ki ismail 2 adam kaçırdı takım 2 gol yedi. Dolayısıyla evet herkes iyiydi ismail yüzünden yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oyuncuları eleştirmeye gerek yok. ismail'in bugüne kadar ortaya koydugu futbol belli,kapasitesi belli. cenk genç daha yeni pişen bir kaleci. egemn şanssızdı Q7 hep aynı tas aynı hamam. BJK'nin asıl ilgimi çeken yetolougu,belli bir taktik,strateji ile değil de,random futbol oynamaları. aslında random değil,topu kanatlara taşıyın,Q7,simao bişiler yapar,yapmassada yapana kadar tekrar deneyin tarzı oynuyor beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tam pes futbolu oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 o olay da bir garip zaten. beşiktaşta quaresma var, "ayağında top tutuyo, çok çalım zorluyo hız kesiyo" diye eleştiriliyor. gsde quaresma gibi adam yok "kilit açacak adam geçecek top taşıyacak oyuncu yok" diye eleştiriliyor. olsa bir dert olmasa ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 EricCantona said: Yani Quaresma belki savunmaya çok katkı vermiyor olabilir ama zaten hücum gücüyle kanadı yeteri kadar yıpratıyor, İsmail bence de baya zayıf, ilk geldiğinde gelecek vaat ediyordu ama çok şişirildi, çok da üzerine koyamadı oynadığı futbolun. Quaresma seçtiği maçlar dışında hiçbir şekilde savunmaya yardım etmiyor. Bu da bekteki oyuncunun iki kişiye, hatta ortadan destek geliyorsa bazen 3 kişiye tek başına savunma yapmasına yol açıyor. Bakın en güzel örnek Fenerbahçe maçı, Quaresma ne zaman sağ kanada geçse Ziegler hücuma katıldı ve Caner'le birlikte koridor ettiler orayı, O maçta Hilbert insan üstü bir performans göstermese Caner'in de Ziegler'in birer golü vardı. Ki Caner'in direkten dönen topu ve ardından gol vs. herkes gördü. Şimdi hal böyle olunca savunma zaafları fazla olan bir İsmail'i sen arkada tek bırakırsan orası koridor olur. Mesela formda bir Egemen sola kayıp İsmail'in hatalarını telafi edebiliyor ve ismail kafası rahat hücuma çıkabiliyordu. O zamna hücumda da etkili bir adam oluyordu fakat dün o da yoktu. Takım olarak kötüydü Beşiktaş bunu kabul etmek gerek. Hani 2 gol + Simao'nun çektiği şut dışında hiçbir atağımız yok. Beşiktaş iyi de oynamadı, oynamaya da çalışmadı. Bireysel yetenekler ve kalitesiyle 2-0 yaptı maçı sadece, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tamam beyler sakin olun devre arasında önce guti sonra fernandes sonra q7 göndercez sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 İlk yarı yine o kadar kötü değildik. İkinci yarı bambaşka bi takım çıktı sahaya. Hiçbişey yapmadık ikinci yarı. Pektemek o golü atsa, ya da Egemen karşı karşıoya kaldığında ofside vermese hakem (bu arada bariz ofside değil, ama önemi yok), 3, 4 yapsak bile yine kurtuluşumuz yoktu. Adamlar 5 atar yine kazanabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Allah Q7 ve çetesi + Demirörene zeval vermesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Llama said: tamam beyler sakin olun devre arasında önce guti sonra fernandes sonra q7 göndercez sıkıntı yok Guti ülkesine dönmüş zaten, avukatlarımla görüşün falan diye haber yollamış diye haber vardı gazetede bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ya ne yaygara yapmişsiniz bilmem kaç sayfa. Bırakın şu kötü oynadı bu iyi oynadıyı. Olanı ben size söyleyim. Biz gol kaçırıp durduk. Üstüne de Cenk gol kurtardı. Sonra biz yine kaçırıp durduk. Biz atamadıkça moralimiz bozuldu, gençlerbirliğinin ise morali arttı. Sonra gençler gol attı daha da morallendi, bizimde moralimiz daha da bozuldu. Sonra bir daha attılar biz yıkıldık, adamlarda adeta Milan oldu. Dk60'dan sonra adamlar kendilerini topla ayak arasına attılar, top kendilerine gelincede sanırsın hepsi oldu bi Kaka. Dün dk60 dan sonra adamlar kim olsa yenecekti, biz izlerken hepimiz farkettik yani. Şimdi Erstn böyle Q7 böyle demenin anlamı yok. Futbolu bu yüzden sevmiyormuyuz zaten heran herşey olabilir ve dün olmayacak şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Rewendor said: Llama said: tamam beyler sakin olun devre arasında önce guti sonra fernandes sonra q7 göndercez sıkıntı yok Guti ülkesine dönmüş zaten, avukatlarımla görüşün falan diye haber yollamış diye haber vardı gazetede bugün? evet anlaşma yapılmış hatta ligtv de bile haber geçti gelmciekmiş geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dun yazamadiydim. ZAAaaAaaAaAAAaAAAaAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 selff zZAAAaaAAAA ile başlayalım.. ilk yarıdaki oynanan futbola ve skora bakınca macin 3-1 fln bitcegi gibi bi göruntu vardi.. hani adamlarda iyi oynuyordu,gol pozisyonuna giriyordu..Cenk iyiydi ilk yari,egemen her zmanki egemen,ismail ortalamanin üzernde ernst normal mehmet ayni mehmetti.. lakin 2.yariya cıkarken ne cektilerse bireysel hatalardan yedgmz gollerle kendimz verdık maci.. bunca sayfayi okumadm ama geldgnden beri hatasiz oynayan Egemen'e laf söylenmstr kesin 1 hata yapti diye.. İlk yanlsnda kafasi vurulmustur adamin.. Beşiktas elbet mac kaybeder,ama böyle daha bir keyif kacirici oluyor.. neyse piliyıf var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Üşendiğim için önceki yorumları okumadım kimse alınmasın darılmasın. Maçın ilk yarısını izliyemedim ancak 2. yarıdaki futbol gerçekten çok vasattı Beşiktaş adına,hatta yanımdaki kızla ilgilenmek yerine bir ara maça yoğunlaştım. Herneyse Egemen'in tek hatası vardı şu maçta bize pahalıya patladı veya patlamadı önemli değil hiç eleştirmeye gerek yok her futbolcunun yapabiliceği bir hata. Şu durumda eleştirilicek tek kişi bence antrenördür. Zaten takımın başına getirilmeden öncede ki istikrarsızlığıda adamın başarısının ne tür bir seviyede olucağının göstergesi gibiydi. Portekizlilerle güzel bir uyum sağlayıp bu durumu kapatabiliceğini düşündü büyük ihtimalle yöneticiler,bir de o dönemde acele bir hamle yapmak zorundaydılar e haliyle bu adam en uygun seçenekti. Her zamanki gibi yine yönetimin planları tutmadı ve çok yetersiz bir adam olduğu açık olan Carvahal oyuncularının maç temposundan dolayı yorulabiliceklerinin farkında olmamasıydı. Aslında 2. bir senaryoda var portekizli oyuncular haricindeki oyunculara güvenmiyor olmasıda bunun nedeni olabilir. Herneyse uzun lafın kısası bu adamı getirdiler adam sorunlu olan Guti ile anlaşamadı yollar ayrıldı,gidişat gösteriyor ki mükemmel bir tempo yakalamış olan Fernandes'i de bitirmek üzere, sırada Q7 var çünkü 3 günde bir adamı maça çıkarıyor. Sonrasında zaten Simao ve Almeida'da gider. Bizde Beşiktaş taraftarı olarak yeniden Nobre,Serdar Özkan,Gökhan Zan gibi adamlara geri döneriz. Şenol Güneş gibi bir antrenörümüz olması ve yönetimimizin artık gözünü açmasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Aksine Carvalhal Portekizlilere güvenmiyor gibi bir his var içimde, yani sorunun kaynağı bu bence şimdiye kadar quaresma ve simao hariç diğerlerinin hepsini eline geçen ilk fırsatta kesti ve düşünmedi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar