0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan yazim diyorum buraya bişeyler de, burayı da okursun, senden korkulur. Tüm akrep dişilerden korkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 geçen haftasonu forumu açık bırakmışım kız arkadaşımda safi meraklan böyle bakınıyor sürekli okuyorum ediyorum diye. bu başlığı bulmuş, ilgisini çekmiş baya okudu güldü falan. artık ne kadar geriye gittiyse 2011'de yazdığım şey bulmuş (o zaman birlikte değildik) uyarı niteliğinde olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Lord_Argos said: Yaşın 19 ama yüzünde 20 kilo makyaj ile instagrama fotoğraf paylaşıyorsun. Gece arayıp şuanda çıplak seni düşünüyorum diyorsun ama gelsene bize dediğimde benim aile yapım buna musayit değil diyorsun. Üzgünüm tam bir kezbansın. Çıplakken aileni yapını düşün sende canım görüşürüz diyeceksin HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 19 yaşında çıplak seni düşünüyorum diyosa sen almayı bilememişsin kardeş telefonunu bana ver 5dkda ayarlıyalım abi ayruca 19 ne ya sübyanlık resmen daha 5 sene önce 14 yaşındalardı 14yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Lord_Argos said: Yaşın 19 ama yüzünde 20 kilo makyaj ile instagrama fotoğraf paylaşıyorsun. Gece arayıp şuanda çıplak seni düşünüyorum diyorsun ama gelsene bize dediğimde benim aile yapım buna musayit değil diyorsun. Üzgünüm tam bir kezbansın. ailenle değil seninle yapıcaz deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Lord_Argos said: Yaşın 19 ama yüzünde 20 kilo makyaj ile instagrama fotoğraf paylaşıyorsun. Gece arayıp şuanda çıplak seni düşünüyorum diyorsun ama gelsene bize dediğimde benim aile yapım buna musayit değil diyorsun. Üzgünüm tam bir kezbansın. Bunu kendisine yolla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: geçen haftasonu forumu açık bırakmışım kız arkadaşımda safi meraklan böyle bakınıyor sürekli okuyorum ediyorum diye. bu başlığı bulmuş, ilgisini çekmiş baya okudu güldü falan. artık ne kadar geriye gittiyse 2011'de yazdığım şey bulmuş (o zaman birlikte değildik) uyarı niteliğinde olsun 2011'e kadar gittiyse maşallah kalmıştır bir saat pc başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: geçen haftasonu forumu açık bırakmışım kız arkadaşımda safi meraklan böyle bakınıyor sürekli okuyorum ediyorum diye. bu başlığı bulmuş, ilgisini çekmiş baya okudu güldü falan. artık ne kadar geriye gittiyse 2011'de yazdığım şey bulmuş (o zaman birlikte değildik) uyarı niteliğinde olsunbiri geriye gidip mesaji alintilasin, nedne stalk edilmedi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çünkü bingildak'dan patlamış mısırlık dram çıkmaz. kız arkadaşı potansiyel kezban olan biri lazım onun için sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aynen öyle, you parry the blow deyip yolumuza devam ettik asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 yıl önce buraya yazdığım mesajları, kimin için yazdığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bazen var gibi geliyorsun, sonra geçiyor ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bi oncekini atlattigin gibi bu sefer de beynindeki tumoru yeneceksin Justyna reyiz. Dualarimiz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fuck you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: Bi oncekini atlattigin gibi bu sefer de beynindeki tumoru yeneceksin Justyna reyiz. Dualarimiz seninle. Abi kim bilmiyorum o dediğin de geçmiş olsun kimse.Eğer daha önce kansere yakalanmışsa çok zor işi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yaşım olmuş 28, hala ergen gibi anlamlı anlamlı şeyler söyleyecek değilim. siktir git. seni çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 senin ben ta aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Akhlaur said: SeaGle said: Bi oncekini atlattigin gibi bu sefer de beynindeki tumoru yeneceksin Justyna reyiz. Dualarimiz seninle. Abi kim bilmiyorum o dediğin de geçmiş olsun kimse.Eğer daha önce kansere yakalanmışsa çok zor işi ama. Polonyadaki fabrikada calisan bi kadin. Birebir tanismam 2vhafta once oldu, dunyadaki sayili tatli insanlardan biriymis keske daha erken tanisaydim. Mudurken beyninde tumor cikiyor, zorunluluktan bi alt kademeye geciyor kadin. Cok cesur biriymis, mukemmel bi savas veriyor ve kurtuluyor. Derken tekrar peydah olmus. Bu aksam ogrendim ki kisa sure sonra tekrar ameliyat olmasi gerekiyormus. Icimden boyle bisey ciz etti resmen. O kadar tatli, hayat dolu bi kadin ki anlatamam. 2 de cocugu var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 benim kuzen üç tane aldırdı dördüncüsü yolda abi. belli olmuyor bazı insanlar çok şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 uyandırmak istemedim bebeğim, günaydın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 PrudenT said: benim kuzen üç tane aldırdı dördüncüsü yolda abi. belli olmuyor bazı insanlar çok şanslı seni unutmuslar operasyonda oktar : abi nikotin krizine girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 hoşlandın di mi benden? o yüzden bu geri durmalar falan. karşılığı olmadığını sen de biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Benden uzak allaha yakın ol artık seninle işim bitti büyücü karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aska ne kadar inanmasanda sana asigim umarim birgun sende bana asik olursun (kiz arkadasim aska inanmiyomus lan : ama benden baska kimseyi de istemiyormus ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 seninle sürekli didişmekten yoruldum. işim başımdan aşkın, gündem çalkantılı, ben sana laf anlatmaya çalışıyorum. yürümüyor işte niye zorluyoruz? neyi kanıtlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar