dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bak hükümet, asker ile hesaplaşıyor. Ergenekondan giriler darbecileri yargılayalım diye bağırdılar. Madem varsa gerçekten askerle bir dert, BDP çıksın hükümete destek çıksın. Ergenekon konusunda darbe konusunda. Ahmedinejad'ın dediği gibi. Bunlar bitti gitti, Meclis orada. Kürtlerin partisi var. İstedikleri yasayı geçirirer. APO gibi bir itin peşinden koşacaklarına otursunlar mantıklarıyla önce darbecilere, o dili zamanında onlara yasaklayanlarla hesaplaşsınlar. Benim 20 yaşında güvenip askere gönderdiğim oğlumla, 15 yaşında metropolün göbeğinde okula giden kızımla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 adamlar apo'nun kıçı sıcak yatak görsün diye gemlik'e otobüs kaldırıyorlar da meclise girip anayasa çalışmalarına katılmıyor. daha neyi konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Calimero her fırsatta PKK'nın eylemlerini Kürtlere yapılanları bahane göstererek meşrulaştırmaya çalışıyor. E güzel kardeşim öbür tarafta Türk milliyetçisi, ulusalcısı, faşisti vs aynı hastalıklı mantıkla depreme oh olsun diyor. Aynı madalyonun iki yüzüsünüz. zorlamayın boşuna aynı maddeden yapılmışsınız. Aklı başında olan adam, kafası çalışan adam, vicdanı olan adam her türlü terörü lanetler, her türlü ayrımcılığı lanetler, her türlü alçaklığı lanetler. Deprem için "oh olmuş" diyen adam da benim gözümde alçaktır, eline silah alıp, bomba alıp terör yapan, insan kaçıran, bomba döşeyen adam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahmedinejad said: tinu onlar oldu, onları zaten bu forumda en çok anlatanlardan birisiyim. ama şu anda var mı böyle şeyler? bu olaylar biteli en az 15 sene oluyor. son 10 senedir de ohal zamanındaki ne kadar çarpıklık varsa hepsinin üstüne gidilmedi mi? devlet kürtlere bir sürü hak vermedi mi? açılım denen şey ortaya çıkmadı mı? mit müsteşarı gidip adamlarla görüşmedi mi? devlet değişiyor işte, daha insani bir noktaya geliyor. ama bdp kafasındaki kürtlerde zerre değişim yok benim anlatmak istediğim bu. 30 sene öncesinin hesabı sorulur mu yahu hala? diyarbakır cezaevi müze oluyor utanç müzesi, devletin başbakanı özür diliyor, hala diyarbakır cezaevi deniyorsa bu tamamen art niyettir. anlatmak istediğim bu. diyarbakırdan felan bahsetmiyorum ki ben, diyarbakır sadece bir olay, bak sen diyorsun ya geçmişte olanları bırak şimdiye bak diye işte bu yapılabilse o zaman dediğin gibi güzel şeyler olabilir ama yapılmıyor yapılamazda, yani artık insanların içine işlemiş bu kan davası , türkler için kürtler her zaman potansiyen pkk lı, kürtler içinde türkler her zaman potansiyel faşist, yani bunun artık düzelmesi olmaz diyorum ben, en basıt ornek işte sana bu depremden sonra yazılanlar. benim geçmişi vurgulamamdaki sebeb , yani iş işten çoktan geçmiş boşuna tartışıyoruz demek içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 iş işten geçmiş diyorsak uğraşmanın manası yok. bölelim ülkeyi bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 öyle bir şey olmayacak böyle devam edicek işte, 24 asker şehit, 50 pkk lı ölü , 30 senedir nası devam ediyorsa öyle devam edicek, kimi zaman durur kimi zaman artar ama hiç bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 mani said: Calimero her fırsatta PKK'nın eylemlerini Kürtlere yapılanları bahane göstererek meşrulaştırmaya çalışıyor. E güzel kardeşim öbür tarafta Türk milliyetçisi, ulusalcısı, faşisti vs aynı hastalıklı mantıkla depreme oh olsun diyor. Aynı madalyonun iki yüzüsünüz. zorlamayın boşuna aynı maddeden yapılmışsınız. Aklı başında olan adam, kafası çalışan adam, vicdanı olan adam her türlü terörü lanetler, her türlü ayrımcılığı lanetler, her türlü alçaklığı lanetler. Deprem için "oh olmuş" diyen adam da benim gözümde alçaktır, eline silah alıp, bomba alıp terör yapan, insan kaçıran, bomba döşeyen adam da. nasıl kendisiyle çelişiyor insan askfjakldaksja. her türlü terörü lanetler derken, deprem de bir terör mü? bak güzel kardeşim, ben iç savaşta ölen çocuklara da üzülürüm, depremde ölenlere de... Ki bilmiyorum askerlik şubesine yolunuz düştü mü hiç, bildiğin çocuklar yahu, "emret komutanım" gibi dizilerdeki kelli felli adamlar değil yani, çocuk bunlar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi ortada çok ilginç bi paradoks var. şimdi bu depreme sevinen tayfa kendilerini milliyetçi diye çağıran cCc tayfa dimi? van bu ülkenin sınırları içindeki bi il, ama bu adamlar van'da deprem olduğu için seviniyor çünkü kürtler ölüyor. e o zaman bu cCc tayfası aslında van'ı kürdistan gibi görüyor? e hani vatan bölünmezdi? daha siz bölmüşsünüz kafanızda, onlar nasıl bölmesin lol sonra Kürdistan sınırını çizdik diyince küplere biniyoruz. biz bile kafamızda çizmişiz o sınırı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 evet bak, o çocukları öldüren itleri de sen gerilla diyerek meşru görüyorsun. Elini gerçekten bir vicdanına koy bi düşün istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o depremde ölenlerin bi boktan haberi yok kalkıp milliyetçilik yapıyosunuz ya insan ayrımınıza koyim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Xenocide said: abi ortada çok ilginç bi paradoks var. şimdi bu depreme sevinen tayfa kendilerini milliyetçi diye çağıran cCc tayfa dimi? van bu ülkenin sınırları içindeki bi il, ama bu adamlar van'da deprem olduğu için seviniyor çünkü kürtler ölüyor. e o zaman bu cCc tayfası aslında van'ı kürdistan gibi görüyor? e hani vatan bölünmezdi? daha siz bölmüşsünüz kafanızda, onlar nasıl bölmesin lol sonra Kürdistan sınırını çizdik diyince küplere biniyoruz. biz bile kafamızda çizmişiz o sınırı zaten. şunu anlayamadı işte kimisi, bu kadar mantık çalıştırma bile yok bazısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 iyi de bu ülkenin insanlarından ne bekliyosunuzki? sırf "dindaş"(!) oldugu için sırf göz boyamalık 2 3 düzenleme yaptığı için başımıza %50 ile iktidara getirdikleri bir parti ve 9 senelik fiyaskonun hala farkına varamamış ve ısrarla oy atmaya devam eden bu ülkenin insanlarından ne bekliyosunuz? böyle yani. "mantıklı" düşünmek diye bişi olsaydı bizim insanlarımızda şu 9senelik lanetliği sürdürmezlerdi. ve eminimki bir seçim daha olsa yine aynı lanet gelecek. bu insanların mantıgı bu. dümdüz; solcu mu? terörist bırak, pkklı kürt mü? terörist bırak, pkklı metal müzik mi dinliyo? satanist bırak kedi kesiyolaa alevi mi? bırak.... (bu kısmı boşverelim) ermeni mi? bırak vatan hanini, soykırım hedehödö ve aklıma gelmeyen daha birsürü bu tarz mantıkla ve böyle bir mantıgın oldugu bir ülkeden, beklenecek şeyler bunlar arkadşalar sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 üstte biri yazmış bulamadım kim, şehitler olmasaydı farklı mı olurdu diye, evet farklı olurdu, zira teröristbaşını önderim diye seven insanlardan başka kimseye nefret duyulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şu tepki verenlerin milliyetçi oldugunu sanmıyorum illa herkes bişici olmak zorunda mı? birşeylere verilen tepkileri illa şucu bucular mı veriyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 van belediye başkanı apo bayrağımı asmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Xenocide said: abi ortada çok ilginç bi paradoks var. şimdi bu depreme sevinen tayfa kendilerini milliyetçi diye çağıran cCc tayfa dimi? van bu ülkenin sınırları içindeki bi il, ama bu adamlar van'da deprem olduğu için seviniyor çünkü kürtler ölüyor. e o zaman bu cCc tayfası aslında van'ı kürdistan gibi görüyor? e hani vatan bölünmezdi? daha siz bölmüşsünüz kafanızda, onlar nasıl bölmesin lol sonra Kürdistan sınırını çizdik diyince küplere biniyoruz. biz bile kafamızda çizmişiz o sınırı zaten. O kadar sığ bi milliyetçilik anlayışı var ki vatan kavramı ülkenin yüzölçümünden ibaret insanlar için. Üzerinde insan yaşamış yaşamamış farketmiyo. Toprak fetişizmi de diyebiliriz kısaca. Tabi büyük ölçüde okulda verdikleri sığ eğitimden kaynaklanıyo, "bi karış toprağa canım feda" edebiyatıyla beyni sulanmış insanların toprak parçasını insan canından daha kıymetli görmelerini anlayabiliyorum tabi. Sonuç olarak "toprak vermeyiz gerekirse nuke atarız" kafasında tipler türüyo işte. Yoksa olayın Kürdistan sınırı meselesi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu eğitim sistemi yüzünden 1980lerin sağcı solcu kaosuna doğru gidiyoruz deyince inanmıyor bazı arkadaşlar da. böyle düşünen cahilleri bir yere toplayıp gaza versen vanı yerle bir ederler vatanseverlik adına. eh pkk'yı da tehdit unsuru olarak kullanan cahil politikacılarımız var hali hazırda. bütün gerekli malzemeleri tencereye attılar pişiriyorlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 devletin ak dememiş adam. noktalama işareti olarak kullanmış sözü. şu yani http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bir+noktalama+i%C5%9Fareti+olarak+am%C4%B1na+koyay%C4%B1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya adamın evi kafasına yıkılmış siz hala adamın hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz? Yemeksepeti 15 dakika gecikince deliriyoruz adamlar orada son 8-9 saatte neler yaşadı devlete küfretmelerine mi takılacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @ahmed güzel tespit ama dogru degil adam direk ben bu devletin ... diyor o senin bahsettigin apayrı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oo devlete küfretmiş vatan haini. bu mudur bunu buraya koymanın sebebi? hani yorum yapmadan koyuyorsunuz da ondan anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Akşam vakti olmuş admalar hala elleriyle enkazı kaldırmaya çalışıyor, insan 1 saniye o kişinin yerine kendini koyunca deliriyor o adam küfür etmiş çok mu. 99dan beri afet vergisi toplayan devlet nerede sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ulan adamın belki çocuğu enkazın altında, neymiş devlete küfür eden van'lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tekrar dinledim de doğru olabilir dediğin de aket akum haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar