Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ahahah evet evet o nokia ben tübe ettim bir daha nokia almayacağım diye. bahsettiğin olayıda biraz önce görüp monitöre püskürdüm. gerçekten yüzyılın failiymiş ama gelsin kurcalayalım bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 100 gunde 20 milyon satmis.. Oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Geçen babama aldık TRcell kontratlı. Tarifesine ek 40-45TL bişi ödeyecek. Aleti ben de beğendim. Plastik plastik diye fazla yaygara yapılmış bence. Rahatsız edecek bir durum göremedim. Ancak arka kapağı inanılmaz çabuk çiziliyor. Kamera da kabak gibi ortada olduğu için çabuk çizilebilir. Kılıf fln aldık da onu önledik. Sonracıma benim HTC HD2'den az bir miktar büyük. Çok daha ince Samsung. Sesler son seviyede bozulma yapıyor. Muhtemel ICS ile alakalı bir durum çünkü benim HTC HD2'de de var bu. Ben beğendim kısaca telefonu. Uygun fiyata bulursanız alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 telefon cok sahane yav iphone 4 tiriska yaninda kucucuk ekran falan. pek duzgun kilif yok piyasada sanirim sunlardan buldum. http://bunlardanistiyorum.com/6432/GelaSkins/GelaSkins---Galaxy-S-III/ cogu punk isi ama arada guzeller var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kılıf deil onlar abi, çizilmeye karşı korur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 tabi ya cizilmesin diye zaten onemli olan da o degil mi. kiliflar kaba oluyor telefon zaten ufak degil iyice cebe sigmiyor oylede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 güzel mi bu aliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 one x mi bumu karar veremedim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 dayanamayıp aldım bitane. ekran çok çabuk parmak izi ve toz doldu (köylü ve kirliyim) tavsiye edebileceğiniz kaplama falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ekrana kaplama yok mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s-iii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 harbimi yahu. fi tarihindeki htc diamondum da da bu parmak izi sorunu vardı, plastik gibi bişeyle kaplamıştım parmakizi olmuyordu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Zikko said: ekrana kaplama yok mlsf nasıl yok? ben aldım ve kullanıyorum çokta mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 iphonenun tanıtılmasına 1 gün kala dayanamadım aldım bende. 2-3 gün sonra gelecek bakalım. kurcalayım yazarım buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kazandımdır o, aldım yanlış oldu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 yaz yaz ya bugün inceledim samsungun ekranı htc one x göre sanki daha hızlı cevap veriyor gibi bir ilginç oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Black_Hand said: kazandımdır o, aldım yanlış oldu heralde.. dartyde bugüne özel 1299 tlydi dayanamadım artık aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 uygulamaları ayarlar>uygulama yöneticisi'ne girmeden daha kısayoldan kapama imkanı var mı? bir de arkada çok fazla şey açık onları kapatmalı mıyız yoksa gerekli şeyler mi çalışıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 uzun orta tuşa basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 oh çok da iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 basit bir soru. bu telefonla facebook'a girip, applicationlar'dan oyunları (ornegin tetrisi) oynayabiliyor muyuz? cevap evetse yarın gidip alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 facebook'a girip uygulamalardan diamond dash oyununu oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-16gb-Beyaz-ucretsiz-Kargo__isp4239732&malid=SP_MYD_4239732 distribütör garantiliymiş. almak isteyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 distribütor garantili değilmiş. mesaj atım, şöyle cevap verdiler. said: Merhaba, Ürünlerimiz Türkiye Sanayi Bakanlığından onaylı firmamız garantisi altındadır. İnternet sitemizden Teknik Servisdeki cihazınızın takibini online olarak yapabilirsiniz. Tüm türkiyeden kargo ile servisimize gönderim yapabilirsiniz. Ürün fabrikadan geldiği gibi açılmamış bir şekilde adınıza fatura kesilerek gönderilecektir. İyi günler. www.gunceldijital.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar