reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yogurdun icindeki kalsiyum ispanagin icindeki demiri oldurur mu? yoksa bu bir evrim aldatmacasi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ouv. Bilimin de teknigin de dibine vurduk. http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/3/benal-buyukgebiz/647/ispanak-ve-efsaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hocamız hep ıspanakla portakal suyu için derdi lisede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kalsiyumun demiri öldürmesi metalurji bilimi okumaktan tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ıspanağın içindeki demirin kıymeti de 'bilimsel verilere' dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 öldürürse öldürsün, başka türlü katlanılacak bir tat değil. üstüne gider demir hapı içerim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 öldürmesi derken bir çeşit kompleks oluşturup vücüda alınmasını mı engelliyor nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ne oldu reyou bu is kodlamaya benzemiyor dimi baktim tükenmissin yetememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yok abi dun yerken aklima geldi, lan dedim bunun icine yogurt koysak ki o sirada yumurtli ispanak yiyodum, simdi yumurtali ispanak mi daha saglikli yogurtlu olanimi diye aklimdan gecmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 of yoğurtlu ıspanak, yanında taze ekmek böyle çıtır çıtır mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Sarımsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Demire değil, tadına bakın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 latis kafesinimi bozuyor napıyor kalsiyum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Saeros said: of yoğurtlu ıspanak, yanında taze ekmek böyle çıtır çıtır mmh cok gotsun biliyon dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Lyvanna_Dolores said: cok gotsun biliyon dimi g*t dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 şöyle diyim şimdi bi kız var, zayıf çıtı pıtı esmer bişey. aramız da baya iyi sayılır. beraber çok güzel vakit geçiriyoruz falan. ama benim meslek gereği sürekli denizdeyim. mesafe dert olmuyo aramızda ama bi hıyar var ki tam meriç. ne zaman sefere çıksam benim kız yine o geldi ziyarete diye anlatıyo. işin kötü tarafı eleman tam bi alpha. baya vücutlu falan benden de baya uzun. benim de görünüşümle alakalı sorunlarım var açıkçası, boyum kısa, gözümün teki tam görmüyo. kollarım desen çok şekilsiz böyle ellerime yaklaştıkça daha da büyüyolar nası bi anatomiyse. neyse bu alpha elemanla tek başa çıkabildiğim zaman bi kutu ıspanağı tükettiğim zaman oluyo. bi anda pipomdan duman püskürüp şekilsiz kollarım durdurulamaz silahlara dönüşüyo ve meriçi pataklıyorum. ıspanak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ispanak dunyanın en kötü yemeklerinden biri benim için deslerki ispanak yiyince ölümsüz oluyormuşsun.yine yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 nah yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kereviz bile yersin ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Red said: ispanak dunyanın en kötü yemeklerinden biri benim için deslerki ispanak yiyince ölümsüz oluyormuşsun.yine yemem bi oyunda da pro olmak istiyosan ye bence n.s.a. omrun yetmez sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kerevizde kötü evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kerevizi anlayabilirim ama ıspanak a ayıp ettin,gerci ben 2 sine de bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kapuska diye bişi var. http://yemekgunlugum.blogs.com/yemek_gunlugum/images/kiymali_kapuska.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yoğurtsuz ıspanak dünyanın en kötü yemeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yogurtsuzsa yumurtalı olcak ya da cacık yanında buz gibi,of gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar