Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ps3'um var plus uyeligim var. Bir suru oyun aldim. Ama su lanet konsola alisamadim gitti. Fps oynanmaz abi bununla yada herhangi bi shooter. Hic bisey oynanmazmaz bu controller ile.
Mesaj tarihi:
Oyunda heist'ler varmış, istediğin zaman başlıyormuşsun, dinamikmiş baya onlar. Random karşılaştığın görevlerden contact'lar elde ediyormuşsun, onlardan team yapıp soyguna gidiyormuşsun, onlarda gittikçe level atlıyormuş falan. Heist'leri önceden planlıyormuşsun, oraya araba bırak, bunu kır falan gibi kendine kolaylık yaratacak şeyler koyup öyle başlıyormuşsun. Birkaç aşamadan oluşuyormuş stealth veya pataküte gidebiliyormuşsun falan.

Demin de bir zırhlı banka aracının yanından geçerken "kapıyı patlatıp açabilirsen parayı alabilirsin" diye info verdi :D
Mesaj tarihi:
Kaede said:

http://i.imgur.com/nwOhbuC.jpg

watch dogs full hype lan, ac serisi gibi sığ çıkacak görürsünüz. 2 ay falan değil gtav pc'ye de çıkarsa modlarla falan 2 sene götürür ama bu oyun free roam'da patlar yazdım buraya.
Mesaj tarihi:
bitek ben mi ps storedan aldım lan oyunu?

onu da mal gibi 16sı gecesi preorder ettim walletta para yokken, indirdim kurdum 17sinde, para koydum walleta, acamazsın falan dedi ben de silip bidaha indirim cekemedi sandım, sildigim gibi preorder completed enjoy maili geldi, hala 18gb download bekliyorum
Mesaj tarihi:
bende dün gece 18gb download ettim ve kurdum, ve halen 30$ a ikinci download hakkımı verebilirim, buradan isteyen yoksa ekşi de satıcam.150 160 tl vermek yerine 30$ alın işte mis gibi. banada 30$ gelmiş olsun oyun :)
Mesaj tarihi:
dayanamadım shaibinden.com dan verdim siparişi. niye böyle bir şey yaptım geçri bilmiyorum da adamların gg defln yorumları iyi epey. spotçu sanırım gnd bilişim diye bir şey. 167tl 3 taksit yaptılar card finansa
  • Yeni Oluştur...