Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Terim'in maç sonunda özellikle Gökhan Zan'ı çok beğendiğini söylemesi korkutuyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Zan'la Servet arasında öyle ahım şahım bi kalite farkı yok yalnız. Servet gelince herşey birden değişicek gibi konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Son yıllarda gelenek haline geldi futbolcuya kafayı takıp kötü oynadığını bilinç altına yerleştirmek.. Kötülediğimiz adam dün gece galatasarayın gollerinden birini attı, başkası da atabilirdi ama o attı. Bunun dışında oynadığı kulübün armasını öpmek her futbolcuya nasip olmaz. Ne kadar beşiktaş devşirmesi de olsa onu galatasaraylı olarak görmek beni sevindiriyor. Servet döndüğü vakit orası dahada kızışacak ve rekabet sayesinde defansımız ilerleyen haftalarda çanakkale geçilmez olacak :) İnanın çocuklar güzel günler bizi bekliyor :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Güzel günler servet ve gökhanla gelcekse ben görmeyim o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Tamam sen çık oyna o zaman madem çok iyi biliyorsun defans yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 urfalı ve melo sayesinde zevkli bir maç izledik. son 5 dakika eskişehir taraftarıyla dalga geçmek en zevklisi oldu. tvden duyuldu mu bilmiyorum da şike tezahüratı da yapıldı eskişehire bakalım ceza gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Gökhan'ı gol atsın diye oynatmıyoruz biz, defans yapsın diye oynatıyoruz. Adam daha duracağı yeri bilmemenin yanısıra her maç rakibe direkt tehlikeli pozisyon yaratacak 2-3 tane pozisyon yaratıyor. Geçen maç Muslera'nın kırmızı kartı da Gökhan yüzündendi, rakip atağı o başlattı ve kendi savunmasını gafil oynadı resmen, bu maçta da 2 kere aynısını yaptı. Şu haliyle sırf gol attı diye kendisini övmenin mantıklı bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eskişehir azıcık şanslı olsa 10 dakkada 1-0 2-0 yapıcaklardı az kalsın resmen baya şans kurtardı bizi sonra duran toptan golu bulduk.maçın gidişi hiç iyi değildi galibiyet umarım bazı şeylerin görmeye engel olmaz.gokhan resmen maçı hediye ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Gökhan Zan'ın Servet'ten daha iyi olduğunu tek düşünen benim sanırım. GÖkhan maç boyunca genelde çok iyi oynuyor ve çok güzel müdahalelerde bulunuyor, ancak yaptığı 1-2 major hata o iyi oyunu öldürüyor. Servet hiç bir zaman Gökhan gibi pas trafiğine katılamıyor. Gökhan'ın sanırım kendine güven sorunu vs var ama bilmiyorum. Gerçi her halukarda Servet iyileşince 11'e girecek ama ben Gökhan'ı beğeniyorum, Servet'i referans alırsak. Edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Servet Gökhan gibi maç veren hatalar yapmıyor, daha iyi pozisyon alıyor, daha az göze batıyor. Ayrıca fizik + kondisyon kıyaslamasında Servet üstün bence; tek sıkıntısı kendini bir bok sanması. Ama ikisi de kalburüstü defanslar değiller, onlar yerine bir Ujfalusi daha lazım bize, gerçi Türk bulması sıkıntı oluyor, iyi defans yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Beşiktaş Ersan'ı aldı turşusunu kuracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 urfalının yanına adam bulabilsek süper olur ama o bölgeye alabilceğimiz tek türk bile gelmiyor aklıma :S zaten gelenleride tek hatasında basınında yardımıyla asıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Servet bence gayet hata yapan bir adam. Belki direkt olarak pas vermiyor ancak çok ağır kaldığından sıkıntı yaratıyor. Ben mesela Hakan Balta'nın bu performansını yanında Servet yerine stoperde Urfalı olmasına bağlıyorum. Ha ikiside cidden Galatasaray'a yakışacak adamlar değiller ama elde olan bu. Gerçi şu Semih'i hiç izlemedik adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Servet ağırdan çok hantal desek daha doğru, yoksa depara kalktı mı yokuş aşağı freni patlamış damperli kamyon gibi gidiyo adam. Ama adamın refleksleri zayıf. Karşısında çevik adam olup hop diye bişi yapınca onu algılayıp tepki vermesi geç kalıyor. Onun dışında çok sağlam markajcı bir adam, oyun zekası olarak da her türlü Zan'dan 2 gömlek üstün. Saçma sapan pas hataları yapmaz, en kritik yerde top kaptırmaz, göbeğe pas yapmaz, ne zaman ileri çıkacağını bilir, kademe anlayışı da öyle çok iyi diyemem ama eh işte. Zaten Bülent-Alpay-Ogün döneminden beri kademe anlayışı nedir bilen tek defans adamı yetişmedi bu ülkede. Bi Ersan anlıyodu o işten sanki, en azından oynadığı hepi topu 3-5 maçta öyle bi imaj çizmişti ama o da sakatlandı gitti. Ha bu arada Türk stoper aramışsınız, öyle süperi yok, ama hem yaş hem de kalite açısınadn o elimizden çıkardığımız Emre Güngör gayet iyi adam. 2 kritik hata yaptı diye sattık hemen, ama gençti de eğitilirdi de, markajı da pozisyon alması da, nerede duracağını bilmesi de gayet iyiydi adamın. Bi işte topla nasıl oynayacağını bilmiyordu, onu da öğretirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bazen terimin ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyorum rierayı neden oyundan aldı ve adamı küstürdü melo beni çıkar diye kıvranırken niye oyunda tuttu bu sabriye neden üvey oğlu gibi tahammül ediyor aykutu kaleye koymak nereden çıktı, bu takımın ne zaman adam gibi bir yedek kalecisi olacak, ufuk ve aykut görmek istemiyorum artık genel olarak takıma baktığımız zaman ; * sabri yine 2-3 sene önceki gibi takımda göze batmaya başlamış ise sahadaki oyuncu kalitesi yukarı gelmiş demektir * kazım sahada en çalışkan olmaya çabalayan oyuncu ise takımda bir dengesizlik ve isteksizlik var demektir * elmander gibi uzun boylu bir forvete sahip iken kanatlardan orta yapılmıyor ise oyun anlayışında bir problem var demektir * orta sahada takım pres yiyor ise ileri uç adamlarının daha fazla geri gelmesi ve yardım etmesi gerekiyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 orta yapamama dışında yazdıklarınin hiçbirine katılmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kanatlarımız hiç bindirme yapmıyor.sabri arada yapıyor ama yapmasa daha iyi :P baltada bildiğimiz balta çıksa bi dert çıkmasa bi dert.altyapımızda hiçmi adam yok ya :S yıllardır altyapımızdan çıkan tek adam emre çolak oda benden bile güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Abi biz farklı maç izledik sanırım.Hakan her maç su maç oynadıgı futbolu oynasa bize hayli hayli yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 evet hakan gayet iyiydi bu maç hem savunmada hem de ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Melo gibi bir bidon daha bulsak açık ara şampiyonuz. Çıplak gözle izleyince herifin kalitesi belli. Juve bu adama 20 milyon saydı zamanında. Herif cidden fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 üşendim izlemeye de, selçuk cidden boğazını mı sıkmış eskişehirli adamın ceza sahası icinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok, yere iteledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ceza sahasında top oyundayken yere iteledi, hakem sarı kart verdi, ve penaltı vermeid öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yalnız tam olarak itekleme top taça cıktıgı sırada oluyor sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 acip izle lan bizi ne ugrastiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar