Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray SK - Eskişehirspor 26.09.2011 @ 20:00

Holy

Öne çıkan mesajlar

Son yıllarda gelenek haline geldi futbolcuya kafayı takıp kötü oynadığını bilinç altına yerleştirmek.. Kötülediğimiz adam dün gece galatasarayın gollerinden birini attı, başkası da atabilirdi ama o attı. Bunun dışında oynadığı kulübün armasını öpmek her futbolcuya nasip olmaz. Ne kadar beşiktaş devşirmesi de olsa onu galatasaraylı olarak görmek beni sevindiriyor. Servet döndüğü vakit orası dahada kızışacak ve rekabet sayesinde defansımız ilerleyen haftalarda çanakkale geçilmez olacak :) İnanın çocuklar güzel günler bizi bekliyor :))))
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan'ı gol atsın diye oynatmıyoruz biz, defans yapsın diye oynatıyoruz. Adam daha duracağı yeri bilmemenin yanısıra her maç rakibe direkt tehlikeli pozisyon yaratacak 2-3 tane pozisyon yaratıyor. Geçen maç Muslera'nın kırmızı kartı da Gökhan yüzündendi, rakip atağı o başlattı ve kendi savunmasını gafil oynadı resmen, bu maçta da 2 kere aynısını yaptı.

Şu haliyle sırf gol attı diye kendisini övmenin mantıklı bir açıklaması yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir azıcık şanslı olsa 10 dakkada 1-0 2-0 yapıcaklardı az kalsın

resmen baya şans kurtardı bizi

sonra duran toptan golu bulduk.maçın gidişi hiç iyi değildi

galibiyet umarım bazı şeylerin görmeye engel olmaz.gokhan resmen maçı hediye ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Zan'ın Servet'ten daha iyi olduğunu tek düşünen benim sanırım. GÖkhan maç boyunca genelde çok iyi oynuyor ve çok güzel müdahalelerde bulunuyor, ancak yaptığı 1-2 major hata o iyi oyunu öldürüyor.
Servet hiç bir zaman Gökhan gibi pas trafiğine katılamıyor. Gökhan'ın sanırım kendine güven sorunu vs var ama bilmiyorum. Gerçi her halukarda Servet iyileşince 11'e girecek ama ben Gökhan'ı beğeniyorum, Servet'i referans alırsak.

Edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Servet Gökhan gibi maç veren hatalar yapmıyor, daha iyi pozisyon alıyor, daha az göze batıyor. Ayrıca fizik + kondisyon kıyaslamasında Servet üstün bence; tek sıkıntısı kendini bir bok sanması.

Ama ikisi de kalburüstü defanslar değiller, onlar yerine bir Ujfalusi daha lazım bize, gerçi Türk bulması sıkıntı oluyor, iyi defans yok memlekette.
Sosyal ağlarda paylaş

Servet bence gayet hata yapan bir adam. Belki direkt olarak pas vermiyor ancak çok ağır kaldığından sıkıntı yaratıyor. Ben mesela Hakan Balta'nın bu performansını yanında Servet yerine stoperde Urfalı olmasına bağlıyorum.

Ha ikiside cidden Galatasaray'a yakışacak adamlar değiller ama elde olan bu. Gerçi şu Semih'i hiç izlemedik adam gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Servet ağırdan çok hantal desek daha doğru, yoksa depara kalktı mı yokuş aşağı freni patlamış damperli kamyon gibi gidiyo adam. Ama adamın refleksleri zayıf. Karşısında çevik adam olup hop diye bişi yapınca onu algılayıp tepki vermesi geç kalıyor.

Onun dışında çok sağlam markajcı bir adam, oyun zekası olarak da her türlü Zan'dan 2 gömlek üstün. Saçma sapan pas hataları yapmaz, en kritik yerde top kaptırmaz, göbeğe pas yapmaz, ne zaman ileri çıkacağını bilir, kademe anlayışı da öyle çok iyi diyemem ama eh işte.

Zaten Bülent-Alpay-Ogün döneminden beri kademe anlayışı nedir bilen tek defans adamı yetişmedi bu ülkede. Bi Ersan anlıyodu o işten sanki, en azından oynadığı hepi topu 3-5 maçta öyle bi imaj çizmişti ama o da sakatlandı gitti.

Ha bu arada Türk stoper aramışsınız, öyle süperi yok, ama hem yaş hem de kalite açısınadn o elimizden çıkardığımız Emre Güngör gayet iyi adam. 2 kritik hata yaptı diye sattık hemen, ama gençti de eğitilirdi de, markajı da pozisyon alması da, nerede duracağını bilmesi de gayet iyiydi adamın. Bi işte topla nasıl oynayacağını bilmiyordu, onu da öğretirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

bazen terimin ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyorum

rierayı neden oyundan aldı ve adamı küstürdü

melo beni çıkar diye kıvranırken niye oyunda tuttu

bu sabriye neden üvey oğlu gibi tahammül ediyor

aykutu kaleye koymak nereden çıktı, bu takımın ne zaman adam gibi bir yedek kalecisi olacak, ufuk ve aykut görmek istemiyorum artık

genel olarak takıma baktığımız zaman ;

* sabri yine 2-3 sene önceki gibi takımda göze batmaya başlamış ise sahadaki oyuncu kalitesi yukarı gelmiş demektir

* kazım sahada en çalışkan olmaya çabalayan oyuncu ise takımda bir dengesizlik ve isteksizlik var demektir

* elmander gibi uzun boylu bir forvete sahip iken kanatlardan orta yapılmıyor ise oyun anlayışında bir problem var demektir

* orta sahada takım pres yiyor ise ileri uç adamlarının daha fazla geri gelmesi ve yardım etmesi gerekiyor demektir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...