Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Yaşın 19 ama yüzünde 20 kilo makyaj ile instagrama fotoğraf paylaşıyorsun. Gece arayıp şuanda çıplak seni düşünüyorum diyorsun ama gelsene bize dediğimde benim aile yapım buna musayit değil diyorsun. Üzgünüm tam bir kezbansın.

Çıplakken aileni yapını düşün sende canım görüşürüz diyeceksin HACI
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

geçen haftasonu forumu açık bırakmışım kız arkadaşımda safi meraklan böyle bakınıyor sürekli okuyorum ediyorum diye. bu başlığı bulmuş, ilgisini çekmiş baya okudu güldü falan. artık ne kadar geriye gittiyse 2011'de yazdığım şey bulmuş (o zaman birlikte değildik)

uyarı niteliğinde olsun

2011'e kadar gittiyse maşallah kalmıştır bir saat pc başında.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

geçen haftasonu forumu açık bırakmışım kız arkadaşımda safi meraklan böyle bakınıyor sürekli okuyorum ediyorum diye. bu başlığı bulmuş, ilgisini çekmiş baya okudu güldü falan. artık ne kadar geriye gittiyse 2011'de yazdığım şey bulmuş (o zaman birlikte değildik)

uyarı niteliğinde olsun
biri geriye gidip mesaji alintilasin, nedne stalk edilmedi hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

SeaGle said:

Bi oncekini atlattigin gibi bu sefer de beynindeki tumoru yeneceksin Justyna reyiz. Dualarimiz seninle.

Abi kim bilmiyorum o dediğin de geçmiş olsun kimse.Eğer daha önce kansere yakalanmışsa çok zor işi ama.

Polonyadaki fabrikada calisan bi kadin. Birebir tanismam 2vhafta once oldu, dunyadaki sayili tatli insanlardan biriymis keske daha erken tanisaydim.

Mudurken beyninde tumor cikiyor, zorunluluktan bi alt kademeye geciyor kadin. Cok cesur biriymis, mukemmel bi savas veriyor ve kurtuluyor. Derken tekrar peydah olmus. Bu aksam ogrendim ki kisa sure sonra tekrar ameliyat olmasi gerekiyormus.

Icimden boyle bisey ciz etti resmen. O kadar tatli, hayat dolu bi kadin ki anlatamam. 2 de cocugu var :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...