DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 fizban biz dunyali degiliz dostuz sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 LathspeLL said: EricCantona sana dota2 keyi yok. Sana da diablo beta keyi yok mucks. @Fizban: Takıl hacı bütün sabah bunlarla uğraştım bide senle uğraşamicam şimdi, ama petrolü üretmiyoruz pek çoğunlukla dolar üzerinden alıyoruz dolar o dönemde yükseldi, petrol fiyatı da yükseldi tesadüf olabilir belki... Bir de tartışma konusu RTE ve hükümeti çok iyi mi değil mi değil aldıkları durumdan iyiler mi kötüler mi o yüzden çok bi anlamı yok 2002 öncesinden de fiyat/enflasyon oranı vermediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kavga var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 D3 KEYI YOK MU BANA :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Geldi bu arada keyim, pc'yi upgrade edeyim yükler ss'leri atmaya başlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Onu birakinda su iyiymis ya cuk oturmus... Feyzbookk said: Başbakandan açıklama: "Metanetinizi koruyun..." Şehit anasından açıklama : "Senin 80 yaşında annen öldü sen metanetini koruyamadın, 20 yaşında evladı ölenden bunu isterken utanmıyor musun?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 klasik sakirt kafasi, cevaplayamayinca 'tesaduftur', 'ugrasamicam', 'maklubem bitti' falan iste. neyse, 3-5 birsey ogrenmissindir belki. egitimci sayilirim sonucta ogretmek benim icin zevkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hep bir yapılacak edilecek triplerinde adam. senelerdir hiç bir şey yapmıyor. o karakollar yapılırken ben inanmıyorum ki pkk nın böyle saldırılar yapabileceğini, cesaret edebileceğini düşünmüyorlardı. zira yapamıyorlardı. ama öyle bir cesaret verdiler ki resmen destekler gibi, adamlar elini kolunu sallaya sallaya katliam yapabiliyorlar. Mecliste istediğini söylüyor, tehdit ediyor, eskiden teröristlerin canına okuyan adamlar vatan haini diye içeri atılıyor. Ülkedeki tüm askerler tükürse boğulurlar lan, kim onlar? ileri demokrasi ve açılımın meyveleri. inanın üzülmüyordur hükümetteki insanlar. üzülseler somut bir şey yaparlar. şehitlerden nemalanarak bir de deniz feneri davalılarının mal varlıklarının tedbiri kaldırılıyor. adamlar bundan faydalanıyor. biz hala umutlanıyoruz. o ölen çocukların anneleri kabusun olsun işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Başlığın adı bayağı yanıltıcı hale gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 EricCantona said: Kız arkadaşıma yeni 2+1 dubleks ev tuttuk abbasağa parkının orda 750 TL kirayla ^^ utanmıyor musun evlilik dışı ilişki yaşayıp biriyle gezmeye cıkcık cuma akşam mutlaka sohbete geliyorsun bu konuyu konuşacağız -abin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen gel mübarek sen gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben de gelicem bayılır maklubeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yalnız fizban eğitim diye diye ezmiş , Cantona sünger gibi içine çekilip kavrulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ne enflasyonu ya.Şakamısın arkadaş siz.Kasıtlı yaratılan ortam bu yuh yani.Et fiyatı diyorsunuz iç pazarda kesilen etdeki vergi çok ciddi mezbacılığı öldürdü adamlar bir diğer yandan tarımcılığı desteklemediler bu tarımcılık konusu detaylı aslında ee ne oldu üretim yavaşladı ee ne oldu dışarıdan almaya başladık onuda bırak dışarıdan alınan maldaki vergi iç pazardan düşük.İnsan bir sorar neden böyle ? Yok mu şu sosyal çevrenizde bu sektörlerden insanlar,sorun az araştırın nedir diye.Bu kürtler avustrulayadan gemi gemi büyük baş hayvan getiriyorlar,sütleri de ilaçla destekliyorlar, eh be abicim ne paralar var o sektör bir bilseniz. Ve konu buralara nasıl vardı oda ayrı vaka,hiç değişmiyorsunuz yani.Bir tane dürzü çıkmış AKP yi korur diğeri çıkmış ben partici değilim ama şöyle böyle, tartıştığınız ortamda zaten fikir beyan etmekden başka birşey yapmıyorsunuz,birbirinizi dinleyip tartıp fikir alışverişi yapacağınıza laf sokmaktan ileri gitmemişiniz son olarakda google lamayın herşeyi internetin en büyük sorunu bilgi kirliliği. Askerin bu saldırılarda suçu büyük,yıllardır terör ile mücadele veriliyor,öldürülen pkklı sayısı ortada, ne bir sağlam bilgi ve nede arazi operasyonu yapılıyor sanıyormusun ki asker bu kadar bilgisiz kendi toprağı hakkında nerede ne olduğunu bilmiyor.Ben asker iken çok ciddi konular tartışılırdı askeriyede,askerin önü kasıtlı kapatılıyordu,bu bir unutulan gerçek.Bir diğer yandan Devlet diyor Teröristler ile uzalaşmıyacağız tamam okey sonra kaset sızıyor medyaya MIT diyor biz destekledik,yahu çelişki üstüne çelişki zaten adamlara istediğini vermeyeceksin,sert politika izliyorsun o zaman ne göz yumuyorsun olanlara.Bu kadar laf çeviren hükümet zinciri gelmedi Türkiyeye bu AKP ilk ve son değil önceki hükümetlerde aynı yoldaydı.Sadece halkı uyutuyorlar. Konumuz şehirletdi,dua biliyorsanız bir iki dua edin,gerisi boş zaten bu sisyetciler ve Türkiye üstüne kurulan tezgah ile bir bok olmaz bizden böyle gider.Ben umutsuz bir tablo var diyorum ve bu adamlar uzun vade oynuyorlar oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Şahsi atışmalarınızı ÖMden yapın veya hiç yapmayın direk küsün birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Cute said: Ve konu buralara nasıl vardı oda ayrı vaka,hiç değişmiyorsunuz yani.Bir tane dürzü çıkmış AKP yi korur diğeri çıkmış ben partici değilim ama şöyle böyle, tartıştığınız ortamda zaten fikir beyan etmekden başka birşey yapmıyorsunuz,birbirinizi dinleyip tartıp fikir alışverişi yapacağınıza laf sokmaktan ileri gitmemişiniz son olarakda google lamayın herşeyi internetin en büyük sorunu bilgi kirliliği. eskidendi o dediğin. welcome to paticik twothousandeleven! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 1 şehit daha hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nerde o haber _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 trtde çıktı mayına basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hani olm yok nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 87 şehit var diyorlar ne kadar doğru bilinmiyor. AKP vekili ağzından kaçırmış. Bugün tayyip in medya organları ile toplantı yapmasının sebebi de bu deniyor. Toplantıya cumhuriyet ve sözcü davet edilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 evet gördüm bende onu şimdi... ileri demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 İki yerde sıcak çatışmaya girmişler 20den fazla terörist öldürmüşler falan diyordu haberde dün onun doğruluğu var mıydı acaba benden başka gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/sehit-evinin-elektrigi-borctan-kesikmis/gundem/gundemdetay/20.10.2011/1452998/default.htm lan gelde ağlama. hep gariban çoçukları gidiyor. bu çoçuğu asker yapan sistemi de eleştirmek lazım. bu evin adama, gelire ihtiyacı var belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar