Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar

Benim küçük birader ps4 almış eve ,gta alalım dedik de en ucuz yollusu digital key midir?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gta-5-ps4-grand-theft-auto-v-ps4-oyun-dijital-154484999

şu baya ucuz geldi ama region lock vs var mı
Mesaj tarihi:
Yalniz o adam hesap satiyor yani iki gun sonra sifre degistirse patlarsiniz. O yuzden bu kadar ucuz zaten.

http://www.sanalpazar.com/Gta-5-Grand-Theft-Auto-5-Ps4-Oyun__isp40717621

Bu var ben satiyorum.
Mesaj tarihi:
Bunun sifirindan farki yokki? Hatta yeni satilan GTA 5 lerde 1m oyun ici para kodu cikmiyor. Ben kargoyu ucretsiz yolluyorum + 145TL baska yerde yok. He tasa jelatin ise gotureyim jelatin kaplatirim sanayide yapiyorlar o isi.

Benim sattigim sey pahali olmaz hicbir zaman. :)
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
heist yapan var mı ya. kanser oldum yemin ederim. daha yolda giderken ölenler mi dersin o kadar yol gidip gider gitmez ölenler mi. 1 tane heist bitiremedim ya.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kimler bitirdi, bitirenler bi bakabilir mi?

MAJOR SPOILER CIDDEN SAKIN AÇMA SAKIN BAK

Bak ciddiyim bitirmediysen açma oyunla alakalı en önemli spoiler olabilir

Bu son görevde,

Michael ya da Trevoru öldür ya da mafyayı karşına al ölmeyi um tadında bir seçenek var,

şimdi trevoru öldürmek imkansız benim için, en azından düzgün, harbi bir karakter, michael'ı çoktan öldürmüştüm de ailesi var. michael'i hala öldüresim var ama işte... geberteyim mi hain şelefsizi, yoksa moblara dalayım mı?

fikirleri alayım?

Mesaj tarihi:
Flam said:

kimler bitirdi, bitirenler bi bakabilir mi?

MAJOR SPOILER CIDDEN SAKIN AÇMA SAKIN BAK

Bak ciddiyim bitirmediysen açma oyunla alakalı en önemli spoiler olabilir

Bu son görevde,

Michael ya da Trevoru öldür ya da mafyayı karşına al ölmeyi um tadında bir seçenek var,

şimdi trevoru öldürmek imkansız benim için, en azından düzgün, harbi bir karakter, michael'ı çoktan öldürmüştüm de ailesi var. michael'i hala öldüresim var ama işte... geberteyim mi hain şelefsizi, yoksa moblara dalayım mı?

fikirleri alayım?

spoiler olabilir senin için de ona göre

hepsini birden kurtarabiliyorsun.

• Yeni Oluştur...