Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
sana her yapma dediğimde, dur dediğimde ısrarla devam ettin. yeğenim dediğim kızla ilişkim olduğunu iddia etmek nasıl bir manyaklıktır, ben böyle birimiyim dedikçe üzerime geldin. bak sinirleniyorum yapma iyi olmayacak dedikçe, tehdit etme beni ne yapacaksın, ne yapabilirsin diye ısrar ettin. hayatımda hiç bir kadına hakaret etmemiş, asla vurmamış beni bile seni o cafenin ortasında tekme tokat dövme isteğiyle doldurdun ya helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
vaako51 said:

sana her yapma dediğimde, dur dediğimde ısrarla devam ettin. yeğenim dediğim kızla ilişkim olduğunu iddia etmek nasıl bir manyaklıktır, ben böyle birimiyim dedikçe üzerime geldin. bak sinirleniyorum yapma iyi olmayacak dedikçe, tehdit etme beni ne yapacaksın, ne yapabilirsin diye ısrar ettin. hayatımda hiç bir kadına hakaret etmemiş, asla vurmamış beni bile seni o cafenin ortasında tekme tokat dövme isteğiyle doldurdun ya helal olsun.

bu xx kromozomlu bireylerin genetiğinde var sanırım "napabilirsin, hiç bişey yapamazsın" diye karşılık verip atarlanmaları. ulan sus işte, bi sıkımlık canın var, neyine güveniyosun, sanki mike tyson hepsi, yürek yiyolar doğuştan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...