Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Sistem performansları

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Bence hiç ram alma ben gayet Q6600, OCZ 1033mhz 4 gb ram ile paşalar gibi oynuyorum GTX570 var. Bence senin sorunun klasik ati driver sorunsalı. Bırakın ati almayı artık herşeyde sorunlu çalışıyor meret tamam ucuz yüksek performans fln ama stabilite olmadıktan sonra cacık yani. Bence Crossfire birbirini görmüyor oyunda.

Oyunu Ultrada oynuyorum sorunsuz sadece map geçişlerinde load yaklaşık 2 dk kadar sürüyor o da ramden ya da harddisktende kaynaklı olabilir 6 yıllık HD kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Bence hiç ram alma ben gayet Q6600, OCZ 1033mhz 4 gb ram ile paşalar gibi oynuyorum GTX570 var. Bence senin sorunun klasik ati driver sorunsalı. Bırakın ati almayı artık herşeyde sorunlu çalışıyor meret tamam ucuz yüksek performans fln ama stabilite olmadıktan sonra cacık yani. Bence Crossfire birbirini görmüyor oyunda.

Oyunu Ultrada oynuyorum sorunsuz sadece map geçişlerinde load yaklaşık 2 dk kadar sürüyor o da ramden ya da harddisktende kaynaklı olabilir 6 yıllık HD kullanıyorum.

Ya driver zaten allaha emanet son amd denememdi bundan sonra bende nvdia intel ikilisinden yana tercihimi kullanacam orası kesinde ucuz yoldan sorunu nası çözeriz derdim o 80 liraya 4 gb daha takabiliyorum alacam heralde olursa ne ala
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

Core2Duo e8400
4 Gb ram
Hd 5770
Win 7
ile bütün ayarlar low low yapıyorum 10-12 fps alıyorum.. Ne alaka peki?

ben kendi sistemimi değiştirdim de o dediğim sistem şu anda benim ikiz kardeşimde, default ayarlarda oynuyor 40-45 fps ile oynuyor ortalama... default ayarları edee istersen bi? driver a falan bak ya da
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Daesu said:

acil bi sorum var benim

su an kalabalıkta ortalama 15-20 fps ile oynuyorum, eziyet ötesi

e7300
radeon 4850
4gb ram.

komple pc toplamak istemiyorum su an, gidip şöle 150 milyonluk HD6570 lerden fln alsam , herşey lowda 50-60 fln bisiler görebilirmiyim fps olarak ?

ekran kartından çok işlemciyle alakalı min. fps'ler.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

o değil de yeni ekran kartı aldım ben çok bi artış olmadı sanki fpsde ya, 8800gt'yi hd6870 yaptım.
sırf default ayarlara low yerine high diyo artık eheh, ama fps düşük. işin garip yanı low'da da yine kasıyo baya hatta eski kart daha iydi sanki anlamadım. işlemciden mi darlıyo napıyo e8400 var.

Islemcidendir muhtemelen, [email protected] ve 6870'le anca high'da oynuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...