wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Ahanda ölüm döğüşü yapar mısın demişsin. Canıms ya teşekkür ederim varım ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Kızılay Ykm'nin orada buluşup gidelim döğüş yerine, kaybolursun şimdi sen :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 acuna haber ver, bu gece benlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Kutlama istemiyorum dedim. Dinledin mi? Hayir. Bir de gittin milleti dahil ettin ustune. "Aww cok dusuncelii" oldugun icin soylenemiyorum da kimseye. Laf dinlesen daha iyiydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 sana her yapma dediğimde, dur dediğimde ısrarla devam ettin. yeğenim dediğim kızla ilişkim olduğunu iddia etmek nasıl bir manyaklıktır, ben böyle birimiyim dedikçe üzerime geldin. bak sinirleniyorum yapma iyi olmayacak dedikçe, tehdit etme beni ne yapacaksın, ne yapabilirsin diye ısrar ettin. hayatımda hiç bir kadına hakaret etmemiş, asla vurmamış beni bile seni o cafenin ortasında tekme tokat dövme isteğiyle doldurdun ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 seni var yaaa seani opearim yearim yearim uyy canım benimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sen şimdi nieeeerdeeeeğsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Baba senin ben... 2 gün önce ölücem ben diyip, bugün işe gitmeme ve telefon kapamak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Aslında uyumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 iyi güzel böyle böyle dedin ama, niye şöyle şöyle yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 vaako51 said: sana her yapma dediğimde, dur dediğimde ısrarla devam ettin. yeğenim dediğim kızla ilişkim olduğunu iddia etmek nasıl bir manyaklıktır, ben böyle birimiyim dedikçe üzerime geldin. bak sinirleniyorum yapma iyi olmayacak dedikçe, tehdit etme beni ne yapacaksın, ne yapabilirsin diye ısrar ettin. hayatımda hiç bir kadına hakaret etmemiş, asla vurmamış beni bile seni o cafenin ortasında tekme tokat dövme isteğiyle doldurdun ya helal olsun. bu xx kromozomlu bireylerin genetiğinde var sanırım "napabilirsin, hiç bişey yapamazsın" diye karşılık verip atarlanmaları. ulan sus işte, bi sıkımlık canın var, neyine güveniyosun, sanki mike tyson hepsi, yürek yiyolar doğuştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Amacın ne kızım senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Şapşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 seni bayır aşağı 3 saat boyunca birsürü pozisyonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 karnım aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Boşver, bilme en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 daha şimdiden seni çok özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hala da özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 en iyisi benim, en süperi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben bile özledim. ama inat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 çok özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sen nasıl bir odunsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 o iş öyle değil böyle yapılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar