Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spherical Flying Machine

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

japonya gibi bir milletin teknoloji konusunda bu kadar ileri olmasından korkarım ben arkadaş. I watched enough hentai... diyeceğimiz zamanlar yakın. Japonya bir gün dünyayı ele geçirmek isterse bunu kurşunlarla bombalarla yapmayacaklar biliyorsunuz değil mi sdfdx
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

guzel olmuş benimde buna benzer oyuncak helikopterim vardı baya bir havalanıyordu farkı neki bununla?

Deathblade said:

Güzel görüntüsünün dışında getirdiği bir yenilik yok yalnız.

yerde yuvarlanıp tekrar havaya kalkmasıyla ilgili bir olay var gibi geldi bana. dışı dönmüo içi dönüo felan ne bilim bilemedim
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

japonya gibi bir milletin teknoloji konusunda bu kadar ileri olmasından korkarım ben arkadaş. I watched enough hentai... diyeceğimiz zamanlar yakın. Japonya bir gün dünyayı ele geçirmek isterse bunu kurşunlarla bombalarla yapmayacaklar biliyorsunuz değil mi sdfdx

Mechalarla gelicekleri günler çok uzak değil.

Öyle umuyorum en azından. Yoksa diğer alternatifi dediğin gibi tentacle rape, o da hiç hoş olmaz, mechalarla savaşmak daha iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

sittin sene önce bir oyun vardı pc de. adını hatırlayamadım ama gelecekte polis teşkilatında tipi aynı başlıktaki gibi bir drone kullanıyorduk o geldi aklıma.

mevcuttaki bir sürü uçan zamazingodan ne farkı var anlamadığım gibi pek stabil uçan birşeye benzemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...