DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KHoOrFdgYR8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 PS3 GTAV milyon kazanmak isteyenler, pm atın yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Selamlar Benim küçük birader ps4 almış eve ,gta alalım dedik de en ucuz yollusu digital key midir? http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gta-5-ps4-grand-theft-auto-v-ps4-oyun-dijital-154484999 şu baya ucuz geldi ama region lock vs var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yalniz o adam hesap satiyor yani iki gun sonra sifre degistirse patlarsiniz. O yuzden bu kadar ucuz zaten. http://www.sanalpazar.com/Gta-5-Grand-Theft-Auto-5-Ps4-Oyun__isp40717621 Bu var ben satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Tamam sagol bilgi için olmazsa senden alayım yarın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 isinizi bozmayim ben sizin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Bunun sifirindan farki yokki? Hatta yeni satilan GTA 5 lerde 1m oyun ici para kodu cikmiyor. Ben kargoyu ucretsiz yolluyorum + 145TL baska yerde yok. He tasa jelatin ise gotureyim jelatin kaplatirim sanayide yapiyorlar o isi. Benim sattigim sey pahali olmaz hicbir zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Fiyatta sıkıntı yok da istanbul içi bu fiyatlara yakın alabilecegim bir yer var mı bildiğiniz? Direk gidip alsam ugrasmasam kargo falan evde olduk olmadık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rq3yBV3e_UE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mZDCrY6Iysc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 uçakla giderken arabalar niye uçuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=mZDCrY6Iysc Direk ps3 versiyonu, minimap ve trafik density den belli. Amaçsız bir video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bence de bende boyle degil meraktan baktim 1.00 versiyonunda farki yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Heist vs. yapan clan/takım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Heist yapan varsa beni de eklesin 20m ile patronun oğlu mevkiindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 heist yapan var mı ya. kanser oldum yemin ederim. daha yolda giderken ölenler mi dersin o kadar yol gidip gider gitmez ölenler mi. 1 tane heist bitiremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 catzee beni ekleyin biz bazen 3 kişi olup adam arıyoruz mumble dan oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 aa durun lan eklemeyin pc sandım ben bunu konsolda gta mı oynanır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 mumble dediğinde anladık zaten. biz gamepade takıyoruz kulaklığı kjsdhfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Catze said: aa durun lan eklemeyin pc sandım ben bunu konsolda gta mı oynanır yaa pc de nasi oynuyorsunuz download edebildiniz mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sıkıntısız ettim valla gece yatmadan açtım sabah inmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 kimler bitirdi, bitirenler bi bakabilir mi? MAJOR SPOILER CIDDEN SAKIN AÇMA SAKIN BAK Bak ciddiyim bitirmediysen açma oyunla alakalı en önemli spoiler olabilir Bu son görevde, Michael ya da Trevoru öldür ya da mafyayı karşına al ölmeyi um tadında bir seçenek var, şimdi trevoru öldürmek imkansız benim için, en azından düzgün, harbi bir karakter, michael'ı çoktan öldürmüştüm de ailesi var. michael'i hala öldüresim var ama işte... geberteyim mi hain şelefsizi, yoksa moblara dalayım mı? fikirleri alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 giden gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Flam said: kimler bitirdi, bitirenler bi bakabilir mi? MAJOR SPOILER CIDDEN SAKIN AÇMA SAKIN BAK Bak ciddiyim bitirmediysen açma oyunla alakalı en önemli spoiler olabilir Bu son görevde, Michael ya da Trevoru öldür ya da mafyayı karşına al ölmeyi um tadında bir seçenek var, şimdi trevoru öldürmek imkansız benim için, en azından düzgün, harbi bir karakter, michael'ı çoktan öldürmüştüm de ailesi var. michael'i hala öldüresim var ama işte... geberteyim mi hain şelefsizi, yoksa moblara dalayım mı? fikirleri alayım? spoiler olabilir senin için de ona göre hepsini birden kurtarabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 çok tatlısınız ya spoilera almışlar bide ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar