Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spherical Flying Machine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
japonya gibi bir milletin teknoloji konusunda bu kadar ileri olmasından korkarım ben arkadaş. I watched enough hentai... diyeceğimiz zamanlar yakın. Japonya bir gün dünyayı ele geçirmek isterse bunu kurşunlarla bombalarla yapmayacaklar biliyorsunuz değil mi sdfdx
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

guzel olmuş benimde buna benzer oyuncak helikopterim vardı baya bir havalanıyordu farkı neki bununla?

Deathblade said:

Güzel görüntüsünün dışında getirdiği bir yenilik yok yalnız.

yerde yuvarlanıp tekrar havaya kalkmasıyla ilgili bir olay var gibi geldi bana. dışı dönmüo içi dönüo felan ne bilim bilemedim
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

japonya gibi bir milletin teknoloji konusunda bu kadar ileri olmasından korkarım ben arkadaş. I watched enough hentai... diyeceğimiz zamanlar yakın. Japonya bir gün dünyayı ele geçirmek isterse bunu kurşunlarla bombalarla yapmayacaklar biliyorsunuz değil mi sdfdx

Mechalarla gelicekleri günler çok uzak değil.

Öyle umuyorum en azından. Yoksa diğer alternatifi dediğin gibi tentacle rape, o da hiç hoş olmaz, mechalarla savaşmak daha iyi gibi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

japonlar dünyayı falan ele geçiremez

dünyayı ele geçirmek yanlış oldu evet dünyayı domine etmek demek istemiştim (domine fantzilerine alet etmek gibi anlamlarda görülebilir burda)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eskiden buralar hep yeşillikti, Pati bozulmuş artık. Kimse Death Star! dememiş.

Nerede bizim nerdliğimiz ha! Nerede!!!!!
Mesaj tarihi:
sittin sene önce bir oyun vardı pc de. adını hatırlayamadım ama gelecekte polis teşkilatında tipi aynı başlıktaki gibi bir drone kullanıyorduk o geldi aklıma.

mevcuttaki bir sürü uçan zamazingodan ne farkı var anlamadığım gibi pek stabil uçan birşeye benzemiyor.
  • Yeni Oluştur...