Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Doğru söylüyorsun, askere alırken bakılması lazım ailevi durumlara. Kötüye kullananlar çıakcaktır belki de en azından 1 aile bile olsa bu durumda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ve kermit sosyalizmi keşfeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yanlış olan o çoçuğu askere almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sosyalizmle de alakası yok adamın yazdığı şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Nedanko havalandirmayi acti heralde. Bi ses geliyo bi yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o kadar da kendinden emindi lan. yapmayın sfdshj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ben kimse elktrik faturasi odemesin demiyorun. Bunun gibi ailelerin bi ayricaligi olsun. O aile elektrik faturasini odemezse devlet batmaz. Evinde yakacagi elektrik 3 lamba, soba, tv yada varsa buzdolabindan oteye gitmez. Fabrika degil yani. Devlet nasil dogudaki odenmeyen, kacak elektrik faturasini sana kesiyosa ben raziyim bu duruma 1 lira fazla odemeye. Kalkipta birisi kadin calissin gibi bi laf edersede evde engelli cocuk var itoluit diyede cevabimi yazayim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hah şimdi mantıklı oldu sözler evet. Ailenin muhtemelen tek gelir kapısını askere alıp sonra sürünmelerini sağlamak tam rezillik. Ama işte o zaman yardım edersen de "kadın erkek eşitliği isteriz, erkek mi çalışacak sırf" falan derler. Askere yollanan kişinin ailesine maddi durumuna bakmadan belli ölçüde maaş bağlamak en güzeli, ama onu da maddi durumumuz kaldırmaz ülkecek. Ama belki askerde oğlu olduğu sürece en azından faturalara (elektrik, su, varsa doğalgaz mesela) belirli bir ölçüde tüketime kadar muafiyet gelse çok güzel olur. Sonuçta bu tür ailelerin çocukları genellikle üni. de okumamış oluyor, 15 ay yapıyor askerliği. 15 ay nasıl geçinsin o aile parasız pulsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Biz musluman ulkelere yardim edelim ya. Filistin falan. Araplar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kermit said: Biz musluman ulkelere yardim edelim ya. Filistin falan. Araplar iyidir. Onlara da yardım lazım elbette ama önce kendi halkımızın iç sorunlarını çözmek önceliğimiz olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ondan bahsediyorum bende abi. Once kendi ac karnini doyur. Tutturmuslar adamin birisi "komsun acken sen toksan bizden defilsin" lafina. Komsu diyince bunlarin aklina musluman ulke geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu işlerin bu günlere kalmaması lazım. İnsanlar, kurumlar sorumluluk almıyor, esas görevlerini yapmıyor. İş elektrik borcunu ertelemekte, iptal etmekte, indirime gitmekte veya sadaka vermekte değil. Muhtar durumdan haberdar olsa, gidip adam gibi belediyeye, kaymakamlığa veya valiliğe başvursa orda bi yetkili sorumluluk alıp bu ailenin sorununu onları rencide etmeden, gücendirmeden çözse biz bu haberleri okumayacağız. Annenin, çocukların elinden bir iş geliyordur illa. Bul onlara bir iş, birazcık fazla maaş bağla hem onlar kendilerini muhtaç hissetmesinler hem de utanmasınlar, sıkılmasınlar alın teriyle kazandıkları parayı harcasınlar. Haber vardı geçenlerde. alakasız şehit haberleriyle ama işte bu ailenin durumuyla benzer. Erzurum kış olimpiyatlarında açılışa kendi atıyla katılan 80 yaşında olmasına rağmen halen cirit sporuyla ilgilenen bi amca vardı. Bu olimpiyatlardan sonra başbakan emretmişte anca o zaman bi ev sahibi olmuş atına ahır yapılmış. daha önce kendisi 3 kere ahır yapmış belediye gelip yıkmış koku yapıyor diye. Ulan yıkacağına sen adam gibi yap bari. 1 oda 1 salon ev yap adam tek başına yaşıyor zaten. ayır bütçe ne olacak. yarın biri gelip de hesap mı soracak sen bu adama neden ev yaptın diye. Ondan sonra iş işte başbakanın emrine kalıyor. O yüzden biz alışmışız emirle iş yapmaya. İstiyoruz ki birileri gütsün bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Doğru düzgün oturmuş bir sosyal hizmet, sosyal sistemimiz olmadığından bürokrasiden herkes nasibini alıyor. Halbuki aileler takip edilebilse kimin ailesinde ne var engelli mi var, asker mi var bilinebilse bunlar yaşanmadan önüne geçilebilir. Sosyal hizmette bizim liboşlarımıza ters dimi liboşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aman kardeş,ne yapıyorsun?liboş falan deme şimdi,olayı başka yere bağlar birileri. kermit haklı. absolut'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Soyle bir iddia da var http://www.heparsakarya.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=460%3Ahakkar-saldirisi-le-alakali-gercekler-acikliyoruz&catid=1%3Ason-haberler&Itemid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Clinton'un ; Kuzey Irak PKK yuvası açıklaması çok önemli. İyice inandım K.Irak'a gireceğimize. Aynı anda ABD askerlerinin Irak'tan çekilecek olması fln. Baya enteresan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ahahaha hepar denılınce aklıma hepar %10 alabilir bu seçim diyenler geldi bir an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hakkari'de 3 şehit 6 yaralı Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu. Öte yandan hakkari'nin Çukurca ilçesi Kazan vadisinde sürdürülen operasyonlarda PKK'lılarla sağlanan sıcak temasta 1 astsubay şehit oldu, 6 asker yaralandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Absolut said: kermit said: Biz musluman ulkelere yardim edelim ya. Filistin falan. Araplar iyidir. Onlara da yardım lazım elbette ama önce kendi halkımızın iç sorunlarını çözmek önceliğimiz olmalı. Yok abi biz süper güç olduk ya dünyayı kurtarmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Dünya ne yahu? Özellikle Arapları kurtarmalıyız. Ben İstanbul'un göbeğinde otururken hala elektrikleri kesiyorlar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Masquerade said: Hakkari'de 3 şehit 6 yaralı Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekerli sınır jandarma taburunda keşif yapan askerlerden 2'si mayın patlaması sonucu şehit oldu. Öte yandan hakkari'nin Çukurca ilçesi Kazan vadisinde sürdürülen operasyonlarda PKK'lılarla sağlanan sıcak temasta 1 astsubay şehit oldu, 6 asker yaralandı. bi önceki saldırıda 24den daha fazla şehit olduğu haberleri vardı.. sanırsma şimdi böyle yavaş yavaş açıklıcaklar. inansım gelmiyor artık şu sayılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.cnnturk.com/2011/guncel/10/23/bdp.binasini.kundaklamaya.calistilar/634186.0/index.html hehe sonra bdp niye konuşuyo bu mallar yüzünden işte asjdhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 güyya vatansever onlar ama gerizekalılar bunu yaparak PKKyı desteklediklerinin farkında olacak kadar bir zeka kırıntısına bile sahip değiller. Devlete hesap soracaklarına gidip BDPnin binasını kundaklıyor mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 az önce çukurcadaki yolda yapılan pusuyu birde diğer taraftan izledim herifler videosunu koymuşlar çok şey söylemek istiyorumda sinir krizine girmemek için demiyorum ama en çok gözüme takılan şey bu şerefsizlerin botundan miğferine kamuflajına kadar hepsi amerikan askeriyesine ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar