yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Biraz önce tenis oynadım. Abi bu oyun open world action-adventure mı yoksa baya baya tenis oyunu mu? Adamlar her şeyi özene bözene yapmış. TANIMSIZ! Hele bir (ki başlardayım) kovalamaca sahneleri var... Ben oyuna döneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Dun 8 saat kadar oynadim. Epey basarili ya. Ben boyle bir oyun oynamamistim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gece 1 saat falan uyduum bu mereti oynayacam diye, abi oyun falan değil bu adamı hasta etmesinler asdf en son yatarken görüntünün bir miktarı kayıptı gözümde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hmmm said: moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=GEEmz5Jh6i0 eğlenceli sdjkdfsfd asdasodksaopd olay var olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ucuz alıcam diye yurt dışından söyledik, milliet 2-3 kere bitirdi ben hala kargo bekliyorum. 130 liraya iyi oldu ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 crew kurdunuz mu? Not: ekleyin nick Becho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 https://vine.co/v/hvw0DTEwxLJ Gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aralla görüştüm az önce.ellerinde stok kalmamış.hala siparişiniz kargoya verilmedi görünüyorsa daha bekliceksiniz.ben iptal ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-DLe9lbhXnc koyuldumu bilmiyorum da efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://teamcoco.com/video/conan-highlight-clueless-gamer-gta5 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ay ne güldüm sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi az önce bi turliim haritayı dedim, teleferik gördüm aha dedim, çıktım... haritaya bakıyodum hayran hayran vay be adamlar yapmış falan derken yanımda bi herif varmış "polisleri arıyorum şimdi" falan dediğini duydum bi baktım beni polis kovalıyor. bilmem kaç bin metrede asdfds sonra motora atladım, teleferiğin üzerinden uçabilecekmiyim acaba falan derken öldüm asdfds yalnız o lavuk niye polisi aradı anlamadım hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o teleferikte yerde (dagda) bir sey buldum sonrasinda bir kagit parcasi, bir quest acildi 50 tane daha o ipuclarindan bulursam bilmemnenin cinayetini cozeceksin dedi. sonra soldaki yikik platforma gittim, sonrada yukardan durbunle bakip motoru caldim, yardirdim asagi ve normal olarak bir yerden oyle bir uctum ki oldum :D quest ne acaba. o daga teleferik yerine trackingle cikayim derkende dag aslani tarafindan parcalandim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oha mekanikler çok iyi gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lol conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bende yolda giderken soyulan bi kadına yardım ettim cüzdanını aldım 500 dolar cıktı içinden gittim kadına verdim. kadın bana 50 dolar verdi. 450 dolar zarar ettim yani. kadına cüzdanı geri vermeseydim ne olucaktı ? iyilik yapma, sevap kazanma statsı fln mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Aral bana poster yollamış oyunla birlikte. İsteyen varsa gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben isterim.öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 nasıl bisey ben isterim belki :) eren amk senin cık lan paticik'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hadi ordan.ilk ben söyledim. seviyom kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 davulu ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 posteri alırsam davul senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hayır davul benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 POSTERİ BEN ALDIM! davulun artık benim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar