Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Böyle Starbucks'ın tarçınlı şekerleri gibi güzel baharatlı şekerler biliyor musunuz kolay bulunabilen, içinde şeker olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi içinde şeker olmayan şeker bilmiyorum ben malesef sdf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 legendary thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tatlandırıcı oluyor içinde şeker olmayan şeker dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Hacı zencefili robotta çek, limon sık baya, şeker ekle. Bunları kaynat bi güzel ağda kıvamına gelene kadar.. soğut.. Bi tadına bak baken sonra. Bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tarçınlı akide şekerleri var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yildirimokur said: Hacı zencefili robotta çek, limon sık baya, şeker ekle. Bunları kaynat bi güzel ağda kıvamına gelene kadar.. soğut.. Bi tadına bak baken sonra. Bomba zencefili bu çekse olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Hayır akıncı çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 karabiberli şeker,kekikli şeker böyle şeyler var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 gözlere bakarsan akıncı başka bişi çekmiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 rende.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 diyabetliler için satılan şekerler var onlara bak ithal olduğu için öyle her yerde bulunmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilk iki mesaj talihsiz olmuş ahah, senko biraz tedbirli davranmış ama yine de asfzg rocco'nun bile var şu yuvarlak kutuda sattığı şekerler hep yapay şekerden üretiliyor illa pahalı olmasına da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 muhabbet dönsün diye yazdıydım ben onu cahilmiyim lan yoksa ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesir macunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_B3D-KJ5XPwg/TMxoVcfy_SI/AAAAAAAAJoc/0L-ji_r0XX8/s400/IMG_3693.JPG Bim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ülke olarak diyabetin sınırlarında gezmeyi sevdiğimizden, şeker yerine tatlandırıcı kullanılan bir şekerin düşüncesi bile korkutucu geliyor. şekerlemecilerde falan diyabetik şekeri vs. adı altında ürünler olabiliyor, bi de öyle sor diyebilirim. mesir macununun da belasını versin, emilerek yeniyomuş o. ilk seferinde ayı gibi ısırdım, üç saat boyunca damağımdan ve dişlerimden macun kazıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ısırdın mı ahahahahahahah ne yanmışsındır haa mesir çok iyi lan. şimdi canım çekti bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bi insanın canı neden mesir macunu ister ki abi? arada bir mevlana şekeri falan istiyo canım, katır kutur yiyesim geliyo da mesir macunu falan ı ıh. sevmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 SeaGle said: http://2.bp.blogspot.com/_B3D-KJ5XPwg/TMxoVcfy_SI/AAAAAAAAJoc/0L-ji_r0XX8/s400/IMG_3693.JPG Bim.. "zencefilli drops" ne lan? "accumulator basıncı" gibi bunu diyorum sdf http://memleketiminsani.files.wordpress.com/2009/11/memleketiminsani_20091130_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 starbucks şekerlerinde aspartam olmasaydı hayvanlar gibi tüketecektim, aspartam var diye az tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar